• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İyi geldi mi kür bende bu ay kullanmaya başlayacam baktım herkes yapıyor 🫢amin amin canım 🥰 güzel sonuçlanır belkide curcuna iyi gelir😂
Kızıma bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım 7 sene sonra. Bu defa bakalım nasip olacak mı☺️❤️ olmazsa da her ay 10 günü geçmediği sürece yenmesinde sakınca yok. Denemeye devam☺️

Kızıma bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım 7 sene sonra. Bu defa bakalım nasip olacak mı☺️❤️ olmazsa da her ay 10 günü geçmediği sürece yenmesinde sakınca yok. Denemeye devam☺️
Ya ne güzel böyle çok duyuyorum bazı yerlerde 12 yenmesi gerekiyor diyo o zaman gerçeği 10 gün mü öyle yapayım bende hayırlısı olsun hakkımızda amin🥰

Ocak ayı hayırlarla gelsin sana canım ❤️ Açtığın topik sana güzelliklerle dönsün ❤️☺️
Ahh canım benim çok teşeklür ederim reglim resmen başladı Bat ve Sat tarihlerimi güncelleyeceğim. İnşallah tüm listeyi çift çizgiye boğarız💕😍🥰

Aynı ilacın 50mg kullanıyorum bende pcos da var bu ilacı bu ay kullanmaya başladım normalde gecikme olur ilacı kullandığım ilk ay erken regl oldum :/ senin değerin kaç çıktı bana verdiği mg az geldi gibi
Ben ilk başlarımda 25-50-75-100 diye artarak gitti . O zamanlar 3-4 haftada bir gidiyorum mg oturunca artık 6 ayda bir gidiyorum. Bana endokrin selenyum da kullanmamı söyledi yumurtalık sağlığımı ve tiroidimi desteklediği için

Ahh canım benim çok teşeklür ederim reglim resmen başladı Bat ve Sat tarihlerimi güncelleyeceğim. İnşallah tüm listeyi çift çizgiye boğarız💕😍🥰
Ahhh inşaAllah yaaa. Regl olmana çok sevindim ama. Gebelik yoksa regl niye olmuyorum stresi insanı mahvediyor. Ve regl olduğun halde bizlerden güzel haber beklemen beni mutlu ediyor❤️🤗

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
D denizadamasal 7 Kasım6 Aralık
aycnnderin aycnnderin 2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
@bernailker7 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@incim19 Kasım11 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
merveett merveett 17 Kasım14 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@aysmesra21 Kasım19 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
Sat 24 kasim bat 18 Aralık D denizadamasal

Ahhh inşaAllah yaaa. Regl olmana çok sevindim ama. Gebelik yoksa regl niye olmuyorum stresi insanı mahvediyor. Ve regl olduğun halde bizlerden güzel haber beklemen beni mutlu ediyor❤️🤗
Evet o da çok güzel bir nimet sonuçta. Çok şükür ki düzenli en azından. Birbirimizden güç ve destek alıyoruz canım kadınlar💕🌸

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
aycnnderin aycnnderin 2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
@bernailker7 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@incim19 Kasım11 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
merveett merveett 17 Kasım14 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
Y yestur 24 Kasım18 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@aysmesra21 Kasım19 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
İnşallah güzel sonuçlar alalım.saglikli evlat nasip etsin rabbim herkese benim düşük sonrası 2. Gebelik olcak nasip.olursa

İnşallah güzel sonuçlar alalım.saglikli evlat nasip etsin rabbim herkese benim düşük sonrası 2. Gebelik olcak nasip.olursa
Amin hepimize inşallah. En güzel haberleri burdan almak nasip olsun. Stres yapmayalım en önemlisi bu🙏🏻

Ahh inşallah ama bu ay değilim. Az önce reglim başladı🥰
İnşallah olur hiç merak etme Allah nasip ne ettiyse o olacaktır. Benim 16 ekim düşük oldu 3.aylik bebeğim düştü ben evlendigim temmuzda Ağustos da hamile kaldım Ekim'de düştü canlı doğum oldu muayene gittim hicbirsey yokken 10 dk sonra hastanede doğurdum

Amin hepimize inşallah. En güzel haberleri burdan almak nasip olsun. Stres yapmayalım en önemlisi bu🙏🏻
Aynen stres den uzak ve şunu öğrendim kimseye 3 aya kadar dememek gerekir gebelik yakın çevre akraba buna inanın burdan okuyan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum hocalara kadar gittim sübyan olsun dediler okudular bu ay beni bir sürü işlem.verdiler yaptım herşeyi bakalım nasip 18 19 Aralık bat tarihim öncesi bir iki gün kala erken gebelik testi yaparım

İnşallah olur hiç merak etme Allah nasip ne ettiyse o olacaktır. Benim 16 ekim düşük oldu 3.aylik bebeğim düştü ben evlendigim temmuzda Ağustos da hamile kaldım Ekim'de düştü canlı doğum oldu muayene gittim hicbirsey yokken 10 dk sonra hastanede doğurdum
Ah canım benim kaybın ve yaşadıkların için çok üzgünüm. İnşallah sağlığına ve evladına sağlıkla kavuşur bizlerde çok mutlu takip ederiz 🙏🏻💕

Back