- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.601
Pcos var mı?Benim ovulasyon testiyle ateş birbirne uymuyor ya neye inanıcam ben. Yumurta çatladı mı çatlamadı mı ;((( Dün akşam üstü yaptığım ovu. Testi silikleşti ona göre yumurtladım ama ateşim pik yaptı düştü. Yükselmiyor((
Sat 10 Kasım bat 6 aralik ekler misiniznEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık
NewMamaa 8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık
savascii 22 Kasım 20 Aralık@
Mevsimlisan 11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 AralıkNiqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık
Ben hıc anlamıyorumKızlar ya bişey sorcam benim bata 11 gün var ve bugün alt karın bölgemde ince ince ağrı gibi tatlı bişey var sizce yumurtlama olabilir mi. Bir yerde okumuştum her ay yumurtlama olmayabiliyormus ki bunun sanırım yaşla bir ilgisi var. Neyse diğer ay yumurtlama olmadığını düşünüyorum çünkü ne bir karin ağrım ne göğüs ağrım hiç bişey yoktu ki ilk denedigimuz ay yani iki ay önce aşırı dercee de ağrılarım vardı hatta ben hamileyim sandım ve adetim normalde 7 gündür 3-4 gün oldu ilk defa böyle bişey yasadim geçen ay normal zmaaninda geldi normal zamanında da bitti bu ayida çok degerlendiremedik diye ben çok dikkate almıyordum bide baya hastalandım( gribal enfeksiyon) ama şimdi böyle bir ağrım var sizce olur mu yumurtlama sizler yumurtlama döneminde neler yaşıyorsunuz? Ay cok uzun yazdım
Bende yumurtlamayı yeni geçtim olabiliyor genellikle devam eden kasık ağrısıKızlar ya bişey sorcam benim bata 11 gün var ve bugün alt karın bölgemde ince ince ağrı gibi tatlı bişey var sizce yumurtlama olabilir mi. Bir yerde okumuştum her ay yumurtlama olmayabiliyormus ki bunun sanırım yaşla bir ilgisi var. Neyse diğer ay yumurtlama olmadığını düşünüyorum çünkü ne bir karin ağrım ne göğüs ağrım hiç bişey yoktu ki ilk denedigimuz ay yani iki ay önce aşırı dercee de ağrılarım vardı hatta ben hamileyim sandım ve adetim normalde 7 gündür 3-4 gün oldu ilk defa böyle bişey yasadim geçen ay normal zmaaninda geldi normal zamanında da bitti bu ayida çok degerlendiremedik diye ben çok dikkate almıyordum bide baya hastalandım( gribal enfeksiyon) ama şimdi böyle bir ağrım var sizce olur mu yumurtlama sizler yumurtlama döneminde neler yaşıyorsunuz? Ay cok uzun yazdım
YokPcos var mı?
Aayy valla hiç bilgim yok benim kuzumKızlar ben 24 ekimde kürtaj olmuştum biliyorsunuz üzerinden 30 gün geçti ama adet olmadım eşimlede bu süreçte hiç korunmadık sabah gebelik testi yaptım mercekle bakınca gözükecek bir silik çizgi çıktı. Fotoda asla çıkmıyor sizce eski gebeliğin betası sıfırlanmamış olabilir mi? Yoksa umutlanmalımıym
O zaman yine de bilemeyiz tam olarak dimi ne zaman olur olmazBende yumurtlamayı yeni geçtim olabiliyor genellikle devam eden kasık ağrısı
Yumurtlamayı miO zaman yine de bilemeyiz tam olarak dimi ne zaman olur olmaz
Ya şimdi bana günler geçmez artık meraktanAayy valla hiç bilgim yok benim kuzum
Beta sıfırlanmamış kuzum..ilk adetinle sıfıflanıcakKızlar ben 24 ekimde kürtaj olmuştum biliyorsunuz üzerinden 30 gün geçti ama adet olmadım eşimlede bu süreçte hiç korunmadık sabah gebelik testi yaptım mercekle bakınca gözükecek bir silik çizgi çıktı. Fotoda asla çıkmıyor sizce eski gebeliğin betası sıfırlanmamış olabilir mi? Yoksa umutlanmalımıym
Hafif kasık ağrısı ve uzayan şeffaf akıntıdan anlıyorum yumurtlama zamanını. Akıntım mutlaka olur o yüzden testle takibi de bıraktımKızlar ya bişey sorcam benim bata 11 gün var ve bugün alt karın bölgemde ince ince ağrı gibi tatlı bişey var sizce yumurtlama olabilir mi. Bir yerde okumuştum her ay yumurtlama olmayabiliyormus ki bunun sanırım yaşla bir ilgisi var. Neyse diğer ay yumurtlama olmadığını düşünüyorum çünkü ne bir karin ağrım ne göğüs ağrım hiç bişey yoktu ki ilk denedigimuz ay yani iki ay önce aşırı dercee de ağrılarım vardı hatta ben hamileyim sandım ve adetim normalde 7 gündür 3-4 gün oldu ilk defa böyle bişey yasadim geçen ay normal zmaaninda geldi normal zamanında da bitti bu ayida çok degerlendiremedik diye ben çok dikkate almıyordum bide baya hastalandım( gribal enfeksiyon) ama şimdi böyle bir ağrım var sizce olur mu yumurtlama sizler yumurtlama döneminde neler yaşıyorsunuz? Ay cok uzun yazdım
Hafif kasık ağrısı ve uzayan şeffaf akıntıdan anlıyorum yumurtlama zamanını. Akıntım mutlaka olur o yüzden testle takibi de bıraktım
Ateş takibi hiç yapmadım ama duydum zaten çok erken yumurtladigim için öyle uzun günler beklemiyorumBen de kasık ağrısı baş ağrısı ve iki üç gün yumurta akı akintim oluyor o aralarda ateşim de düşerse yumurtluyorum ben
Ya ben aslında beta sıfırlanmışmı diye 1 hafta önce test yapmıştım onda hiçg gözükmemişti silik çizgiBeta sıfırlanmamış kuzum..ilk adetinle sıfıflanıcak