Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kızlar benim donmus transfer 2 ocakta. ..
Tutunmaya hazırlamak için Rahmi yemem gereken bişeyler var mı. ?
Lütfen yardımcı olun .neler yemeliyim

Benim de bugün yumurtalarım toplandı kızlar ama trasfer için beklicem.Çünkü progesteronum 2,5 geldi.Rahim dinlendirme olcakmış.Hayırlısı inşaALLAH.

Maşallah canım inşallah dolu kaliteli yumurtaların olur rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin iğneler yan etki yaptı mı? Bende ocak 22 gibi tedavime başlayacağım inşallah, ilaclarımı aldım tedaviyi bekliyorum öyle.

Amin canim insallah seninde tedavinsimdiden hayirli olsun insallah 2020 bizim yilimiz olsun .ilaclar bana sadece vucut sisligi yapiyo oda tedaviden sonra geciyo zaten baska bi yan etkisi olmadi

20 aralikta transferimi oldum bugun kan testi verdim 9.6 cikti doktor izinliymis 2 gun sonra gel kab ver dediler polikistigim adetim hic gecikmez bugun gecikmesinin 2 günü cok mu dusuk degerim bu degeri gorenler varmi aranizda

Merhaba ben de 2 aşılama sonrası düşük ve bir dış gebelikten sonra bugün tüp bebek tedavisi için doktoruma gittim. Insaallah süreç sonunda ocak ayında transfer yapılir

Amin canim insallah seninde tedavinsimdiden hayirli olsun insallah 2020 bizim yilimiz olsun .ilaclar bana sadece vucut sisligi yapiyo oda tedaviden sonra geciyo zaten baska bi yan etkisi olmadi
Anladım canım amin inşallah teşekkür ederim bu yeni yılla birlikte güzel haberler alırız umarım.

Almanyadan bir arkadaş vardı onu çok merak ettim isminide bilmiyorum olumlu aldımı aceba ?
Canım beni diyorsun galiba, çok şükür pozitif sonucum, 10 gün sonra ultrason randevum var. Bu arada senin ve tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum, umarım herkes 2020 de bebişlerini kucağına alır

Canım beni diyorsun galiba, çok şükür pozitif sonucum, 10 gün sonra ultrason randevum var. Bu arada senin ve tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum, umarım herkes 2020 de bebişlerini kucağına alır
Oyy maşşallah canım benim evet çok merak ettim bizim burda kan veriyosun 2 gün bekliyosun ya dedim naptı aceba .rabbim analı babalı büyütsün ve inşallahh sağlıkla güzellikle kavuşursun yavruna Kusura bakma kuzum hatırlamadığım için sorucam sizdeki sorun neydi ? Birde canım bende bugün bebek isteme merkezini aradım randevu aldım ama Sperm fish yapmadıklarını dedi bilgin varmı nerde yaparlar . Hayır tüp bebek merkezi nasıl yapmaz anlamadım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 2020 bizim yılımız olur umarım.

Arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanmıştı.Bugün aradım 5.güne gidiyoruz biraz yavaş gelişiyolar denildi.Bu kötü birşey mi?Bilgisi olna bilen nolur bana yazsın

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,darısı başına inşallah. Canım kan falan almadılar sadece idrar testi yaptılar zaten. Benim adet düzensizliğim vardı ama esas problem eşimde Oat sendromu vardı. Önce kendi kadın doktorum sperm testi istemişti, sonuç kötü çıkınca üroloğa gönderdi.
3 ay ilaç kullandı tekrar test yaptılar, sonuç kötü çıkıncada, tüp bebek merkezine sevk ettiler.

Eşimde öyle canım bende burdakinden aldım randevu ilk bahçecide yaptırıcam benim yaşım tutmuyo ama buradaki haklarımıda mutlaka kullanmak istiyorum randevu aldım bakalım

20 aralikta transferimi oldum bugun kan testi verdim 9.6 cikti doktor izinliymis 2 gun sonra gel kab ver dediler polikistigim adetim hic gecikmez bugun gecikmesinin 2 günü cok mu dusuk degerim bu degeri gorenler varmi aranizda
Kullandığımız ilaçlardan ötürü gebelik oluşmamış olsa da adet olamayız diye biliyorum. Gecikme olarak bakma o yüzden, inşallah değerin artar bebeğin seninledir

Eşimde öyle canım bende burdakinden aldım randevu ilk bahçecide yaptırıcam benim yaşım tutmuyo ama buradaki haklarımıda mutlaka kullanmak istiyorum randevu aldım bakalım
Hayırlısı olsun canım, inşallah tutar ilk seferinde. Ama Oat sendromu varsa eşinizde rapor vermeleri lazım, çünkü normal olması çok zor. Bize aşılama filan denemeden direkt tüp bebek için rapor verdiler.

maalesef Kimyasal gebelik yaşadım beta 160 a kadar çıkmasına rağmen düştü , kimyasal gebelik sonrası tekrar transfer deneyimi olanlar ne zaman Transfer yaptırdılar, en verimli ne kadar süre sonradan yaptırmalıyım, önerileriniz var mı

Kuzum aynen sayı 1 ml de 1 milyon aşılama gerek yok zaten tutmaz dediler tüp bebek mecburen ama yaşımdan dolayı işte yapamıyoruz 25 beklemem gerek . Bu sırada bahçecide başlıycam orda deniycem kesinlikle inşallah tutar sonra burdaki 3 hakkımıda kullanıcam inşallah dua et nolur rabbim banada nasip etsin sende mucizene sağlıkla kavuş . Hatta bugün senden bahsettim eşime dedi aslında istersennorda yapalım 2 saat zaten ara çok değil ama almanyada hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…