- 14 Mart 2018
- 3.426
- 3.632
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Eskiden en güvendiğim markaydı yaa gerçekten yazık etmişler. Belkide çakmasını üretiyorlar bilemiyorum. Bir daha bu marka almam asla. Regl olmazsam başka test yapacağım artıkYa bende o markanın ovulasyon testi ile gebelik testini aldım hiç memnun kalmadım yıllar önce çok iyimiş testler oynamışlar testlerle o kadar pişman oldum ki sen bence bugün al yarın yap en azından aklında soru işareti kalmaz yada bekle regl günü geçince pazartesi kan ver testler yüzünden insanlarin psikolojisi bozuluyor ya
Birde bizim sağlıkocağı 10 gün gecikme yoksa kan almıyorYa bende o markanın ovulasyon testi ile gebelik testini aldım hiç memnun kalmadım yıllar önce çok iyimiş testler oynamışlar testlerle o kadar pişman oldum ki sen bence bugün al yarın yap en azından aklında soru işareti kalmaz yada bekle regl günü geçince pazartesi kan ver testler yüzünden insanlarin psikolojisi bozuluyor ya
Sat 17 kasımEkledim bile. Hoş geldiiiiin
Evet çakması olabilir herşey olabilir hiç bişey güven kalmadı zaten şu devirde malesef ya 10 gün mü geçmesi lazımmış sağlık ocağı içinEskiden en güvendiğim markaydı yaa gerçekten yazık etmişler. Belkide çakmasını üretiyorlar bilemiyorum. Bir daha bu marka almam asla. Regl olmazsam başka test yapacağım artık
Değerlendirmiş miydin peki hsg sonrası 3 ay şans yüksek diyorlarRahim filme rağmen pili erken görmüşsün demekki bende geç olurum diyordum bugün doktor baktı çatlamış dedi
Geçmeden almamaları saçma bence. Belki gebelik var ve kanaması olacak kişinin ama adet sanacak mesela dimiiEvet çakması olabilir herşey olabilir hiç bişey güven kalmadı zaten şu devirde malesef ya 10 gün mü geçmesi lazımmış sağlık ocağı içinkadın doğuma gidersin sende gecikince ay şuanda bir bilinmezde insan bunalir benim kadın doğumda almadı dün geçmeden almiyormus
Valla karışık bende anlamıyorumGeçmeden almamaları saçma bence. Belki gebelik var ve kanaması olacak kişinin ama adet sanacak mesela dimii
Günaydın.kızlar günaydın, çörekotu kürü nasıl oluyor
teşekkürler :)Günaydın.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.
D denizadamasal benide eklermisiniz sat 4aralık bat 31 aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık merveett 17 Kasım 14 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak
Aynen cok takmamak gerekşyor gün ssaymayın yumurtlamadan sonra 12.14. günde test yapın ama kafanızı dağıtacak birseyle uğraşmak lazımKızlar bu yumurtlamadan sonra teste o kadar olan bekleme süresiyle nasıl başa çıkıyorsunuz ya. Aylar geçtikçe insan takıntı yapıyor herhalde sürekli aklımda zaman da geçmiyor. Hiç böyle olacağımı tahmin etmezdimişim gücüm de var çalışıyorum ama iş bile düşünesim gelmiyor. Bu yüzden mi olmuyor acaba herkes vaz geçtiğin saldığın zaman oluyor diyor ama çok zor salmak da.
Geçen aylar bu kadar değildi aslında bu ay herhalde hsg de çektirdiğim için çok kafaya taktım. Doğru diyorsun biraz salmaya çalışıcam. Bu ay da tutmazsa önümüzdeki ay hatta tamamen bırakıcamAynen cok takmamak gerekşyor gün ssaymayın yumurtlamadan sonra 12.14. günde test yapın ama kafanızı dağıtacak birseyle uğraşmak lazım
Seni çok çok iyi anlıyorum normalde bende o kadar rahat biriyim bu çocuk meselesinde takıntılı gibi oldum devamlı ya bir şey araştırıyorum ya bir şey düşünüyorum hayatımdaki öncelik bu konu oldu kendimize bunu yapmamız lazım ama elde değilKızlar bu yumurtlamadan sonra teste o kadar olan bekleme süresiyle nasıl başa çıkıyorsunuz ya. Aylar geçtikçe insan takıntı yapıyor herhalde sürekli aklımda zaman da geçmiyor. Hiç böyle olacağımı tahmin etmezdimişim gücüm de var çalışıyorum ama iş bile düşünesim gelmiyor. Bu yüzden mi olmuyor acaba herkes vaz geçtiğin saldığın zaman oluyor diyor ama çok zor salmak da.
Öe
Benimde son adet 10 Kasım beklenen adet 12 Aralık ama inşalla tutar da adet olmam herkesin duasını istiyorum kızlar hamilelerinde duası kabul olur okursanız bir amin diyin lütfen
Merhabalar canım benide ekler misin listeye.
16 Kasım son adet tarihi
20 Aralık beklenen adet tarihi.
Uğur getirsin inşallah hepimize
D denizadamasal
Teşekkürler canım @yestur
Sat 17 kasım
Bat 15 Aralık
Aramıza hoş geldiniz kızlar eklemeleri yaptım mesajlarınıza bakmadım dahaD denizadamasal benide eklermisiniz sat 4aralık bat 31 aralık
Valla karışık bende anlamıyorumbiz diyoruz alsınlar kafamız rahat etsin onlar başka düşünüyor işte
Hadi inşallah yeni yıla bebiş haberiyle girerizGeçen aylar bu kadar değildi aslında bu ay herhalde hsg de çektirdiğim için çok kafaya taktım. Doğru diyorsun biraz salmaya çalışıcam. Bu ay da tutmazsa önümüzdeki ay hatta tamamen bırakıcam
Gerçekten öyle ya ben de sürekli araştırıyorum okuyorum artık bakacak şey kalmadı aynı şeylere bi daha bakıyorumSeni çok çok iyi anlıyorum normalde bende o kadar rahat biriyim bu çocuk meselesinde takıntılı gibi oldum devamlı ya bir şey araştırıyorum ya bir şey düşünüyorum hayatımdaki öncelik bu konu oldu kendimize bunu yapmamız lazım ama elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?