• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

😅😅 Hakkımızda hayırlısı olsun ya. Ara sıra kasık iğnelenmesi yaşıyorum bakalım sonucum ne olacak
Ya sabah bende o markanın testini yaptım koydum kenara çıkmaz diye kaç gündür yapıyordum yoktu ertesi gün bile bakıyordum tekti az önce bı bakayim dedim seninkisi gibi kıl gibi çizgi var 😳ama tabi bı tarafım var çıkmıyor diyo bı tarafım test yalan diyo hadi buyur🙄

Ya sabah bende o markanın testini yaptım koydum kenara çıkmaz diye kaç gündür yapıyordum yoktu ertesi gün bile bakıyordum tekti az önce bı bakayim dedim seninkisi gibi kıl gibi çizgi var 😳ama tabi bı tarafım var çıkmıyor diyo bı tarafım test yalan diyo hadi buyur🙄
Bizim kafalar çorbaa😅😅 ya resim çekerken çıkıyo bende o çizgi. Çıplak gözle göremiyorum. Sen görüyor musun peki? Bu testler kafayı yemiş bence

Birde resim çeker misin bi bakayım

kızlar ovu testinde pik gördükten kaç saat sonra silikleşir yani çatlama olur
Kişiden kişiye değişiyor canım benim pik oldu 24 sonrası çatladı silikleşti attığım gibi oldu

Eklentiler

• D55A01A6-9FA7-4B58-9EBA-74E2C97DD9B7.jpeg
    D55A01A6-9FA7-4B58-9EBA-74E2C97DD9B7.jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 56
  • AFB3D001-3559-49D8-9114-AC7ABF5548D9.jpeg
    AFB3D001-3559-49D8-9114-AC7ABF5548D9.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 54
Bizim kafalar çorbaa😅😅 ya resim çekerken çıkıyo bende o çizgi. Çıplak gözle göremiyorum. Sen görüyor musun peki? Bu testler kafayı yemiş bence
Benimde çıplak gözle görünüyor telde çekince az çıkıyor bak görücek mısın

Eklentiler

• 1000005003.jpg
    1000005003.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 55
😂😂😂 Eğleniyor sanırım testler bozuk elimde 4 tane kaldı bu markanın 😂 tekrarlayacam bende şimdi ortada kaldım sanki regl olucam gibi şuan o his geldi 😳
O his ben de hiç yok ama düzensiz ağrılar var. Şuan ağrı kesildi mesela. Bazen birden giriyo sancı. Hani böyle kanama başlayacak hissiyatı yok. Kızıma gebeyken o hissiyat vardı kesin oldum diye diye gebeliği öğrendim ama yerleşme kanaması olmuştu belkide o his oydu

O his ben de hiç yok ama düzensiz ağrılar var. Şuan ağrı kesildi mesela. Bazen birden giriyo sancı. Hani böyle kanama başlayacak hissiyatı yok. Kızıma gebeyken o hissiyat vardı kesin oldum diye diye gebeliği öğrendim ama yerleşme kanaması olmuştu belkide o his oydu
Benimde sancı gidip geliyor ben yarın bidaha yapayım çıkmazsa bozuk demek test boşu boşuna heyecan yaptım 😂son ilişkiden de 8 gün geçti varsa da çıkar mi ki

Back