• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kizlar selamlar, pcos olupta bu ovülasyon testleri ile ilaçsız sekilde yumurtlamadan sonra tek cizgi yani çatlama gördünüz mü hic. Ben ne zaman yapsam hep 2.cizgi var. Hafif bi rengi açıldı gibi oldu test çubuğunun ama hala baya belirgin 2.cizgi. illa ilac mi kullanmak lazim yani klomen femara vs birsey. Çok kafama takılıyor bu konu

İyi akşamlar kızlar reglim 11 aralıkta iki gündür ovu testlerim pik çıkıyor yumurtlamamı sizce ilk fotodakini dün yaptım ikincide bugün öğlen yaptım eğer yumurtlama ise ilişki günleri nasıl olmalı dün ve bir önceki gün ilşki oldu ama benim reglime 6 gün var kafam çok karışık

Eklentiler

• IMG_1567.jpeg
    IMG_1567.jpeg
    187,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1573.jpeg
    IMG_1573.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 39
İyi akşamlar kızlar reglim 11 aralıkta iki gündür ovu testlerim pik çıkıyor yumurtlamamı sizce ilk fotodakini dün yaptım ikincide bugün öğlen yaptım eğer yumurtlama ise ilişki günleri nasıl olmalı dün ve bir önceki gün ilşki oldu ama benim reglime 6 gün var kafam çok karışık
Canım sen hamilesin yani sonuç o şuan yumurtlama olmaz erken gebelik testi alıp neden yapmıyorsun 🫠

Bence bu hamilelik belirtisi erken gebelik testin varsa dene bi istersen canım. İnşallah öylesindir🙏🏻

Canım sen hamilesin yani sonuç o şuan yumurtlama olmaz erken gebelik testi alıp neden yapmıyorsun 🫠
Sipariş verdim canım internetten bekliyorum kaset test yaptım reglime 8gün kala birşey çıkmamıştı canım vak az önce yine yaptım ovu testi yine koyu çıktı beklemeden çektim fotoğrafını şuan daha koyu

Eklentiler

• IMG_1582.jpeg
    IMG_1582.jpeg
    261 KB · Görüntüleme: 38
Sipariş verdim canım internetten bekliyorum kaset test yaptım reglime 8gün kala birşey çıkmamıştı canım vak az önce yine yaptım ovu testi yine koyu çıktı beklemeden çektim fotoğrafını şuan daha koyu
8 gün kala çok erken canım çıkmazdi o zaman zaten yumurtlama üstünden kaç gün geçti senin tahminen 14 gün geçince kesinlikle yap

Back