Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kuzum aynen sayı 1 ml de 1 milyon aşılama gerek yok zaten tutmaz dediler tüp bebek mecburen ama yaşımdan dolayı işte yapamıyoruz 25 beklemem gerek . Bu sırada bahçecide başlıycam orda deniycem kesinlikle inşallah tutar sonra burdaki 3 hakkımıda kullanıcam inşallah dua et nolur rabbim banada nasip etsin 😌 sende mucizene sağlıkla kavuş . Hatta bugün senden bahsettim eşime dedi aslında istersennorda yapalım 2 saat zaten 😂 ara çok değil ama almanyada hepsi aynı
Canım imkanınız varsa dene tabiki bekleme, Allah gönlünüze göre versin inşallah, ilkini Türkiye’de yaparsın, ikinci bebeğine kadar yaşın da tutar zaten, o zaman buradaki hakkını kullanırsın.

Canım imkanınız varsa dene tabiki bekleme, Allah gönlünüze göre versin inşallah, ilkini Türkiye’de yaparsın, ikinci bebeğine kadar yaşın da tutar zaten, o zaman buradaki hakkını kullanırsın.
Aynen sende yine haber ver bebeğin durumu ♥️ Kuzum yine konuşuruz

Kızlar merhBa benim de eşimde sperm azlığı var mlde 2.2 milyon totalde 8.8 milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10 sayımız çok az onun dışında sorun yok dedi doktorumuz ama bu sayı artar mu yoksa vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi baslamalıyız

Ben varım canım amh 0,7 çıktı yaşım 28 adetliyken 8 yumurta gözüktü 7si toplandı 3 olgundu Ve döllendi Tek embriyo transfer edildi şükür pozitif oldu keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz inşallah sende hayırlı haberler alırsın
Sizin taze embriyo transferi mi oldu? Yoksa donduruldu mu? Benim de bugün yumurta toplandı. 7 yumurta oluşmuştu. 5 gün sonra transfer olacak galiba. Hiçbiri döllenmz diye çok endişeliyim. Sanırım ilk denemem olduğu için

Sizin taze embriyo transferi mi oldu? Yoksa donduruldu mu? Benim de bugün yumurta toplandı. 7 yumurta oluşmuştu. 5 gün sonra transfer olacak galiba. Hiçbiri döllenmz diye çok endişeliyim. Sanırım ilk denemem olduğu için
TAze canım hiç kendini yorma neden döllenmesin 1 tanesi döllense yeter bana tek yumurta transfer edilmişt tuttu şükür zaten arayıp haber verirler inşallah hayırlı sonuç alırsın

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın? 1 2 güne başlıyorum inşallah rabbim kısmet ederse 🙏🌸
Bende iyim kuzum zaman geçsin diyorum . Artık benimle aynı zaman evlenen herkesin tek tek hamilelik haberlerini alıyorum . Üzülüyorum ama rabbime isyan etmek istemiyorum .. allahım sabr et diyor geçiktiriyor güzelleştiriyor diyorum . Hadi bakalım kuzum sanki kendim gibi merak ediyorum seni bak . İnşallah olur ilk denemede rabbim bizimde çabalarımızı karşılıksız çıkarmaz kuzum . Haber et olurmu başlayınca süreci merkal bekliyorum aynı derdimiz bir rabbim şifamızıda güzel versin

X