- 2 Aralık 2024
- 88
- 89
- 3
- Konu Sahibi denizadamasal
O kadar içten inşallah diyorum ki buna hepimiz içinHadi inşallah yeni yıla bebiş haberiyle gireriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar içten inşallah diyorum ki buna hepimiz içinHadi inşallah yeni yıla bebiş haberiyle gireriz
bi de şey var , buradaki pozitifleri görünce bastıramadığın o test yapma isteğiKızlar bu yumurtlamadan sonra teste o kadar olan bekleme süresiyle nasıl başa çıkıyorsunuz ya. Aylar geçtikçe insan takıntı yapıyor herhalde sürekli aklımda zaman da geçmiyor. Hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim işim gücüm de var çalışıyorum ama iş bile düşünesim gelmiyor. Bu yüzden mi olmuyor acaba herkes vaz geçtiğin saldığın zaman oluyor diyor ama çok zor salmak da.
Kullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyimKızlar aranızda letu kullanan var mı acaba? Ben 16 aylık evliyim uzun süredir korunmasız ilişkim ama pcodan dolayı bir türlü gebe olamadım. İlaca başlayınca umutlandım… yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah
Kullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyim
Kullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyim
Ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben de pco var bir de kistim vardı o küçülmeye başlayınca ilaca başlayalım dedi doktorum. İnşallah benimde kistim değilde yumurtam büyür kaç gün oldu iğne yaptıralı pekiKullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyim
İnternetten 5li test sipariş ettim bile Al benden de o kadar valla bugün mesela o kadar az iş yaptım ki Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkcası hamile kalırsam. İnş güzel haberlerimizi alırız en kısa zamandabi de şey var , buradaki pozitifleri görünce bastıramadığın o test yapma isteği
çok zor bacım seni çok iyi anlıyorum. bazı günler hiççç iş yapmadan forumda gezip eve gidiyorum allah affetsin.
ama benden sana tavsiye hamile olunca bi daha girme buraya :) ben öyle yapıcam. çok etkiliyor insanı, pimpirik oluyorsun
Sen yine iyiymişsin ben 28’li ettimİnternetten 5li test sipariş ettim bile Al benden de o kadar valla bugün mesela o kadar az iş yaptım ki Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkcası hamile kalırsam. İnş güzel haberlerimizi alırız en kısa zamanda
ya bide dün test yaptım sanki günlerrr geçmiş gibi geliyor. dün bendee bi baktım ama sipariş vermedim. inşallahh hayırlı zamanda hayırlı haberler alalımİnternetten 5li test sipariş ettim bile Al benden de o kadar valla bugün mesela o kadar az iş yaptım ki Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkcası hamile kalırsam. İnş güzel haberlerimizi alırız en kısa zamanda
Olmuyor canım ben geçen ay salıcam dedim bu ayda kendimi burada buldum sat bat tarihi vermeye başladımGerçekten öyle ya ben de sürekli araştırıyorum okuyorum artık bakacak şey kalmadı aynı şeylere bi daha bakıyorum valla bu ay olmazsa önümüzdeki ay salıcam artık biraz (inş )
Hahahahsh o baya iyiymiş ya öbür ay ben de yapabilirim bunuSen yine iyiymişsin ben 28’li ettim
Geçen sefer 14lü almıştım 300₺ e kalmamış baktım şimdi 28lisi var 350₺ aldım hemen çatlatma iğnesi oldm ya onu takip amaçlı çok aldım ben silikleşmeyi takip edeyim diyeHahahahsh o baya iyiymiş ya öbür ay ben de yapabilirim bunu
Ya işte 24 saatte çok şey değişebiliyor bu mevzularda o da sıkıntı aklın sürekli orada oluyor biraz o yüzden de. İnşallahya bide dün test yaptım sanki günlerrr geçmiş gibi geliyor. dün bendee bi baktım ama sipariş vermedim. inşallahh hayırlı zamanda hayırlı haberler alalım
İnşallah canm iğne hariç 2.gün bugün salı yaptırdım dhaa şafak karanlık benmYa inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben de pco var bir de kistim vardı o küçülmeye başlayınca ilaca başlayalım dedi doktorum. İnşallah benimde kistim değilde yumurtam büyür kaç gün oldu iğne yaptıralı peki
ben de öyle olacağıma eminim ama işte bir umut atıp tutuyor insanOlmuyor canım ben geçen ay salıcam dedim bu ayda kendimi burada buldum sat bat tarihi vermeye başladım
Güzel haberler alalım yaİnşallah canm iğne hariç 2.gün bugün salı yaptırdım dhaa şafak karanlık benm
Hii anladım o zaman mantıklı ve karlı olmuşGeçen sefer 14lü almıştım 300₺ e kalmamış baktım şimdi 28lisi var 350₺ aldım hemen çatlatma iğnesi oldm ya onu takip amaçlı çok aldım ben silikleşmeyi takip edeyim diye
Amin inşallah hayırlısı neyse o olsunGüzel haberler alalım ya
Aynen bakalımHii anladım o zaman mantıklı ve karlı olmuş
Olsun ya en azından bir birimize destek atarız buradan güzel haberlerimizi veririz morel oluruz pes etmek yokben de öyle olacağıma eminim ama işte bir umut atıp tutuyor insan
Aynen öyle bizi en iyi biz anlarızOlsun ya en azından bir birimize destek atarız buradan güzel haberlerimizi veririz morel oluruz pes etmek yok