- 14 Mart 2018
- 3.426
- 3.632
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
Bencede ben heal point erken gebelik ve first hızlı gebelik testi aldırdım eşime. Yarın denicemYarın sabah bidaha yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede ben heal point erken gebelik ve first hızlı gebelik testi aldırdım eşime. Yarın denicemYarın sabah bidaha yapalım
Maşallah stok yapiyon hiç duymadim o markaları yap canım bende yarın yapacam nasip artıkBencede ben heal point erken gebelik ve first hızlı gebelik testi aldırdım eşime. Yarın denicem
Bizim eczane bunlara takmış kafayı negatif koleksiyonu yapcam yarın hahahaMaşallah stok yapiyon hiç duymadim o markaları yap canım bende yarın yapacam nasip artık
Bu ay olmazsa öbür aya nasip olsun bizlere inşallah nasip canım artık iyi düşünelim iyi olsunBizim eczane bunlara takmış kafayı negatif koleksiyonu yapcam yarın hahaha
EvetDeğerlendirmiş miydin peki hsg sonrası 3 ay şans yüksek diyorlar
Canım sen hamilesin yani sonuç o şuan yumurtlama olmaz erken gebelik testi alıp neden yapmıyorsunİyi akşamlar kızlar reglim 11 aralıkta iki gündür ovu testlerim pik çıkıyor yumurtlamamı sizce ilk fotodakini dün yaptım ikincide bugün öğlen yaptım eğer yumurtlama ise ilişki günleri nasıl olmalı dün ve bir önceki gün ilşki oldu ama benim reglime 6 gün var kafam çok karışık
Bence bu hamilelik belirtisi erken gebelik testin varsa dene bi istersen canım. İnşallah öylesindirİyi akşamlar kızlar reglim 11 aralıkta iki gündür ovu testlerim pik çıkıyor yumurtlamamı sizce ilk fotodakini dün yaptım ikincide bugün öğlen yaptım eğer yumurtlama ise ilişki günleri nasıl olmalı dün ve bir önceki gün ilşki oldu ama benim reglime 6 gün var kafam çok karışık
Sipariş verdim canım internetten bekliyorum kaset test yaptım reglime 8gün kala birşey çıkmamıştı canım vak az önce yine yaptım ovu testi yine koyu çıktı beklemeden çektim fotoğrafını şuan daha koyuCanım sen hamilesin yani sonuç o şuan yumurtlama olmaz erken gebelik testi alıp neden yapmıyorsun
İnşallah canım kaset test var evde birtane labjoik marka ama kasette çıkmaz herhaldeBence bu hamilelik belirtisi erken gebelik testin varsa dene bi istersen canım. İnşallah öylesindir
8 gün kala çok erken canım çıkmazdi o zaman zaten yumurtlama üstünden kaç gün geçti senin tahminen 14 gün geçince kesinlikle yapSipariş verdim canım internetten bekliyorum kaset test yaptım reglime 8gün kala birşey çıkmamıştı canım vak az önce yine yaptım ovu testi yine koyu çıktı beklemeden çektim fotoğrafını şuan daha koyu
|
Tabii ki öyle canım takılıyorumBu ay olmazsa öbür aya nasip olsun bizlere inşallah nasip canım artık iyi düşünelim iyi olsun
Geldi mi testlerin heyecan varmıTabii ki öyle canım takılıyorum
Çoktan geldi onlar da heyecan yok çıkmaz gibi geliyo çok ağrı çektim bugün iğneleme batma çok var. Hangisiyse belli olsun biran önceGeldi mi testlerin heyecan varmı
laboquıck marka çok hassas benim 15 olan değerimi baya belli bi çizgiyle çıkardı erken gebelik testlerinden çok daha iyi onu denemeni tavsiye ederimİnşallah canım kaset test var evde birtane labjoik marka ama kasette çıkmaz herhalde
Bende 9 gun kaldı umudum var bu aydan insallah Allahım nasip eder yüzümü güldürürMerhaba inşallah aralıkta hamile olduğumu öğrenirim