Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Stres yapma canım bende beklediğimden erken oldum şaşırdım. Doktora gidicem birazdan. Mart ayı transfer için nası ilerliycez onu konuşucam. Adet olunca gel dedi
Benim embriyonun gelişimi durdu. Havuz yapacaktık zaten adet olayım yine ilaca başlayacağım. Bir de şubart siklısunda benim aldığım ilaçlar çok yoğun oldu 1 hafta ara verdirmişti doktorum. Normal şartlarda 10 gün önce olmalıydım

Doktordan geliyorum şimdi.
Bu ayki adet değil bi sonraki adetinden sonra transfer edicem dedi.
Bu ay olsun çok istedim. Acele etme vücut aldıgın ilaçları atsın normal düzenine girsin istiyorum dedi.
Tamam dedim bende ne yapayım.

Doktordan geliyorum şimdi.
Bu ayki adet değil bi sonraki adetinden sonra transfer edicem dedi.
Bu ay olsun çok istedim. Acele etme vücut aldıgın ilaçları atsın normal düzenine girsin istiyorum dedi.
Tamam dedim bende ne yapayım.

Merhaba canım
Geçen hafta 10 şubatta çatlatma iğnemi olmuştum
12 marttada opu oldum.
Bu sabahta adet oldum. Baya erken oldum adet sanırım . Şubat sonu bekliyodum.
Sen benden önce opu oldun. Adet oldun mu ?
Canım ben opudan sonra 5. gün adet oldum. 1 hafta 10 güne olursun demişlerdi zaten

Benimde o şekilde oluyor opudan sonraki adeti pas geçtik bir sonraki adeti bekliyorum şuan. İnan beklemek daha iyi oluyor zamanla kendini daha iyi hissediyorsun. Tabi hemen transfer olmak isteriz hepimiz o ayrı mesele

Benimde o şekilde oluyor opudan sonraki adeti pas geçtik bir sonraki adeti bekliyorum şuan. İnan beklemek daha iyi oluyor zamanla kendini daha iyi hissediyorsun. Tabi hemen transfer olmak isteriz hepimiz o ayrı mesele
Anladım canım teşekkür ederim peki diyelimki ilk aşılamada tutmadı ikinci kez toplamdaki ücretin aynısını mı alıyolar

Anladım canım teşekkür ederim peki diyelimki ilk aşılamada tutmadı ikinci kez toplamdaki ücretin aynısını mı alıyolar
Canım 2 tane embriyom var ikiside farklı tüplerde donduruldu biri 5. Gün diğeri 6. Gün olduğu için. Eğer ilk denememizde tutumazsa 2. Embriyoyla tekrar transfer olacağım yani yumurta toplama olmayacak. Transfer ücreti isterler diye düşünüyorum

merhaba, işlem yaptırdınız mı acaba?
Merhaba bu ay adetim gecikti onu bekliyordum bugün adet olfum duruma göre tüp bebeğe başlıcaz şimdide korona virüsü car yapacakmı doktor bilmiyorum ankarada hastaneler polikinlipi kapatmış eray hoca neyapacak bilmiyorum . Sen naptın ne aşamadasın canım eray beye mi gidiyordun sende

Bu hafta ben de adet olacağım. Geçen haftaya kadar planlarımızda tedaviye başlamak vardı ancak ben kendim iptal ettim öteleyeceğim muhtemelen bir iki güne bu tedavilere de düzenleme gelecektir.

canım ben emel biliciye gidiyordum iki kez aşılama yaptırdım da Eray beyi araştırıp buldum seninde böyle bir yazı yazdığını gördüm ondan sormak istedim

canım ben emel biliciye gidiyordum iki kez aşılama yaptırdım da Eray beyi araştırıp buldum seninde böyle bir yazı yazdığını gördüm ondan sormak istedim
Ben daha öncesinde ahmet coşkana gittim 6 ay tedavi gördüm ve rahim filmi istendi rahim anomlisi çıktı ameliyat oldum sonrasında iki sefer peşpeşe kimyasal gebelik geçirdim 1 yıl daha bekledm 3. Kez de kimyasal gebelik olunca ahmet bey aşılmaya geçmek istedi Ayrıca yumurtlama tembelliğimde vardı pkoluymda artık bir prof araştırmasında eray beyi buldum bakalım perşembe başlamış olucaz naspse .

Merhaba çocuğunuz ölçümü acaba doktordan memnunmuydunuz

Merhaba tedavinizin sonucu ne oldu

OAT sendromu var eşimde sperm sayısı 100 bin var mı aynı durumda olan acaba nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz fayda gördünüz mü

Abdullah göymen den memnun kaldınız mı hamilelik var mı

13 toplanmıştı 12 tanesi döllenmeye uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne kadar geldi hepsi ama 5. Güne sadece 1 tane geldi 1 tanede 6. Güne giden var yani 2 embriyom var sonuç olarak
Merhaba ikisini çift mi transfer ettirdiniz bende şu an direk sizin gibiyim 5. Güne 1 6. Güne 1 toplam iki embriyon var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…