Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Bence kendinizle kıyas yapmayın doktorlar farklı ilaçlar verebiliyor tedavi süreci herkeste farklı işliyor ben yinede merakınızı gidermek adına yazayım ilk 5 gün 225 ünite gonal f vurdum 6. Ve 7. Günler hem gonal f hem cetrodite vurdum 8. Gün gonal f , cetrodite ve gece catlatma iğnesi vurdum 2 adet gonapeptyl. 9. Gün iğne kullanmadım 10. Gün opu oldu. Bu süreçte kontrol muayeneleri oldu kan testleri vs. Bu şekilde ilerledi tedavim. Yarın embriyolog arayacak inşallah gelişime devam ediyorlardır yarın 3. Gün tam olarak 5. Güne gitmeyi hedefliyoruz inşallah ulaşırlar daha sonra dondurulacak 1 ay rahim dinlenecek eğer kısmetse sonrada transfer inşallah

Şuan benimde aynı gidiyor 5 gün 225 gonal f bakalım devamı nası olcak

ayyy çok sevindim tedavinin sorunsuz ilerlemesine canım. inşallah transfer ve sonrasında da herşey güzel olur. hayırlı haberler verirsin bizlere..

tedaviniz hayırlı uğurlu olsun.. allah yardımcınız olsun..

ayyy çok sevindim tedavinin sorunsuz ilerlemesine canım. inşallah transfer ve sonrasında da herşey güzel olur. hayırlı haberler verirsin bizlere..
Amiiin Allah razı olsun inşallah bende o güzel haberi sizlere verebilirim herşeyin hayırlısı olsun inşallah Sizde durumlar nasıl ilaç kullanmaya devam ediyorsunuz değil mi

Amiiin Allah razı olsun inşallah bende o güzel haberi sizlere verebilirim herşeyin hayırlısı olsun inşallah Sizde durumlar nasıl ilaç kullanmaya devam ediyorsunuz değil mi
yok ben hiç ilaç kullanmadım. folik asit te bir hafta oldu başlayalı. önce kullanmak istememiştim, ama bir ay kullanayım dedim. 12. haftadayım çok şükür. 10 gün sonra randevum.

yok ben hiç ilaç kullanmadım. folik asit te bir hafta oldu başlayalı. önce kullanmak istememiştim, ama bir ay kullanayım dedim. 12. haftadayım çok şükür. 10 gün sonra randevum.
Maşallah folik asit çok önemli onu kullanmanız iyi olmuş progesteron iğne, jel falan kullanan varda 3 aya kadar onun için sormustum canım

İlk denemeniz miydi ?
Eşinizin sperm durumu nasıldı ?
biz 5 yıldır uğraşıyorduk. eşimde sperm sayısı iyi bazen 150 milyon, bazen 90 milyon değişiyordu. ama morfoloji ve ileri hız 0'dı. ekim ayında aşılama yaptırdık, tutmadı. ben de bir ay ara verip tüp bebeğe geçmeye karar verdim. ama adetim 7 gün geçti regl olmayınca test yaptım çıktı. şimdi 12. haftamdayım. darısı sizlere inşallah. kendiliğinden verdi rabbim. biz tüp bebek için kendimizi hazırlamıştır artık.

Ayy ne güzelllll ben sizde tüp bebek yaptınız sandım.
Bizim artık tüp bebek başladı. Dua ederseniz çok sevinirim

Ayy ne güzelllll ben sizde tüp bebek yaptınız sandım.
Bizim artık tüp bebek başladı. Dua ederseniz çok sevinirim
burda yaklaşık 1 yıl yazıştım arkadaşlarla. bebeğimi öğrendiğimden beri herkese dua ediyorum. inşallah rabbim sizin de yüzünüzü güldürür. bebeğinize, hatta bebeklerinize kavuşursunuz.. ( aminnnn )

Merhaba canım
Dün 5. Gündü Gonal F lerim bitti.
Bugün kontrole gittim durum iyiymiş. 2 adet cetrotide verdi. Bu akşam gonal F ve cetrotide kullanıcam. Yarında kullanıcam ve cuma kontrolüm var. Cumartesi de.
Pazartesi büyük ihtimalle yumurtaları toplarız dedi doktor. Ama senin gibi çatlatma iğnesi vermedi.
Cuma mı verir Cumartesi mi bilemedim. Verir herhalde dimi çatlatma iğnesi

Iyi geceler arkadaslar. Bebegimin kalbi durmuş bugun kürtaj oldum. Rabbim, hayirlisini sagliklisini nasip etsin cümlemize. Cok üzgünüm. Dünden beri agliyorum. Ama geçecek, veren allah alan allah..

Çok çok üzüldüm..... allah sabır versin. Üzülme diyemem ama allah daha iyisini daha mutlusunu yaşatmak için bu bi sınavdır . Ben öyle düşünüyorum, bişeyin olması gecikirse o daha hayırlı gelir.
İnşallah en kısa zamanda yüzünüz gülsün. Tüm kalbimle diliyorum şuan bunu.
Belki eşinizin sperm sorunu var diye hatırlıyodum . Ondan olabilir mi ?
Bide şöyle düşün tüp bebeğe hazırlanırken doğal yolla oldu. İnan tüp bebeğin çilesine katlansan daha çok üzülebilirdin.
Şuan tüp bebek imkanın var çok şükür ki .

MErhaba bende kocaelinde yaşıyorum eray çalışkana gittim bende tüp bebek önerdi yaptıran var mı acaba eray bey e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…