- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.341
Canım ben daha erken olduğunu düşünüyorum, inşallah bebişin seninledirKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Senin bat 31 Aralık benim hesaplamama göre. Çıkmaması çok normal canım daha 4 gün var. Pozitifinde testi battan bir gün önce çift çizgi oldu. Hemen üzülmek, yelkenleri suya indirmek yokKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Kızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Kızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Hemen üzülme çünkü burda kimler kimler negatif gördü de sonradan pozitife döndü. Senin bebiş bence nazlı göstermiyo hemen kendiniKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Sanki 1 2 tanesinde gölge var gibi canım sabah yap dedigim gibi akşama idrar çok seyreliyor içtigimiz şeylerden dolayı
Kırmızıları görmeden pes etmek yokKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Canım üstteki resmine tıkla aşağı doğru bi sekme açılıyor oradan hesap detaylarına gir. Aşağı doğru in orda boy kilo felan var ordan yapıyorsunSavaşcı cano alttaki kilo dairelerini nereden ekleyebiliriz
Kuzum ben şimdi sana gerçekçi olacam eğer ovülasyona göre 14 ünde yumurtlayıp 15 inde çatladıysa çok çok üzülerek söylüyorum ki tutmamışKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Bende gölge görüyorum canım moralini bozma gecikme yaşayana kadar hala.umut varCanım bir gölge var gibi ama biz burada onlara çok güvenmiyoruz, sabah ilk idrarla bir daha dene canım, inşallah bebişin seninledir
Canm bencede daha çok erken. Bence ateşin gayet iyi. Batin geçmesini bekleyelimKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Ben düz kağıt gibi olan testte gölge görüyorumm, inşallah bebişin seninledirrKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Keşke gaza getirmeseydikKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon
Daha erken kuzu bat tarihinden önce yapma bence moral bozmak yokKızlarım atıyorum testleri.
Canım belirtilerin olabilir ama test için sanki erken ya bat günü yada 1 2 gun geçince yapKızlarım atıyorum testleri. 1 1sunshine1 hikmet123 O _okyanus T TASUU M marilyn95 @fnd_50 @imagination forever Mevsimlisan D Defnemege @Niqu L A L Papatyamaviss @pozitifbiri A Angels900 melegim can destinesiaa @ElizabethHarmon