- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.801
Tedaviniz inşallah hayırlı olur maddi manevi gerçekten çok zor rabbim kolaylık versin. Hormon tahlillerini(Fsh,LH,Prolaktin,Tsh gibi hormonlar) yaptırsan iyi olur varsa elinde rahim filminin sonucunu ve sorun erkek faktörlü ise eşinin yaptırdığı semen örnek sonuçlarını alabilirsin yanınaMeraba kızlar Gaziantep ten yazıyorum tüp bebek novafertil de düşünüoz ama emin değilim. Gidip görüştük ama şu an maddi yönden hazır olmadığımız için cok az erteledik. Sormak istediğim tam ne zamn yaptrırım bilmıom ama bu süreçte herhangi bi tahlil test ysptrmam gerek mi devlette. Doktora sormayı unuttum
Merhaba ben az önce çıktım 3 yumurta toplanabilmiş bendensirkencubin , sardunya58 Merhaba arkadaşlar nasılsınız opu olacaktı bugün değil mi? Geçmiş olsun inşallah
Yarın benim de opu günüm. Sonrasından hafif bir ağrı oluyor adet ağrısı gibi. Bol şans
sirkencubin , sardunya58 Merhaba arkadaşlar nasılsınız opu olacaktı bugün değil mi? Geçmiş olsun inşallah
Çok teşekkür ederm genetik test hiç yaptrmadım onuda mı yaptrmam gerek acabaTedaviniz inşallah hayırlı olur maddi manevi gerçekten çok zor rabbim kolaylık versin. Hormon tahlillerini(Fsh,LH,Prolaktin,Tsh gibi hormonlar) yaptırsan iyi olur varsa elinde rahim filminin sonucunu ve sorun erkek faktörlü ise eşinin yaptırdığı semen örnek sonuçlarını alabilirsin yanına
1 yumurtaya can veren rabbim inşallah üçüne de verir sağlıkla ilerler sürecin.Merhaba ben az önce çıktım 3 yumurta toplanabilmiş benden
Güzel canım inşallah sağlıklı embriyolar oluşur, ağrıların geçer 1 2 güneGüzel geçmiş canım 10 yumurta toplanmış . Umarım sorunsuz ilerler. Şuanda kasıklarımda ağrı var o kadar . Oda geçer yarına
Onu doktor isterse yaptırırsın tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım bugüne kadar istemedilerÇok teşekkür ederm genetik test hiç yaptrmadım onuda mı yaptrmam gerek acaba
Çok saolun Allah h razı olsunOnu doktor isterse yaptırırsın tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım bugüne kadar istemediler
Amin, hepimizden inşallah.Çok saolun Allah h razı olsun ❤
Amin, hepimizden inşallah.
13 toplanmıştı 12 tanesi döllenmeye uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne kadar geldi hepsi ama 5. Güne sadece 1 tane geldi 1 tanede 6. Güne giden var yani 2 embriyom var sonuç olarakCanım senin kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllenmişti ?
13 toplanmıştı 12 tanesi döllenmeye uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne kadar geldi hepsi ama 5. Güne sadece 1 tane geldi 1 tanede 6. Güne giden var yani 2 embriyom var sonuç olarak
Evet canım biri 5. Gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu6. Günde mi donduruldu ?
Evet canım biri 5. Gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu
Evet ölüp ölüp dirilmek tabiri hayat bulmuştu resmenÇok heycanlı bi bekleyişmiş hiç böyle bi his yaşamamış olmayan anlayamaz
Evet ölüp ölüp dirilmek tabiri hayat bulmuştu resmen
Aynı gün opu olduk seninle. Ben daha adet olmadım resmen çatlayacam artıkMerhaba canım
Geçen hafta 10 şubatta çatlatma iğnemi olmuştum
12 marttada opu oldum.
Bu sabahta adet oldum. Baya erken oldum adet sanırım . Şubat sonu bekliyodum.
Sen benden önce opu oldun. Adet oldun mu ?
Aynı gün opu olduk seninle. Ben daha adet olmadım resmen çatlayacam artık