- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 38
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.361
Henüz bata var canım benim batın 2. Silik çıktı erken gebelik testinde ki hala emin olamıyorum kan testini de görmeden kırmızıları görene kadar umut var bugün doktor bana en az 6 gün geçmesini bekleriz adetten dedi ama gelde bize anlat diyemedim tabi
Kuzum çok üzgünüm ben göremedim ama bekleyelim daha gününe var değil mi
Geç döllenme olduysa Yerleşme kanaması olabilirKızlar bugün gecikmenin 8ci günü sabah lavaboda peçeteye silince koyu kahve bi leke geldi sonra geçti simdi yine oldu koyu kahve siyah gibi sizce gebeliktenmidir yoksa beklenen mi bugün belim çok agırıyordu bide sabah sol kasıgımda batar gibi sancı oldu T TASUU @pozitifbirikPapatyamaviss ve diyer kızlar bu konuda bilgisi olan yaşayan diyer kızlar yardım edin benim kızımda bir damla kan tek olmuştu
Canim sabah gelip akşam döndük.Safransari canım ne yaptın, geldin mi, nerede kalıyorsunuz, buraları biliyor musunuz?
Başınız sağolsun çok üzüldüm belirtilerinin neydisağol canım hiç aklımdan çıkmıyor ki hatırlatmak ne demek :) inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Plasenta dekolmanı yaşadım. ben doğum sancısı sanıyodum iç kanama geçiriyormuşum.iç organlarıma zarar vermeden kurtardılar. Allah beni korudu çok şükür ama oğlum melek oldu
Başın sağolsun çok üzüldüm belirtin neydiPlasenta dekolmanı yaşadım canım. Yani hiç bir problem yokken aniden plasentanın rahim duvarından kanama ile ayrılması. Oksijensiz kaldığı için kalbi durdu oğlumun. Çok çok nadir yaşanan sebebi belli olmayan bir şeymiş.
Burda kan sıkıntı bir hafta sonra çıkıyor 6 7 haftada giderim die düşünüyordumGeç döllenme olduysa Yerleşme kanaması olabilirama regl belirtiside olabilir en iyi sonucu kan verir canım
Kuzum sen hangi ilden geleceksinki git gel yapmak sıkıntı diyorsun . Bide merkezde evler çok büyük ben küçük ev bulamamıştım senin bu dediğin küçük evler ilçedemi acabaCanim sabah gelip akşam döndük.
Ev aradık ama şimdilik pek sonuç alamadık. İlçede kiralık ev yok, olan da 75 m2.
Ben 150 M2 de oturuyorum.esyalarimin neredeyse yarısıni elden çıkartmam gerekiyor.
Ve çok minik evler.
İnşallah bir şekilde hallolur ev sorunu.
Malatya'ya git gel yapmak istemiyorum, giderken bile midem cok bulandı kaç yerde durmak zorunda kaldık.
Sağolun. Dekolman belirtileri mi? Karnım sertleşmişti yani kasıldı ve tekrar gevşemedi. Biraz midem bulanıyordu ve karnımda belimde ağrılarım vardı. Yatsamda geçmiyordu. Ağrı kesici içmediğime hastaneye gittiğime şükrediyorum. Gebelikte normalin dışında her ağrı ciddiye alınmalı.Başınız sağolsun çok üzüldüm belirtilerinin neydi
Ortadakı test hangı marka onda gordum bı gölge test kaymış hatta epey , bıtanesını yapıp dıgerlerını saklasaydın kııızzz
Kızlar bugün gecikmenin 8ci günü sabah lavaboda peçeteye silince koyu kahve bi leke geldi sonra geçti simdi yine oldu koyu kahve siyah gibi sizce gebeliktenmidir yoksa beklenen mi bugün belim çok agırıyordu bide sabah sol kasıgımda batar gibi sancı oldu T TASUU @pozitifbirikPapatyamaviss ve diyer kızlar bu konuda bilgisi olan yaşayan diyer kızlar yardım edin benim kızımda bir damla kan tek olmuştu
Evet canim ilçede küçük evler.Kuzum sen hangi ilden geleceksinki git gel yapmak sıkıntı diyorsun . Bide merkezde evler çok büyük ben küçük ev bulamamıştım senin bu dediğin küçük evler ilçedemi acaba
Canım ikisi de olabilir bekleyelim bazen vücut geçen aydan kalan kanı atıyormuş, bazen bir kaç yumurta oluştuysa onları atıyormuş, inşallah bebişin seninledirKızlar bugün gecikmenin 8ci günü sabah lavaboda peçeteye silince koyu kahve bi leke geldi sonra geçti simdi yine oldu koyu kahve siyah gibi sizce gebeliktenmidir yoksa beklenen mi bugün belim çok agırıyordu bide sabah sol kasıgımda batar gibi sancı oldu T TASUU @pozitifbirikPapatyamaviss ve diyer kızlar bu konuda bilgisi olan yaşayan diyer kızlar yardım edin benim kızımda bir damla kan tek olmuştu
Hayırlısı canım, merkezde büyük güzel evler var ama tabi sen Nasıl rahat edeceksen, hayırlısı olsunCanim sabah gelip akşam döndük.
Ev aradık ama şimdilik pek sonuç alamadık. İlçede kiralık ev yok, olan da 75 m2.
Ben 150 M2 de oturuyorum.esyalarimin neredeyse yarısıni elden çıkartmam gerekiyor.
Ve çok minik evler.
İnşallah bir şekilde hallolur ev sorunu.
Malatya'ya git gel yapmak istemiyorum, giderken bile midem cok bulandı kaç yerde durmak zorunda kaldık.
Uygulama yarın gösteriyor. Bilmiyorum ki 26 günde adet oluyorum belki 31 i olabilir. Çatlama 16 sında oldu belki de 30 uKuzum çok üzgünüm ben göremedim ama bekleyelim daha gününe var değil mi
Birinde çıkmazsa diğerinde çıkar belki dedim. Hiç birine güven olmuyorOrtadakı test hangı marka onda gordum bı gölge test kaymış hatta epey , bıtanesını yapıp dıgerlerını saklasaydın kııızzz
İlçelerde kiralık ev bile çok çok zor bulunuyor canım malesef ki. Yardımcı olacağımız bişey olursa söyle mutlakaEvet canim ilçede küçük evler.
Ben marastayim şu an.
Marastan git gel yapmayi planlamiyorum.
Malatya merkezden ilçeye git gel yapmam gerekebilir ev bulamazsak, o da.cok zor olacak.