• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@aycnnderin2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
@bernailker7 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
I incim1 9 Kasım11 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@merveett17 Kasım14 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
Y yestur 24 Kasım18 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@aysmesra21 Kasım19 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
D denizadamasal 27 Kasım 21 Aralık

Aynen stres den uzak ve şunu öğrendim kimseye 3 aya kadar dememek gerekir gebelik yakın çevre akraba buna inanın burdan okuyan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum hocalara kadar gittim sübyan olsun dediler okudular bu ay beni bir sürü işlem.verdiler yaptım herşeyi bakalım nasip 18 19 Aralık bat tarihim öncesi bir iki gün kala erken gebelik testi yaparım
Yakın çevrem artık gebelik düşündüğümü biliyor ama kimse bir şey sormuyor çok inceler ben stres yaptım geçen ay olacak mı olmayacak mı diye ilk defa denedik ama bu ay inşallah daha temkinli olacağım. Bir de bu dönemde varsa iyi gelen besinler tavsiyelerinizi alırım🥰

herkese merhaba 👋 sat 25 kasım bu ay reglin 4.günü letu kullanmaya başladım 5 gün kullanıp bıraktım bugün reglin 9. günü .. cumartesi kontrole gidicem umarım bu ay güzel haberi alırım 🤲 ve isteyen hakeden herkes hayırlısıyla 🤲🤲
Bende kullandım bende bir şey olmadı ama rabim sana da isteyen her kese nasıl etsin

Öe

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@aycnnderin2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
@bernailker7 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
I incim1 9 Kasım11 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@merveett17 Kasım14 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
Y yestur 24 Kasım18 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@aysmesra21 Kasım19 Aralık
N nesasl 27 Kasım21 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@madamma3 Aralık3 OcakM
Benimde son adet 10 Kasım beklenen adet 12 Aralık ama inşalla tutar da adet olmam herkesin duasını istiyorum kızlar hamilelerinde duası kabul olur okursanız bir amin diyin lütfen 🌸🎀

Günaydın güzel hatunlar☺️ testim negatif sanırım

Eklentiler

• IMG_20241205_091104.jpg
    IMG_20241205_091104.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 45
Yakın çevrem artık gebelik düşündüğümü biliyor ama kimse bir şey sormuyor çok inceler ben stres yaptım geçen ay olacak mı olmayacak mı diye ilk defa denedik ama bu ay inşallah daha temkinli olacağım. Bir de bu dönemde varsa iyi gelen besinler tavsiyelerinizi alırım🥰
havuç avakado duydum ben

Alla alla erken gebelik testi yokmuydu onla yapaydin🤔
Malesef yoktu ama keşke alsaydım. Ya birde bu laboquick 50 adet olan kutu almıştık daha önce, yorumları okumadan🤦 satış sayfasına yazmışlar bu testler bozuk annemi pozitif hamile olan beni negatif çıkardı diye😥 Benimkilerde bozuk mu acaba bilemedim. 2019 da kullandığım bu marka testler de sorun yoktu. Bilemedim gerçekten

Malesef yoktu ama keşke alsaydım. Ya birde bu laboquick 50 adet olan kutu almıştık daha önce, yorumları okumadan🤦 satış sayfasına yazmışlar bu testler bozuk annemi pozitif hamile olan beni negatif çıkardı diye😥 Benimkilerde bozuk mu acaba bilemedim. 2019 da kullandığım bu marka testler de sorun yoktu. Bilemedim gerçekten
Ya bende o markanın ovulasyon testi ile gebelik testini aldım hiç memnun kalmadım yıllar önce çok iyimiş testler oynamışlar testlerle o kadar pişman oldum ki sen bence bugün al yarın yap en azından aklında soru işareti kalmaz yada bekle regl günü geçince pazartesi kan ver testler yüzünden insanlarin psikolojisi bozuluyor ya

Back