Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eskiden en güvendiğim markaydı yaa gerçekten yazık etmişler. Belkide çakmasını üretiyorlar bilemiyorum. Bir daha bu marka almam asla. Regl olmazsam başka test yapacağım artık

Birde bizim sağlıkocağı 10 gün gecikme yoksa kan almıyor

Eskiden en güvendiğim markaydı yaa gerçekten yazık etmişler. Belkide çakmasını üretiyorlar bilemiyorum. Bir daha bu marka almam asla. Regl olmazsam başka test yapacağım artık
Evet çakması olabilir herşey olabilir hiç bişey güven kalmadı zaten şu devirde malesef ya 10 gün mü geçmesi lazımmış sağlık ocağı için kadın doğuma gidersin sende gecikince ay şuanda bir bilinmezde insan bunalir benim kadın doğumda almadı dün geçmeden almiyormus

Geçmeden almamaları saçma bence. Belki gebelik var ve kanaması olacak kişinin ama adet sanacak mesela dimii

kızlar günaydın, çörekotu kürü nasıl oluyor
Günaydın.

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.

teşekkürler :)

Kızlar bu yumurtlamadan sonra teste o kadar olan bekleme süresiyle nasıl başa çıkıyorsunuz ya. Aylar geçtikçe insan takıntı yapıyor herhalde sürekli aklımda zaman da geçmiyor. Hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim işim gücüm de var çalışıyorum ama iş bile düşünesim gelmiyor. Bu yüzden mi olmuyor acaba herkes vaz geçtiğin saldığın zaman oluyor diyor ama çok zor salmak da.

D denizadamasal benide eklermisiniz sat 4aralık bat 31 aralık

Aynen cok takmamak gerekşyor gün ssaymayın yumurtlamadan sonra 12.14. günde test yapın ama kafanızı dağıtacak birseyle uğraşmak lazım

Aynen cok takmamak gerekşyor gün ssaymayın yumurtlamadan sonra 12.14. günde test yapın ama kafanızı dağıtacak birseyle uğraşmak lazım
Geçen aylar bu kadar değildi aslında bu ay herhalde hsg de çektirdiğim için çok kafaya taktım. Doğru diyorsun biraz salmaya çalışıcam. Bu ay da tutmazsa önümüzdeki ay hatta tamamen bırakıcam

Seni çok çok iyi anlıyorum normalde bende o kadar rahat biriyim bu çocuk meselesinde takıntılı gibi oldum devamlı ya bir şey araştırıyorum ya bir şey düşünüyorum hayatımdaki öncelik bu konu oldu kendimize bunu yapmamız lazım ama elde değil

Öe

Benimde son adet 10 Kasım beklenen adet 12 Aralık ama inşalla tutar da adet olmam herkesin duasını istiyorum kızlar hamilelerinde duası kabul olur okursanız bir amin diyin lütfen

Merhabalar canım benide ekler misin listeye.
16 Kasım son adet tarihi
20 Aralık beklenen adet tarihi.
Uğur getirsin inşallah hepimize
D denizadamasal
Teşekkürler canım @yestur

D denizadamasal günaydın benide ekler misiniz ? Sat :14 Kasım bat :8 Aralık

Sat 17 kasım
Bat 15 Aralık

D denizadamasal benide eklermisiniz sat 4aralık bat 31 aralık
Aramıza hoş geldiniz kızlar eklemeleri yaptım mesajlarınıza bakmadım daha

Geçen aylar bu kadar değildi aslında bu ay herhalde hsg de çektirdiğim için çok kafaya taktım. Doğru diyorsun biraz salmaya çalışıcam. Bu ay da tutmazsa önümüzdeki ay hatta tamamen bırakıcam
Hadi inşallah yeni yıla bebiş haberiyle gireriz

Gerçekten öyle ya ben de sürekli araştırıyorum okuyorum artık bakacak şey kalmadı aynı şeylere bi daha bakıyorum valla bu ay olmazsa önümüzdeki ay salıcam artık biraz (inş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…