- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.721
çok sagol canım,Ben 6 Aralık kürtaj oldum 10 Ocak adet oldum , 11 Şubat adet oldum tamamen düzene girdi hiç test yaptırmadım kendiliğinden geçti gitti 7 gün yüksek cıkar normal biraz bekleyin ilk adetinizi
Geçmiş olsunçok sagol canım,
ınsallah bu hafta düşüşe gecmıstır..
bende mol gebelı gecırmısım patalojı sonucunda cıktı
her hafta kan verıcem,
cok sagol canım,Geçmiş olsunkafanıza cok takmayın olabiliyor böyle şeyler Allahım sağlıklı gebelik versin tekrar istiyorsanız bence biraz zaman verin kendinize ben hemen yapmayacağım tamamen fiziksel psikolojik hazır hissetmem lazım yoksa yine aynısı olacak mi korkusu var hala o yüzden saldım kendimi doğru zamanda nasip olacak inanıyorum
Amin canımcok sagol canım,
evet doktorda tamamen şansızlık olabılır dedı,
benım 1 yıl hamıle kalmam kesınlıkle yasak , zaten tup bebektı bu bebegımde..
seney ınsallah kalan embrıyolarım ıle saglıklı hayırlı bır evlat sahibi olurum..
inşallaahh sende yavruna saglıkla kavusursun canım
evet bu bır sene kendım ıcın en guzel seylerı yapmayı dusunuyorum,Amin canımbu 1 yıl tamamen sağlıklı beslen spor yap takviyeler kullan sağlıklı bir vücut sağlıklı embriyo demek ben de başlamayı düşünüyorum spora cok iyi geliyor
Evet catlamaya başlamış değerlendirin mutlakaKızlar üsttekini dün gece yapmıştım, alttaki bu sabah. Yumurta çatlamis midir? Rengi hala tam silik gibi değil
Askkmmmm sımdı ben kacırdımmm nolduuu hamişmisiiinn minnoşkooomm hemen benı bılgılendııııırr acıllllAyy amin inşaallah canım çok sağol rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah
Askkmmmm sımdı ben kacırdımmm nolduuu hamişmisiiinn minnoşkooomm hemen benı bılgılendııııırr acıllllmudur ızne cıkacam dıye kıtledı hıcbıseye bakamadım
Yaaa yerim sizi ben aşklarim yok bebeğim karşılaştırma yaptım sadece ikisi de artimed biri t1 li biri düz ya ben hani aralikta t1 de 6 gün varken silik görmüştüm bu temiz olan da da hiç yok ya ya siriusun karşılaştırma testini görünce dedim ki varsa da bugünkü testte gormemem normal gibisinden dedim ballarim ama inşallah boşuna tebrik etmemiş olursinuzMaşallah canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah
Hadı yarın sabaha guzel haberler ver bebegımYaaa yerim sizi ben aşklarim yok bebeğim karşılaştırma yaptım sadece ikisi de artimed biri t1 li biri düz ya ben hani aralikta t1 de 6 gün varken silik görmüştüm bu temiz olan da da hiç yok ya ya siriusun karşılaştırma testini görünce dedim ki varsa da bugünkü testte gormemem normal gibisinden dedim ballarim ama inşallah boşuna tebrik etmemiş olursinuz
İnşallah kuzumm hayırlısı olsun senden de alalım güzel haberlerHadı yarın sabaha guzel haberler ver bebegımbende heycanlanmıstım bırden yaaa
Tatlım gece yine yap daha da koyulasiyor gör bak suyu az iç amaYaaa yerim sizi ben aşklarim yok bebeğim karşılaştırma yaptım sadece ikisi de artimed biri t1 li biri düz ya ben hani aralikta t1 de 6 gün varken silik görmüştüm bu temiz olan da da hiç yok ya ya siriusun karşılaştırma testini görünce dedim ki varsa da bugünkü testte gormemem normal gibisinden dedim ballarim ama inşallah boşuna tebrik etmemiş olursinuz
Tertemizdi test ya kuzum çıkar mı akşam bilmiyorum sabah ilk idrarla yaparım inşallahTatlım gece yine yap daha da koyulasiyor gör bak suyu az iç ama
İyiyiz teyzesi havalar iyice ısındı burda biraz sıcaklar zorluyor. Onun dışında çok şükür iyiyiz canım Ağustos sonunda doğumu bekliyoruz.Tertemizdi test ya kuzum çıkar mı akşam bilmiyorum sabah ilk idrarla yaparım inşallahsenin hamişlik nasıl giidyor bebeğim
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğimİyiyiz teyzesi havalar iyice ısındı burda biraz sıcaklar zorluyor. Onun dışında çok şükür iyiyiz canım Ağustos sonunda doğumu bekliyoruz.
Amin canım hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi inşallahSağlıkla kucağına al inşallah bebeğim
Yaaa yerim sizi duygulandım şu an ya çok mutluyum sizleri tanıdığım için amin inşallah nasip olur bebeğimAyyy bian sandımMervenur277 hamile ve ben kaçırmışım kalbim güm güm attı inşallah yarın pozitif çıkarda o heyecanı bida yaşarım