- 23 Kasım 2024
- 262
- 94
- 23
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.741
Evet abla dün gece olmam gerekirdi olmadım. Yarınla beraber 2. Gün gecikme olacak kanı bugün verdim. Testler biri artımed biri duratest biri de predictor du sanırımBugün müydü regl gününüz? Gecikme var mı? Birde testler hangi marka resim bakabilir miyim
Yarın doktora kontrole gidicem kendimi avutmak da istemiyorum bugun kanda negatif değer görünce kalbim çok hızlı çarptı çok üzüldümBugün müydü regl gününüz? Gecikme var mı? Birde testler hangi marka resim bakabilir miyim
Katana göre kullanma bence canım yinede sen bilirsinHayır o doğum kontrol hapı verdi ama ben bebek istediğim için onu değil bunu aldım
Bunları ne zaman yaptın canım, ve kaç dakikada çıktı? Predictor iyi bir test deniyor amaYarın doktora kontrole gidicem kendimi avutmak da istemiyorum bugun kanda negatif değer görünce kalbim çok hızlı çarptı çok üzüldüm
Geçen ay artimed bende de yalancı pozitif verdi canım gittim kan verdim 0.100 çıktı beta çok üzüldüm..Evet abla dün gece olmam gerekirdi olmadım. Yarınla beraber 2. Gün gecikme olacak kanı bugün verdim. Testler biri artımed biri duratest biri de predictor du sanırım
Abla hepsi ilk 3 dakikada çıktı öyle çok beklemedim erken de çıkmadı da zaten ama ne bileyim burada prodoctor denen en pahalı test bile yanıldı cidden ne diyeceğimi bilmiyorum sadece durumum böyle iken geç döllenme mümkün mü onu merak ediyorum?Bunları ne zaman yaptın canım, ve kaç dakikada çıktı? Predictor iyi bir test deniyor ama
Ben boşuna demiyorum artımed=duygu sömürüsü diyeGeçen ay artimed bende de yalancı pozitif verdi canım gittim kan verdim 0.100 çıktı beta çok üzüldüm..
Yumurtlama gününü biliyor musun? Geç döllenme tabii ki mümkün. Kanda çıkmayıp gebe olanlara da şahit olduk ama umut vermek de istemem. En iyisi muayene ve tekrar kan testi.Abla hepsi ilk 3 dakikada çıktı öyle çok beklemedim erken de çıkmadı da zaten ama ne bileyim burada prodoctor denen en pahalı test bile yanıldı cidden ne diyeceğimi bilmiyorum sadece durumum böyle iken geç döllenme mümkün mü onu merak ediyorum?eğer mümkün değilse ümidi kesicem
Valla bir film gibi testler kan örnekleri filan karışmış olabilir mi diye de düşünmedim değil, türkiye de her an her şey olabiliyo ne yazık kiAbla hepsi ilk 3 dakikada çıktı öyle çok beklemedim erken de çıkmadı da zaten ama ne bileyim burada prodoctor denen en pahalı test bile yanıldı cidden ne diyeceğimi bilmiyorum sadece durumum böyle iken geç döllenme mümkün mü onu merak ediyorum?eğer mümkün değilse ümidi kesicem
Kandan önce abla bu testler, kan bugün verildi 1.20 negatif değer çıktı. SAT 26 kasımdı. Bat da 26 dün gece olmalıydım ama malesef hala gelen giden yok. Dediğin gibi abla beklemek lazım da işte bazen eksik kalınca bazı konularda danışmadan olmuyor insan hele bu konularda için için yiyor heyecandan, endişeden, kaygıdanYumurtlama gününü biliyor musun? Geç döllenme tabii ki mümkün. Kanda çıkmayıp gebe olanlara da şahit olduk ama umut vermek de istemem. En iyisi muayene ve tekrar kan testi.
Sen bu testleri hangi gün yaptın kandan önce miydi sonra mı
Ya yarın doktora görünecem ultrasonda çıkacak ya da nasip değilmiş eyvallah deyip zamanını beklicez. Ama şuan yaşadığım şeyler daha önce hiçbir adetimde yaşamadım. Şaşkınım.Valla bir film gibi testler kan örnekleri filan karışmış olabilir mi diye de düşünmedim değil, türkiye de her an her şey olabiliyo ne yazık kihiçbir şeye tam güven kalmadı
26 sından 26 sına adet gününden emin misin peki? Yumurtlamadan 13 14 gün sonrası geliyor adet. Eğer geç yumurtlama olduysa adet de geç gelebilir, geç döllenme de olabilirKandan önce abla bu testler, kan bugün verildi 1.20 negatif değer çıktı. SAT 26 kasımdı. Bat da 26 dün gece olmalıydım ama malesef hala gelen giden yok. Dediğin gibi abla beklemek lazım da işte bazen eksik kalınca bazı konularda danışmadan olmuyor insan hele bu konularda için için yiyor heyecandan, endişeden, kaygıdanAllah razı olsun yorumun için
Ultrason karnından mı olacak? Eğer öyleyse gözükmeyebilir.Ya yarın doktora görünecem ultrasonda çıkacak ya da nasip değilmiş eyvallah deyip zamanını beklicez. Ama şuan yaşadığım şeyler daha önce hiçbir adetimde yaşamadım. Şaşkınım.
Yeni oluşan bi gebelikse ultrasonda çıkmaz ki canım. Vajinal baksa da çıkmaz hiçbi şekilde. Anca rahim duvarında kalınlaşma başlamış mı bi ihtimal oradan anlayabilir. Bence bikaç gün bekleyin, sonra farklı bi yerde yeniden kan verin derim ben.Ya yarın doktora görünecem ultrasonda çıkacak ya da nasip değilmiş eyvallah deyip zamanını beklicez. Ama şuan yaşadığım şeyler daha önce hiçbir adetimde yaşamadım. Şaşkınım.
Aynen öyleymiş ben en son 10 yıl önce test yapmıştım açıkçası ve o zamanda böyle silik çıkmıştı doktorumu aradım yoksa çıkmaz silik çizgi demişti ve kan testiyle onaylanmıştı. Demek bozulmuş bu testlerBen boşuna demiyorum artımed=duygu sömürüsü diye
Senede sadece 2 kez şaşan bir adet düzenim vardır o kadar diyim abla, geçen gün doktora gittiğimde bundan 4 gün önce yumurtan çatlamış demişti acaba 2. Kez mi yumurtladım diye bile düşündüm. Doktor olabilir dedi. Çok şükür başka bi kist falan enfeksiyon durumum da yok. İnşallah bana da rabbim hayırlısı haberler duyurur26 sından 26 sına adet gününden emin misin peki? Yumurtlamadan 13 14 gün sonrası geliyor adet. Eğer geç yumurtlama olduysa adet de geç gelebilir, geç döllenme de olabilir
Öyle mi diyorsun tamamdır aklımda olsun. Gelmezse bir kaç gün daha öyle yaparım mutlakaYeni oluşan bi gebelikse ultrasonda çıkmaz ki canım. Vajinal baksa da çıkmaz hiçbi şekilde. Anca rahim duvarında kalınlaşma başlamış mı bi ihtimal oradan anlayabilir. Bence bikaç gün bekleyin, sonra farklı bi yerde yeniden kan verin derim ben.
Aminnn inşallah Rabbim gönlüne göre verir canımSenede sadece 2 kez şaşan bir adet düzenim vardır o kadar diyim abla, geçen gün doktora gittiğimde bundan 4 gün önce yumurtan çatlamış demişti acaba 2. Kez mi yumurtladım diye bile düşündüm. Doktor olabilir dedi. Çok şükür başka bi kist falan enfeksiyon durumum da yok. İnşallah bana da rabbim hayırlısı haberler duyurur
Allah razı olsun, amin cümlemize inşallahhhAminnn inşallah Rabbim gönlüne göre verir canımyaşın kaç acaba?
Canımmm yaşın daha çookkk genç lütfen stres yapma bak böyle geciktirirsin. Boy boy çocukların olacak göreceksin o zaman hatırla bu yazdığımıAllah razı olsun, amin cümlemize inşallahhh
23 yaşındayım.