- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.321
Amin canım benim inşallahGüzel haberlerle gelin
İnşallah çıkar erken testte canmCanım sadece yumurtlama günleri kullandım. İlişkiden 5 dakka önce sıkıyorsun vajinanin içine. Sonra devam. Bu kadar.
Amin canım inşallah. Valla bende bişey olmadı açıkçasıİnşallah çıkar erken testte canm
Enfeksiyon falan kaptım diyenler olmusta korktum ya
Saol canm deneyeyim bendeAmin canım inşallah. Valla bende bişey olmadı açıkçası
Canım olabilir ama olmaya da bilir, gerçekten her hamilelik farklı, mesela biz daha çok küçüğüm ve benim mide bulantı oluyor, öğürtüyor yani ama diğer hamilelik kerimde 7. 8. Haftadan sonra olmuştu. Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla hayırlı vakitlerde göndersin kuzununKizlar ya 3 4 gündür gün içinde ve gece baş ağrısı cok yaşıyorum gebelik belirtisi olabilir mi
Yoldayım şimdi eve geçince bakacağım en son yoktu canımmiraclehappens canım var mı haber?
Amim canim Allah razi olsun beslenme tipine bagli da olabilir diyete başladım bakalim hayirlisiCanım olabilir ama olmaya da bilir, gerçekten her hamilelik farklı, mesela biz daha çok küçüğüm ve benim mide bulantı oluyor, öğürtüyor yani ama diğer hamilelik kerimde 7. 8. Haftadan sonra olmuştu. Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla hayırlı vakitlerde göndersin kuzunun
Beni etiketle amaKız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederimmiratech var erken gebelik o olur mu
Tamam bebişimBeni etiketle ama
Ay ne zaman yapacanTamam bebişim
Eve gidiyorum şimdiAy ne zaman yapacan
Savaşcı cano alttaki kilo dairelerini nereden ekleyebilirizAy heyecanla bekliyorum
Testin baya beklemiş galibaKızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç ne gebelik var mıdırEki Görüntüle 3183188
Canım bir gölge var gibi ama biz burada onlara çok güvenmiyoruz, sabah ilk idrarla bir daha dene canım, inşallah bebişin seninledirKızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç ne gebelik var mıdırEki Görüntüle 3183188