- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Bende gölge bir cizgi gördümGünaydın güzel hatunlartestim negatif sanırım
Ama resimde öyle çıktı canlı bakınca anlaşılmıyorBende gölge bir cizgi gördüm
hayırlısı olsun inşAllahBende kullandım bende bir şey olmadı ama rabim sana da isteyen her kese nasıl etsin
Ya sabah bende o markanın testini yaptım koydum kenara çıkmaz diye kaç gündür yapıyordum yoktu ertesi gün bile bakıyordum tekti az önce bı bakayim dedim seninkisi gibi kıl gibi çizgi varHakkımızda hayırlısı olsun ya. Ara sıra kasık iğnelenmesi yaşıyorum bakalım sonucum ne olacak
Bizim kafalar çorbaaYa sabah bende o markanın testini yaptım koydum kenara çıkmaz diye kaç gündür yapıyordum yoktu ertesi gün bile bakıyordum tekti az önce bı bakayim dedim seninkisi gibi kıl gibi çizgi varama tabi bı tarafım var çıkmıyor diyo bı tarafım test yalan diyo hadi buyur
Birde resim çeker misin bi bakayımYa sabah bende o markanın testini yaptım koydum kenara çıkmaz diye kaç gündür yapıyordum yoktu ertesi gün bile bakıyordum tekti az önce bı bakayim dedim seninkisi gibi kıl gibi çizgi varama tabi bı tarafım var çıkmıyor diyo bı tarafım test yalan diyo hadi buyur
Kişiden kişiye değişiyor canım benim pik oldu 24 sonrası çatladı silikleşti attığım gibi oldukızlar ovu testinde pik gördükten kaç saat sonra silikleşir yani çatlama olur
Benimde çıplak gözle görünüyor telde çekince az çıkıyor bak görücek mısınBizim kafalar çorbaaya resim çekerken çıkıyo bende o çizgi. Çıplak gözle göremiyorum. Sen görüyor musun peki? Bu testler kafayı yemiş bence
Evet görüyor gibiyim ya gerçekten gebeyiz ya da ağam bizimle eyleniiiiBenimde çıplak gözle görünüyor telde çekince az çıkıyor bak görücek mısın
Evet görüyor gibiyim ya gerçekten gebeyiz ya da ağam bizimle eyleniiii
O his ben de hiç yok ama düzensiz ağrılar var. Şuan ağrı kesildi mesela. Bazen birden giriyo sancı. Hani böyle kanama başlayacak hissiyatı yok. Kızıma gebeyken o hissiyat vardı kesin oldum diye diye gebeliği öğrendim ama yerleşme kanaması olmuştu belkide o his oyduEğleniyor sanırım testler bozuk elimde 4 tane kaldı bu markanın tekrarlayacam bende şimdi ortada kaldım sanki regl olucam gibi şuan o his geldi
Ben de görüyorum var gibiii hadi inşallahhhhBenimde çıplak gözle görünüyor telde çekince az çıkıyor bak görücek mısın
Benimde sancı gidip geliyor ben yarın bidaha yapayım çıkmazsa bozuk demek test boşu boşuna heyecan yaptımO his ben de hiç yok ama düzensiz ağrılar var. Şuan ağrı kesildi mesela. Bazen birden giriyo sancı. Hani böyle kanama başlayacak hissiyatı yok. Kızıma gebeyken o hissiyat vardı kesin oldum diye diye gebeliği öğrendim ama yerleşme kanaması olmuştu belkide o his oydu
Hayırlısı olsun canım ama bozuk sanırım testBen de görüyorum var gibiii hadi inşallahhhh
Senin bat ne zamandı canım? Benim hayrıma yaptın test ama bence sen de var gibi yaaHayırlısı olsun canım ama bozuk sanırım test
Cumartesi canım 7 Aralık seninle aynısı ben başından beri hissetmiyorumSenin bat ne zamandı canım? Benim hayrıma yaptın test ama bence sen de var gibi yaa
Seninkinde çizgi var asıl benimki kayboldu sendeki gözüküyor kızCumartesi canım 7 Aralık seninle aynısı ben başından beri hissetmiyorumçizgide yok gibi sende olabilir bende değilde
Yarın sabah bidaha yapalımSeninkinde çizgi var asıl benimki kayboldu sendeki gözüküyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?