Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

D denizadamasal 27 Kasım 21 Aralık

Yakın çevrem artık gebelik düşündüğümü biliyor ama kimse bir şey sormuyor çok inceler ben stres yaptım geçen ay olacak mı olmayacak mı diye ilk defa denedik ama bu ay inşallah daha temkinli olacağım. Bir de bu dönemde varsa iyi gelen besinler tavsiyelerinizi alırım

Bende kullandım bende bir şey olmadı ama rabim sana da isteyen her kese nasıl etsin

Öe
Benimde son adet 10 Kasım beklenen adet 12 Aralık ama inşalla tutar da adet olmam herkesin duasını istiyorum kızlar hamilelerinde duası kabul olur okursanız bir amin diyin lütfen

Günaydın güzel hatunlar testim negatif sanırım

Eklentiler

• IMG_20241205_091104.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 46
havuç avakado duydum ben

Alla alla erken gebelik testi yokmuydu onla yapaydin
Malesef yoktu ama keşke alsaydım. Ya birde bu laboquick 50 adet olan kutu almıştık daha önce, yorumları okumadan satış sayfasına yazmışlar bu testler bozuk annemi pozitif hamile olan beni negatif çıkardı diye Benimkilerde bozuk mu acaba bilemedim. 2019 da kullandığım bu marka testler de sorun yoktu. Bilemedim gerçekten

Ya bende o markanın ovulasyon testi ile gebelik testini aldım hiç memnun kalmadım yıllar önce çok iyimiş testler oynamışlar testlerle o kadar pişman oldum ki sen bence bugün al yarın yap en azından aklında soru işareti kalmaz yada bekle regl günü geçince pazartesi kan ver testler yüzünden insanlarin psikolojisi bozuluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…