- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.761
Tedaviye başlamadan önce rapor çıkarttım üniversite hastanelerinin tüp bebek bölümünden alınıyor oraya gidince yardimcı oluyorlar yonlendiriyorlarBenim raporum yok ve MedicalParka gidiyorum . Ben nasıl rapor alabilirim acaba ? Siz nasıl aldınız ?
Bence kendinizle kıyas yapmayın doktorlar farklı ilaçlar verebiliyor tedavi süreci herkeste farklı işliyor ben yinede merakınızı gidermek adına yazayım ilk 5 gün 225 ünite gonal f vurdum 6. Ve 7. Günler hem gonal f hem cetrodite vurdum 8. Gün gonal f , cetrodite ve gece catlatma iğnesi vurdum 2 adet gonapeptyl. 9. Gün iğne kullanmadım 10. Gün opu oldu. Bu süreçte kontrol muayeneleri oldu kan testleri vs. Bu şekilde ilerledi tedavim. Yarın embriyolog arayacak inşallah gelişime devam ediyorlardır yarın 3. Gün tam olarak 5. Güne gitmeyi hedefliyoruz inşallah ulaşırlar daha sonra dondurulacak 1 ay rahim dinlenecek eğer kısmetse sonrada transfer inşallahBirde rica etsem en başından beri nası ve hangi ilaçları kullananarak yumurta toplana gününe geldiniz ?
Ben detayları çok merak ediyorum benimkiyle kıyaslayıp süreci takip ediyorum.
Ben şuan Gonal-F 225 ML vuruyorum akşamları 5 iğnem var sonrasında 4 şubatta kontrolüm var.
İlaçla yumurtalar nası ilerlemiş diye bakıcak.
Şuan benimde aynı gidiyor 5 gün 225 gonal f bakalım devamı nası olcakBence kendinizle kıyas yapmayın doktorlar farklı ilaçlar verebiliyor tedavi süreci herkeste farklı işliyor ben yinede merakınızı gidermek adına yazayım ilk 5 gün 225 ünite gonal f vurdum 6. Ve 7. Günler hem gonal f hem cetrodite vurdum 8. Gün gonal f , cetrodite ve gece catlatma iğnesi vurdum 2 adet gonapeptyl. 9. Gün iğne kullanmadım 10. Gün opu oldu. Bu süreçte kontrol muayeneleri oldu kan testleri vs. Bu şekilde ilerledi tedavim. Yarın embriyolog arayacak inşallah gelişime devam ediyorlardır yarın 3. Gün tam olarak 5. Güne gitmeyi hedefliyoruz inşallah ulaşırlar daha sonra dondurulacak 1 ay rahim dinlenecek eğer kısmetse sonrada transfer inşallah
Genelde 10-12 gün iğne kullanıyorlar fakat benim çabuk gelişti doktorum söylemişti zaten çok çabuk tepki verirsin diye. Sadece 8 gün iğne kullanıp 10. Gün opu olmuştuŞuan benimde aynı gidiyor 5 gün 225 gonal f bakalım devamı nası olcak
ayyy çok sevindim tedavinin sorunsuz ilerlemesine canım. inşallah transfer ve sonrasında da herşey güzel olur. hayırlı haberler verirsin bizlere..Herkesler gidince bende sandım ki konuya artık yazan olmazYazmana sevindim canım tedavin hayırlı olsun inşallah Benim dün opu günümdü 13 yumurtam toplandı 12 tanesi olgundu işleme alındı 10 tanesi döllendi çok şükür şimdi önümüzde 4 gün var inşallah 5. Güne sağlıkla ulaşırlar rabbim sanada nasip etsin inşallah böyle güzel haberler almayı
tedaviniz hayırlı uğurlu olsun.. allah yardımcınız olsun..Merhaba benim eşimde de OAT çıktı ve dün tük bebege başladık . İğnelerimi vuruyorum .
Şükür bende hiç bişey yok . Eş sebebinden tüo bebek yapıyorum .
Merak ettiğim sizin ilk denemede tuttu mu ?
Bazı arkadaşların ilk denemelerinde tutmayanlar olmuştu o moralimi bozdu
Amiiin Allah razı olsun inşallah bende o güzel haberi sizlere verebilirim herşeyin hayırlısı olsun inşallahayyy çok sevindim tedavinin sorunsuz ilerlemesine canım. inşallah transfer ve sonrasında da herşey güzel olur. hayırlı haberler verirsin bizlere..
yok ben hiç ilaç kullanmadım. folik asit te bir hafta oldu başlayalı. önce kullanmak istememiştim, ama bir ay kullanayım dedim. 12. haftadayım çok şükür. 10 gün sonra randevum.Amiiin Allah razı olsun inşallah bende o güzel haberi sizlere verebilirim herşeyin hayırlısı olsun inşallahSizde durumlar nasıl ilaç kullanmaya devam ediyorsunuz değil mi
Maşallahyok ben hiç ilaç kullanmadım. folik asit te bir hafta oldu başlayalı. önce kullanmak istememiştim, ama bir ay kullanayım dedim. 12. haftadayım çok şükür. 10 gün sonra randevum.
tedaviniz hayırlı uğurlu olsun.. allah yardımcınız olsun..
Genelde 10-12 gün iğne kullanıyorlar fakat benim çabuk gelişti doktorum söylemişti zaten çok çabuk tepki verirsin diye. Sadece 8 gün iğne kullanıp 10. Gün opu olmuştu
Bugün aradi 10 tane embriyomda bölünmüş 5. Günü bekliyoruz şimdi inşallahEmriyolog aradı mı?
biz 5 yıldır uğraşıyorduk. eşimde sperm sayısı iyi bazen 150 milyon, bazen 90 milyon değişiyordu. ama morfoloji ve ileri hız 0'dı. ekim ayında aşılama yaptırdık, tutmadı. ben de bir ay ara verip tüp bebeğe geçmeye karar verdim. ama adetim 7 gün geçti regl olmayınca test yaptım çıktı. şimdi 12. haftamdayım. darısı sizlere inşallah. kendiliğinden verdi rabbim. biz tüp bebek için kendimizi hazırlamıştır artık.İlk denemeniz miydi ?
Eşinizin sperm durumu nasıldı ?
biz 5 yıldır uğraşıyorduk. eşimde sperm sayısı iyi bazen 150 milyon, bazen 90 milyon değişiyordu. ama morfoloji ve ileri hız 0'dı. ekim ayında aşılama yaptırdık, tutmadı. ben de bir ay ara verip tüp bebeğe geçmeye karar verdim. ama adetim 7 gün geçti regl olmayınca test yaptım çıktı. şimdi 12. haftamdayım. darısı sizlere inşallah. kendiliğinden verdi rabbim. biz tüp bebek için kendimizi hazırlamıştır artık.
burda yaklaşık 1 yıl yazıştım arkadaşlarla. bebeğimi öğrendiğimden beri herkese dua ediyorum. inşallah rabbim sizin de yüzünüzü güldürür. bebeğinize, hatta bebeklerinize kavuşursunuz.. ( aminnnn )Ayy ne güzelllll ben sizde tüp bebek yaptınız sandım.
Bizim artık tüp bebek başladı. Dua ederseniz çok sevinirim
Bence kendinizle kıyas yapmayın doktorlar farklı ilaçlar verebiliyor tedavi süreci herkeste farklı işliyor ben yinede merakınızı gidermek adına yazayım ilk 5 gün 225 ünite gonal f vurdum 6. Ve 7. Günler hem gonal f hem cetrodite vurdum 8. Gün gonal f , cetrodite ve gece catlatma iğnesi vurdum 2 adet gonapeptyl. 9. Gün iğne kullanmadım 10. Gün opu oldu. Bu süreçte kontrol muayeneleri oldu kan testleri vs. Bu şekilde ilerledi tedavim. Yarın embriyolog arayacak inşallah gelişime devam ediyorlardır yarın 3. Gün tam olarak 5. Güne gitmeyi hedefliyoruz inşallah ulaşırlar daha sonra dondurulacak 1 ay rahim dinlenecek eğer kısmetse sonrada transfer inşallah
Iyi geceler arkadaslar. Bebegimin kalbi durmuş bugun kürtaj oldum. Rabbim, hayirlisini sagliklisini nasip etsin cümlemize. Cok üzgünüm. Dünden beri agliyorum. Ama geçecek, veren allah alan allah..
MErhaba bende kocaeli gölcükteyim tüp bebel için eray hocaya gittin genetik test istediler önce 3 sefer kimyasal gebelik yaşadığım için eray hhocaya giden var mı hiçKocaeli Gölcük siz ? Amiin inşallah