Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

bi de şey var , buradaki pozitifleri görünce bastıramadığın o test yapma isteği
çok zor bacım seni çok iyi anlıyorum. bazı günler hiççç iş yapmadan forumda gezip eve gidiyorum allah affetsin.
ama benden sana tavsiye hamile olunca bi daha girme buraya :) ben öyle yapıcam. çok etkiliyor insanı, pimpirik oluyorsun

Kullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyim

Kullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyim
Ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben de pco var bir de kistim vardı o küçülmeye başlayınca ilaca başlayalım dedi doktorum. İnşallah benimde kistim değilde yumurtam büyür kaç gün oldu iğne yaptıralı peki

İnternetten 5li test sipariş ettim bile Al benden de o kadar valla bugün mesela o kadar az iş yaptım ki Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkcası hamile kalırsam. İnş güzel haberlerimizi alırız en kısa zamanda

ya bide dün test yaptım sanki günlerrr geçmiş gibi geliyor. dün bendee bi baktım ama sipariş vermedim. inşallahh hayırlı zamanda hayırlı haberler alalım

Gerçekten öyle ya ben de sürekli araştırıyorum okuyorum artık bakacak şey kalmadı aynı şeylere bi daha bakıyorum valla bu ay olmazsa önümüzdeki ay salıcam artık biraz (inş )
Olmuyor canım ben geçen ay salıcam dedim bu ayda kendimi burada buldum sat bat tarihi vermeye başladım

ya bide dün test yaptım sanki günlerrr geçmiş gibi geliyor. dün bendee bi baktım ama sipariş vermedim. inşallahh hayırlı zamanda hayırlı haberler alalım
Ya işte 24 saatte çok şey değişebiliyor bu mevzularda o da sıkıntı aklın sürekli orada oluyor biraz o yüzden de. İnşallah

İnşallah canm iğne hariç 2.gün bugün salı yaptırdım dhaa şafak karanlık benm

Kızlar bu arada benim belim ağrı var adetime 9 gün var daha rahim içimde doluluk hissediyorum o nasıl oluyor demeyin bende bilmiyorum neden oluyor acaba bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…