• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bu yumurtlamadan sonra teste o kadar olan bekleme süresiyle nasıl başa çıkıyorsunuz ya. Aylar geçtikçe insan takıntı yapıyor herhalde sürekli aklımda zaman da geçmiyor. Hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim 🤦🏻‍♀️ işim gücüm de var çalışıyorum ama iş bile düşünesim gelmiyor. Bu yüzden mi olmuyor acaba herkes vaz geçtiğin saldığın zaman oluyor diyor ama çok zor salmak da.
bi de şey var , buradaki pozitifleri görünce bastıramadığın o test yapma isteği :D
çok zor bacım seni çok iyi anlıyorum. bazı günler hiççç iş yapmadan forumda gezip eve gidiyorum allah affetsin.
ama benden sana tavsiye hamile olunca bi daha girme buraya :) ben öyle yapıcam. çok etkiliyor insanı, pimpirik oluyorsun

Kızlar aranızda letu kullanan var mı acaba? Ben 16 aylık evliyim uzun süredir korunmasız ilişkim ama pcodan dolayı bir türlü gebe olamadım. İlaca başlayınca umutlandım… yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah😍
Kullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyim

Kullandım bu ay tek yumurta 19.5mm olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptrdım bakalım beklemedeyim
Ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız😍 ben de pco var bir de kistim vardı o küçülmeye başlayınca ilaca başlayalım dedi doktorum. İnşallah benimde kistim değilde yumurtam büyür😍 kaç gün oldu iğne yaptıralı peki♥️

bi de şey var , buradaki pozitifleri görünce bastıramadığın o test yapma isteği :KK70:
çok zor bacım seni çok iyi anlıyorum. bazı günler hiççç iş yapmadan forumda gezip eve gidiyorum allah affetsin.
ama benden sana tavsiye hamile olunca bi daha girme buraya :) ben öyle yapıcam. çok etkiliyor insanı, pimpirik oluyorsun
İnternetten 5li test sipariş ettim bile 😂 Al benden de o kadar valla bugün mesela o kadar az iş yaptım ki 🤦🏻‍♀️ Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkcası hamile kalırsam. 🌸 İnş güzel haberlerimizi alırız en kısa zamanda 🙏🏼

İnternetten 5li test sipariş ettim bile 😂 Al benden de o kadar valla bugün mesela o kadar az iş yaptım ki 🤦🏻‍♀️ Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkcası hamile kalırsam. 🌸 İnş güzel haberlerimizi alırız en kısa zamanda 🙏🏼
ya bide dün test yaptım sanki günlerrr geçmiş gibi geliyor. dün bendee bi baktım ama sipariş vermedim. inşallahh hayırlı zamanda hayırlı haberler alalım :KK200:

Gerçekten öyle ya ben de sürekli araştırıyorum okuyorum artık bakacak şey kalmadı aynı şeylere bi daha bakıyorum 😂 valla bu ay olmazsa önümüzdeki ay salıcam artık biraz (inş 🤲🏼)
Olmuyor canım ben geçen ay salıcam dedim bu ayda kendimi burada buldum sat bat tarihi vermeye başladım 😂

ya bide dün test yaptım sanki günlerrr geçmiş gibi geliyor. dün bendee bi baktım ama sipariş vermedim. inşallahh hayırlı zamanda hayırlı haberler alalım :KK200:
Ya işte 24 saatte çok şey değişebiliyor bu mevzularda o da sıkıntı aklın sürekli orada oluyor biraz o yüzden de. İnşallah ❤️

Ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız😍 ben de pco var bir de kistim vardı o küçülmeye başlayınca ilaca başlayalım dedi doktorum. İnşallah benimde kistim değilde yumurtam büyür😍 kaç gün oldu iğne yaptıralı peki♥️
İnşallah canm❤️🌸 iğne hariç 2.gün bugün salı yaptırdım dhaa şafak karanlık benm👻😂

Kızlar bu arada benim belim ağrı var adetime 9 gün var daha rahim içimde doluluk hissediyorum o nasıl oluyor demeyin bende bilmiyorum😅 neden oluyor acaba bilgisi olan varmı 🌸

Back