- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.741
Çok iyi anlıyorum seni. Gerçekten dediğin gibi benle aynı vakitte evlenip çocuğu olmayan kimse kalmadı çevremde ama şükür diyorum rabbim onlara aratmadı kimseye aratmasın ve çocuk ne zaman soruları asla bitmiyor bu durumdan cok sıkıldım. Biliyorum sabrımızın sonu cok güzel olacak belkide ilkinde olmayacak diyorum bazen ama böyle şeyler düşünmek istemiyorum hemen modumu değiştiriyorum olacak rabbimin izniyle diyorum. İnşallah bizde kavuşacağız bebeklerimize az kaldı.Bende iyim kuzum zaman geçsin diyorum . Artık benimle aynı zaman evlenen herkesin tek tek hamilelik haberlerini alıyorum . Üzülüyorum ama rabbime isyan etmek istemiyorum .. allahım sabr et diyor geçiktiriyor güzelleştiriyor diyorum . Hadi bakalım kuzum sanki kendim gibi merak ediyorum seni bak . İnşallah olur ilk denemede rabbim bizimde çabalarımızı karşılıksız çıkarmaz kuzum . Haber et olurmu başlayınca süreci merkal bekliyorum aynı derdimiz bir rabbim şifamızıda güzel versin
Aynen kuzum yazdıklarının hespsi benim .Çok iyi anlıyorum seni. Gerçekten dediğin gibi benle aynı vakitte evlenip çocuğu olmayan kimse kalmadı çevremde ama şükür diyorum rabbim onlara aratmadı kimseye aratmasın ve çocuk ne zaman soruları asla bitmiyor bu durumdan cok sıkıldım. Biliyorum sabrımızın sonu cok güzel olacak belkide ilkinde olmayacak diyorum bazen ama böyle şeyler düşünmek istemiyorum hemen modumu değiştiriyorum olacak rabbimin izniyle diyorum. İnşallah bizde kavuşacağız bebeklerimize az kaldı.Bi başlayayım bilgi vereceğim merak etme ne kadar düşündüğünü biliyorum çünkü
Üzülme sıkma canını moralini yüksek tut canım belki o yumoş senin bebeğin , savaşacak ve annesine sıkı sıkı tutunacak . Güzel düşün. Sizin sorun neydi canım ?Kızlar 7 yumurtadan, sadece 1 tanesi döllenip canlı kalmış. Onun da 5 gün içindeki akibetine göre transfer olacak, ya da iptal olacak. Çok üzgünüm
Sağ tüpüm alındı canım. Onun dışında problem yoktu.Üzülme sıkma canını moralini yüksek tut canım belki o yumoş senin bebeğin , savaşacak ve annesine sıkı sıkı tutunacak . Güzel düşün. Sizin sorun neydi canım ?
Yaa birbirimizden haberdar olalım o haldeevet iğnelerim var ilaçları alacağım bugün yarın. Ocak adeti ile başlayacağım dediğin gibi kısmetse şubatta sonuç belli olacak
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,darısı başına inşallah. Canım kan falan almadılar sadece idrar testi yaptılar zaten. Benim adet düzensizliğim vardı ama esas problem eşimde Oat sendromu vardı. Önce kendi kadın doktorum sperm testi istemişti, sonuç kötü çıkınca üroloğa gönderdi.
3 ay ilaç kullandı tekrar test yaptılar, sonuç kötü çıkıncada, tüp bebek merkezine sevk ettiler.
Merhaba ben de adetle başlıyorum, muhtemelen 10-11 gün sonra. Hepimiz için çok güzel, sorunsuz olur inşallah
Herkesler gidince bende sandım ki konuya artık yazan olmazMerhaba
Nasılsınız durumlar nasıl ? Benim dün adetin 2. Günüydü başladık tedsviye . Siz ?
Herkesler gidince bende sandım ki konuya artık yazan olmazYazmana sevindim canım tedavin hayırlı olsun inşallah Benim dün opu günümdü 13 yumurtam toplandı 12 tanesi olgundu işleme alındı 10 tanesi döllendi çok şükür şimdi önümüzde 4 gün var inşallah 5. Güne sağlıkla ulaşırlar rabbim sanada nasip etsin inşallah böyle güzel haberler almayı
Seni hatırlıyorum canımBirbirimizi takip edelim diye konuşmuştuk geçen ay
Hatta biri daha vardı onunda eşinden dolayı tüp bebek yapmıştı ilk denemesi tutmuştu süreci anlatmıştı onuda merak ediyorum nası oldu acaba ?
Amin inşallah bende Gonal iğne yapıyorum her akşam. 4 şubata kadar iğnem kontrole çağardı iğnelerin nası etki ettiğine bakacak .
Açıkçası sonra ne vericek nası olucak kaçıncı gün yumurtamj topluycak bilmiyorum
Seninde dondurup 1 ay sonramı transfer edicek ?
Seni hatırlıyorum canımGonal f kaç ünite vuruyorsun doktorum 225 ünite başlamıştı bana 5 gün vurulup 6. Gün kontrole gittim o gün cetrodite iğne ilave etti hem gonal f hem cetrodite verdi 3 gün daha kullandım yine kontrole gittim toplam 8 gün iğne kullandım 8. Gün iğnelerime catlatma iğneleri eklendi gece onları vurdum 9. Gün boş gün iğne kullanmadım 10. Gün opu oldu benim biraz hızlı gelişti zaten Cem bey yaşın genç olduğu için vücudun ilaçlara çabuk tepki verecek diye bastan söylemişti ve bu sebepten 1 ay rahim dinlendirme istedi
Raporluyum bu yüzden ilk etapta 1900 tl tuttu kullandıgımız vitaminler hariç ve eğer rapor olmasaydı 4500 tl ye yakın olacaktı daha transfer zamanı felan alınacak ilaçlar var eğer o aşamayı görebilirsem tabi inşallahAyıptır sorması ilaç maaliyeti ne kadar oldu size ?
Evet ilk denememizdiSizin ilk denemeniz miydi ?
Raporluyum bu yüzden ilk etapta 1900 tl tuttu kullandıgımız vitaminler hariç ve eğer rapor olmasaydı 4500 tl ye yakın olacaktı daha transfer zamanı felan alınacak ilaçlar var eğer o aşamayı görebilirsem tabi inşallah
Birde rica etsem en başından beri nası ve hangi ilaçları kullananarak yumurta toplana gününe geldiniz ?Raporluyum bu yüzden ilk etapta 1900 tl tuttu kullandıgımız vitaminler hariç ve eğer rapor olmasaydı 4500 tl ye yakın olacaktı daha transfer zamanı felan alınacak ilaçlar var eğer o aşamayı görebilirsem tabi inşallah
Merhaba canım, tedaviniz hayırlı olsun inşallahMerhaba benim eşimde de OAT çıktı ve dün tük bebege başladık . İğnelerimi vuruyorum .
Şükür bende hiç bişey yok . Eş sebebinden tüo bebek yapıyorum .
Merak ettiğim sizin ilk denemede tuttu mu ?
Bazı arkadaşların ilk denemelerinde tutmayanlar olmuştu o moralimi bozdu
Merhaba canım, tedaviniz hayırlı olsun inşallahBenim eşimde de OAT sendromu vardı, üstüne bende adet düzensizliği vardı, ilk tüp denememiz de tuttu ama sağlıkla ilerlemedi, kürtaj oldum. Dondurulmuş olmadığı için ikinci kez tedavi gördüm ve çok şükür 1 yaşında bir kızım var. Şimdi yine tedavi oldum, bu defa 3 embriyo 5. Güne ulaştı, birini transfer oldum ve 9 haftalık hamileyim. 2 tane de dondurulmuş embriyom var, eşimden dolayı fazla embriyom oluşmuyordu ama tek de olsa hep tuttu. Lütfen olumsuz düşünmeyin, ben ilk tedavide çok stresli ve negatiftim, korkuyordum, galiba olumsuzluğu çektim üstüme, o yüzden devam etmedi diye düşünüyorum gebeliğim. Kızımda ve şimdi rahatım Allah’a şükürler olsun.
Eşimde OAT sendromu çıkınca 3 ay ilaç verdiler ve sonra yine tahlil verdi, çok bir değişiklik olmayınca, rapor verip Tüp bebeğe yönlendirdiler. Ekstra bişey yapmadık, yani bitkisel. Umarım güzel sonuçlanır tedaviniz, Allah gönlünüze göre versin. Dondurulmuş transfer olacaksın anladığım kadarıyla.Ahh ne güzelAllah bağışlasın. Aslında ilk durumu atlatınca 2. Bebek daha kolay geliyor sanırım . Şimdi bende kısmetse tutunursa geri kalanını dondurup 2.3. Çocuk için saklatıcam çünkü sürekli böyle sıfırdan başlanmaz bu iğneleri yapmak geriyor .
Benimde bu ay toplanıcak yumurtalar döllenip dondurucaklar mart ayında transfer olacaklar.
Siz eşiniz için ekstra bişey kullandınız mı?
Eşimde OAT sendromu çıkınca 3 ay ilaç verdiler ve sonra yine tahlil verdi, çok bir değişiklik olmayınca, rapor verip Tüp bebeğe yönlendirdiler. Ekstra bişey yapmadık, yani bitkisel. Umarım güzel sonuçlanır tedaviniz, Allah gönlünüze göre versin. Dondurulmuş transfer olacaksın anladığım kadarıyla.