- 16 Eylül 2017
- 212
- 304
- 42
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.721
Canım imkanınız varsa dene tabiki bekleme, Allah gönlünüze göre versin inşallah, ilkini Türkiye’de yaparsın, ikinci bebeğine kadar yaşın da tutar zaten, o zaman buradaki hakkını kullanırsın.Kuzum aynen sayı 1 ml de 1 milyon aşılama gerek yok zaten tutmaz dediler tüp bebek mecburen ama yaşımdan dolayı işte yapamıyoruz 25 beklemem gerek . Bu sırada bahçecide başlıycam orda deniycem kesinlikle inşallah tutar sonra burdaki 3 hakkımıda kullanıcam inşallah dua et nolur rabbim banada nasip etsinsende mucizene sağlıkla kavuş . Hatta bugün senden bahsettim eşime dedi aslında istersennorda yapalım 2 saat zaten ara çok değil ama almanyada hepsi aynı
Aynen sende yine haber ver bebeğin durumuCanım imkanınız varsa dene tabiki bekleme, Allah gönlünüze göre versin inşallah, ilkini Türkiye’de yaparsın, ikinci bebeğine kadar yaşın da tutar zaten, o zaman buradaki hakkını kullanırsın.
Tamam canımAynen sende yine haber ver bebeğin durumu ♥ Kuzum yine konuşuruz
Yaa inşallah 7side sağlıklı olurKizlar bugun hastaneden aradilar 7 tane embriyom pgt icin ankaraya gonderildi insllah bukez bol saglikli embriyolarim olusmustur
Amin amin insallah canim bukez olur insallahYaa inşallah 7side sağlıklı olurHakkında hayırlısı olsun❤
İnşallah canım dualarım seninle.Amin amin insallah canim bukez olur insallah
Saol canim Allah razi olsunİnşallah canım dualarım seninle.
Kizlar cok şükür 7 embriyodan 2 tanesi pgtden saglikli geldi ikisinide transfer oldum 10 gun sonra test gunum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sizin taze embriyo transferi mi oldu? Yoksa donduruldu mu? Benim de bugün yumurta toplandı. 7 yumurta oluşmuştu. 5 gün sonra transfer olacak galiba. Hiçbiri döllenmz diye çok endişeliyim. Sanırım ilk denemem olduğu içinBen varım canım amh 0,7 çıktı yaşım 28 adetliyken 8 yumurta gözüktü 7si toplandı 3 olgundu Ve döllendi Tek embriyo transfer edildi şükür pozitif oldu keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz inşallah sende hayırlı haberler alırsın
TAze canım hiç kendini yorma neden döllenmesin 1 tanesi döllense yeter bana tek yumurta transfer edilmişt tuttu şükür zaten arayıp haber verirler inşallah hayırlı sonuç alırsınSizin taze embriyo transferi mi oldu? Yoksa donduruldu mu? Benim de bugün yumurta toplandı. 7 yumurta oluşmuştu. 5 gün sonra transfer olacak galiba. Hiçbiri döllenmz diye çok endişeliyim. Sanırım ilk denemem olduğu için
Çok sağol ya öyle iyi geldi ki mesajın. 5 gün sonra mı yaptılar transferiTAze canım hiç kendini yorma neden döllenmesin 1 tanesi döllense yeter bana tek yumurta transfer edilmişt tuttu şükür zaten arayıp haber verirler inşallah hayırlı sonuç alırsın
Canım hepimiz geçtik bu yollardan birbirimizi en iyi biz anlarız yok bana 3. Gün embriyosu transfer edildiÇok sağol ya öyle iyi geldi ki mesajın. 5 gün sonra mı yaptılar transferi
Bişey olmaz cnm ya .inan bende yattım. Tutacağı varsa tutar zaten ..ben bi de gerindim durdumKizlar dun transfer oldum. Uyku arasnda karin ustu yatmisim bisey olurmuuuu
Hiç bişey olmaz canım ilk 3 ay yatış serbest sonra üstüne yatmamaya çalış güzel sonuç alırsın inşallahKizlar dun transfer oldum. Uyku arasnda karin ustu yatmisim bisey olurmuuuu
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın? 1 2 güne başlıyorum inşallah rabbim kısmet ederseUykusuz Koala kuzum nasılsın ? Nezamn başlıyosun ? Ne var ne yok ?
Bende iyim kuzum zaman geçsin diyorum . Artık benimle aynı zaman evlenen herkesin tek tek hamilelik haberlerini alıyorum . Üzülüyorum ama rabbime isyan etmek istemiyorum .. allahım sabr et diyor geçiktiriyor güzelleştiriyor diyorum . Hadi bakalım kuzum sanki kendim gibi merak ediyorum seni bak . İnşallah olur ilk denemede rabbim bizimde çabalarımızı karşılıksız çıkarmaz kuzum . Haber et olurmu başlayınca süreci merkal bekliyorum aynı derdimiz bir rabbim şifamızıda güzel versinİyiyim canım çok şükür sen nasılsın? 1 2 güne başlıyorum inşallah rabbim kısmet ederse