- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Allahım inşallah bu defa sizin için son tedavi olur gerçekten maddi bir yana manevi çöküşü atlatmak zor Allah bizlere kolaylık versin kimseyi evlatla sınamasın. Bizim sorunumuz eşimde sayı olarak çok düşük 4 milyon ve morfoloji 0 sizce ilk denemede tutma oranı nedirselam..nasipse aralık adetiyle 2.tedavime başlıyorum ben de..
ilk tedavim 2018 ağustos ayında gerçekleşti,maleesef olumsuz oldu.. olumsuz sonuçtan sonra psikolojik olarak anca toparlayıp yeniden tedaviye karar verdik..
bizde sorun hem erkek hem kadın.. eşimin değerleri düşük benim de amh 1,31 yaşıma göre düşük ..
sizin sorun nedir ? nerde tedaviye başlıyorsun ?
Allahım inşallah bu defa sizin için son tedavi olur gerçekten maddi bir yana manevi çöküşü atlatmak zor Allah bizlere kolaylık versin kimseyi evlatla sınamasın. Bizim sorunumuz eşimde sayı olarak çok düşük 4 milyon ve morfoloji 0 sizce ilk denemede tutma oranı nedirBu arada kocaelide yaşıyorum tedavi için istanbul bahçeci tüp bebek merkezine gideceğiz inşallah. Siz tedaviye nereye gidiyorsunuz?
Bahceci umut altunizade cem celik cok ovuyorlar.instagramini incele istersen bayagi tedbirli ince eleme sık dokuma ile yaklasiyormus vakalara ama hasta ile doktor arasinda elektirik de onemli. Ben sisli memorial da yaptiriyorum. Turkiyenin en iyi laboratuvara sahip merkezlerinden diyorlar. Tabi birazda nasip kismet bu isler.Allahım inşallah bu defa sizin için son tedavi olur gerçekten maddi bir yana manevi çöküşü atlatmak zor Allah bizlere kolaylık versin kimseyi evlatla sınamasın. Bizim sorunumuz eşimde sayı olarak çok düşük 4 milyon ve morfoloji 0 sizce ilk denemede tutma oranı nedirBu arada kocaelide yaşıyorum tedavi için istanbul bahçeci tüp bebek merkezine gideceğiz inşallah. Siz tedaviye nereye gidiyorsunuz?
Motivasyon gerçekten çok önemli ne kadar başarılabilir bilmiyorum ama stresten uzak olmak önemli transferden sonra dinlenmeniz iyi olacaktır inşallah hayırlısı olsun ve dediginiz gibi biz herşeyi yapalım gerisi Rabbime kalmışamin inşallah.. aynen dediğin gibi maddi manevi çok zor..
tutma oranına gelince bence öyle bir oran yok.. biraz da nasip kısmet bu işler.. benim ilk tedavimde 1.kalite embriyo rahim filan herşey süper ama tutmadı..biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi Allah takdiri..
ama tabiki geçen tedavimde yapmadığım bu defa yapacğım şeyler var.. mesela geçen sefer ertesi gün işe başlamıştım,transferden sonra çok stresli zamanlar geçirmiştim..bu defa biraz evde dinlenicem..
ben bursada yaşıyorum..nasipse acıbadem şahin zeteroğlu nda başlıyoruz..
Canım buna en iyi doktorunla konuşarak karar verebilirsin fakat şöyle birşey var aşılama oranı %10 - 15 iken tüp bebekte bu şans%40 ole 60 arasında ben böyle biliyorum. Maddi durumun müsaitse ve doktorun tüp bebeği daha uygun görüyorsa bence tüp denemelisinKıZlar merhaba bende burda yeniyim ve bu konu benide ilgilendiriyor du dahil olmak istedim.ben çocuk istiyorum bir kızım var ama doktor erken menepoz dendi ve tüp bebek önerdii bende doktor degiştirdim bu doktor önce ilaç tedavisi ve çatlatma ignesi kullandı ama gebe kalmadım şimdide aşılama yapmaMız lazım diyor yaşım 25sizde aşılamamı yapılması lazım yoksa direk tüp bebek merkezinemi gideyim kafam çok karıştı
Canım buna en iyi doktorunla konuşarak karar verebilirsin fakat şöyle birşey var aşılama oranı %10 - 15 iken tüp bebekte bu şans%40 ole 60 arasında ben böyle biliyorum. Maddi durumun müsaitse ve doktorun tüp bebeği daha uygun görüyorsa bence tüp denemelisin
Eğer 3 defa aşılama denedikten sonra olumsuz sonuç alırsan heyet raporu çıkartıp tüp bebeği devlet desteği ile indirimli olarak deneyebilirsin fakat doktorun seni anladığım kadarı ile aşılamaya yönlendirmiş sonuçta tüp bebek daha ağır ve zorlu bir süreç duyumlarıma gözlemlerime göre. Belkide tüpe gerek kalmadan aşılama ile bebişin sana gelecekDoktorum yaşından dolayı erken diyor ama yumurtalıklarımda kistler var ve düzensiz adet oluyorum ben ona gitmem gerekirmi dedim tüp bebege birşey söylemedi sadece yaaşın henüz çok genç eger olmazsa üç ay aşılama sürer tutmazsa gidersim diyor..
Ben de bahçecide başlıyorum, biraz pahalı ama doktor ilgisini çok beğendim. Ebru hanıma gidiyorum herşeyi detaylıca anlatıyor.Allahım inşallah bu defa sizin için son tedavi olur gerçekten maddi bir yana manevi çöküşü atlatmak zor Allah bizlere kolaylık versin kimseyi evlatla sınamasın. Bizim sorunumuz eşimde sayı olarak çok düşük 4 milyon ve morfoloji 0 sizce ilk denemede tutma oranı nedirBu arada kocaelide yaşıyorum tedavi için istanbul bahçeci tüp bebek merkezine gideceğiz inşallah. Siz tedaviye nereye gidiyorsunuz?
Ne zaman başlıyorsunuz ve söylemek isterseniz siz neden tüp bebek deniyorsunuz. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBen de bahçecide başlıyorum, biraz pahalı ama doktor ilgisini çok beğendim. Ebru hanıma gidiyorum herşeyi detaylıca anlatıyor.
Adetle başlıyoruz tahminen 10 gün varNe zaman başlıyorsunuz ve söylemek isterseniz siz neden tüp bebek deniyorsunuz. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Bülent tıraşı da duymuştum inşallah hayırlı sonuçlara ulaşırsınızBen maslak acıbadam bulent tırasa gıdıyorum ılk defa yapıcak olanlara tavsıyemdır gonul rahatlıgıyla gıdebılırsınız
Umarım son tedaviniz olur tüp bebekte başarı oranı çok daha fazla hayırlı haberlerini bizimle de paylaşırsınAdetle başlıyoruz tahminen 10 gün varamiin hepimiz inşallah sebepsiz infertilite 2 başarısız aşılamam var
Yaa inşallah sımsıkı tutunurlar ❤ bebiş haberlerini deSelam kizlar bende temmuzda ilk yumurta toplattim 8 embriyo 5..gune ulasti. Eylul de 1. Transferim negatif 2. Transferim ise 29 ekim de kimyasal gebelik ile sonuclandi. Adet oldum ve dogal ilacsiz transfer olucak bu ay yumurtamin buyumesini bekliyoruz.araligin ilk haftasi aksilik olmazsa 3. Transferim olucak. Bu sefer 2 li konulcakmis. Hakkimizda hayirlisi insallah grupta herkes saglikli gebelikler yasar.