- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.581
Selam hanımlar bugün benimde uzayan şeffaf akıntım oldu ve değerlendirdik sanırım yumurtlama günüm deyim. Bat 2aralik inşaallah bu ay güzel haberler alabilriz yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin regl döngüsü kaç günde bir oluyorSelam hanımlar bugün benimde uzayan şeffaf akıntım oldu ve değerlendirdik sanırım yumurtlama günüm deyim. Bat 2aralik inşaallah bu ay güzel haberler alabilriz yaa
24gunde bir canım seninCanım senin regl döngüsü kaç günde bir oluyor
Yani bugün akıntıyı bariz farkettim yumurtlama akintisiydi belli degerlendirdik bakalm nolacak ne kadardır deniyorsunuz canımBenimde 28 gün yumurtlama benim 8-9 gün önce oldu diye tahmin ediyorum bat günümüzde aynı o yüzden merak ettim canım
3 ay Canım , Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahYani bugün akıntıyı bariz farkettim yumurtlama akintisiydi belli degerlendirdik bakalm nolacak ne kadardır deniyorsunuz canım
Bizimde 4ay Amin amin inşaallah belirtin falan var mı bişey hissediyor musun3 ay Canım , Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Birkaç belirti var yukarıda yazmıştım canım ama inşallah doğru hissediyorumdur nasip kısmet bakalımBizimde 4ay Amin amin inşaallah belirtin falan var mı bişey hissediyor musun
Hadi bakalm inşaallahBirkaç belirti var yukarıda yazmıştım canım ama inşallah doğru hissediyorumdur nasip kısmet bakalım
10 gündeyim tamam dır ovulasyon testi dün akşam denedimDöngünün kaçıncı gunundesin? T çizgisi en az C kadar koyu olmalı yumurtlamayi gorebilmen için. Testin fotoğrafını da atabilirsin emin olmadığın durumlarda
10 gündeyim tamam dır ovulasyon testi dün akşam denedim
Yok yok tek değilsin ben de bakıyorum her sabah :) hatta kasım postuna da bakıyorum hamile sayısı artmış mı diyegünaydın kızçelerim :) sabah uyanır uyanmaz ilk iş buraya bakmak geliyo aklıma.bi tek bu kadar deli ben olamam dimi :)
Benim ovulasyon testiyle ateş birbirne uymuyor ya neye inanıcam ben. Yumurta çatladı mı çatlamadı mı ;((( Dün akşam üstü yaptığım ovu. Testi silikleşti ona göre yumurtladım ama ateşim pik yaptı düştü. Yükselmiyor((
Eger gebelik yoksa gelşr canım acele etme ben düşükten 6 hafta sonra oldum adet 14 gün oldu halada devam ediyorkızlar ya hala adetim gelmedi 4 gündür ara ara kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum gelsin diye rahim masajı falan da yaptım yok yani. Kürtajdan sonraki ilk adetim olacak bu aslında 40 güne kadar geç gelmesi normalmiş ama yinede bir yanım acaba hamile miyim diyor eğer 2 gün daha gelmezse test yapacam
Aaay bizde 3 aydır amin amin amin3 ay Canım , Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Yok yok değilsin valla bende hemen girip bakıyorumgünaydın kızçelerim :) sabah uyanır uyanmaz ilk iş buraya bakmak geliyo aklıma.bi tek bu kadar deli ben olamam dimi :)
Ben geçen ay ovulaasyondan sonra başladım ölçmeye , böyle bir yöntemi yeni duydum yani. O yüzden geçmişim de yok. Hep böyle midir bilemedim de :/ 2 kere yumurtlama filan mı oluyor diye geldi aklıma amaKuzum sen ölçmeye devam et sen napacan uydu uymadı ona sonra bakarız belki yeni yeni yükselecektir. Genelde kim yapsa tutuyor diyor çünkü @Deepblues neden olur kuzu bu durum, danışmadan bekleniyorsunuz