Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Canim tabiki verecek catlatma iğnesini vuracağın zamanı sana söyleyecekler onu vurmazsan opu olmaz yumurtalar son olgunluğuna erişmez

Iyi geceler arkadaslar. Bebegimin kalbi durmuş bugun kürtaj oldum. Rabbim, hayirlisini sagliklisini nasip etsin cümlemize. Cok üzgünüm. Dünden beri agliyorum. Ama geçecek, veren allah alan allah..
İnanamiyorum ya Allah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm gerçekten Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün ah çok zor.. Geçecek inşallah

Guzel dileklerin icin, dualarin icin cok tesekkur ederim. Amin insallah. Hepimizin yüzü güler tez vakitte. Parcayi ankaraya gonderdik. Sonuc cikinca belli olacakmis ölüm sebebi. Genetik bir problem varsa spermlerde, sadece tüp bebek onerecekmis doktorum.

Iyi geceler arkadaslar. Bebegimin kalbi durmuş bugun kürtaj oldum. Rabbim, hayirlisini sagliklisini nasip etsin cümlemize. Cok üzgünüm. Dünden beri agliyorum. Ama geçecek, veren allah alan allah..
Büyük geçmiş olsun yaşadıklarını iki kez ben de yaşadım. Eğer imkanın varsa sende pıhtılaşma sorunu var mı onu öğren. İnşallah en kısa zamanda tekrar bir bebeğin olur ve onu sağlıkla kucağına alırsın

Memnunmusun peki
Ne zaman başladın bende genetik test yaptırcam sonucuna göre doktoruma karar vericem bende burda eray beyi duydum İlk muayyneyi ona gittim ama bilmiyorum zor süreç ilk tüp bebek mi senin
Memnunum çok bilgili bir doktor güven veriyor ve sadece Cem bey için değil laboratuvarda benim için çok önemliydi bu yüzden bahçeciyi seçtim. İlk tüp bebek denememiz inşallah olumlu sonuç alırız ikimizde Şimdi rahim dinlendirme aşamasındayım transferim martta olacak rabbim kısmet ederse

Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah bebişin tutunur zor süreç içini ferah tut birde embriyo yerleştirdikten sınra bol bol ananas yiyin diyorlar tutunmasını artırıyormuş sonucunu benimle de paylaşırsan sevinirim Hiç yok mu acaba eray hocaya tüp bebek yaptıran çok merak ediyorum onla ikgili yorumları da çok bulamadım forumda da

Eklentiler

• 6D312CBC-ED0A-42EF-B661-B216A6127455.png
    403,9 KB · Görüntüleme: 44
Amiin canım benim inşallah isteyen herkesin yüzü güler Önerin için teşekkür ederim fakat bol bol ananas değilde 1 2 dilim yenilmeli fazlası iyi değil diye biliyorum bu süreçte ve havuç suyu bol içmeli, nar yemeli bunlar transfer aşaması için iyiymiş baya

Yarın büyük gün canım yumurtalarım toplanıyor çok heycan yaptım. Sonrasında bi ağrı falan oluyor mu

Yarın büyük gün canım yumurtalarım toplanıyor çok heycan yaptım. Sonrasında bi ağrı falan oluyor mu
Ağrı olayı senin bünyene ve doktorun hassaslığına bağlı canım. Benim dayanılmayacak düzeyde hiç ağrılarım olmadı. İlk gün her adım atışımda kasıklarıma ağrı giriyordu sonraki 2 3 gün hafif regl ağrısı gibi agrım oldu o kadar. Opudan sonra serum takıldı ağrı kesici yapıldı onlarda iyi gelmiştir diye düşünüyorum Korkulacak birşey yokmuş dedim opudan sonra.. İnşallah seninde kolay geçer sürecin, kaliteli yeterli sayıda yumurtaların olur inşallah. Saat kaçta olacak opu?

Meraba kızlar Gaziantep ten yazıyorum tüp bebek novafertil de düşünüoz ama emin değilim. Gidip görüştük ama şu an maddi yönden hazır olmadığımız için cok az erteledik. Sormak istediğim tam ne zamn yaptrırım bilmıom ama bu süreçte herhangi bi tahlil test ysptrmam gerek mi devlette. Doktora sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…