- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.301
Bunun sağ versiyonu bende varKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsüm bu nasıl bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun sağ versiyonu bende varKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsüm bu nasıl bişey
Aha benden bi tane dahaBunun sağ versiyonu bende var
Olur olur mıratech güzel oglumda labaquıck bıtınce o markadan yapmıştım güzel ve kalıtelıKız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederim miratech var erken gebelik o olur mu
Evet bebeğimBana mı yazdın aşkım bunu
Akşam mı yapayım eve gidince. Sabahı mı bekliyimOlur olur mıratech güzel oglumda labaquıck bıtınce o markadan yapmıştım güzel ve kalıtelı
Önce bir testte görelim kız dur hemen kan verirdi bana yaEvet bebeğim
Olur olur yap da çift çizgi görek azcık çok sıkıcılaştı grupKız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederim miratech var erken gebelik o olur mu
Kız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederim miratech var erken gebelik o olur mu
Hahahahah tamamOlur olur yap da çift çizgi görek azcık çok sıkıcılaştı grup
Senin bat benden önce seni baz alarak ilerlerim test yap pleaseeeeAha benden bi tane daha
Bende sizi çok merak ettim devamlı sizi takip ediyorum çatlattın bizi günlerdirÖnce bir testte görelim kız dur hemen kan verirdi bana ya
Evet valla doğru söylüyorsun. Off gaza getirdiniz beni. Tamam akşam yapcam erken gebelik çok korkuyorum2 saat idrarını tut sıvı alma çıkar. Ben ilk öyle gördüm hatırlasana akşamdı
Akşam yapcam bebişim çok heyecanlıSenin bat benden önce seni baz alarak ilerlerim test yap pleaseeee
Hahahahah aşk olsun ya tamam akşam yapıyorum herkes toplansın. Çıkmazsa tek tek hepiniz teselli etceksiniz beniBende sizi çok merak ettim devamlı sizi takip ediyorum çatlattın bizi günlerdir
Sonuç güzel çıkacağı için gerek kalmıcak bence tebrik mesajları yağdırırız ama SÖZHahahahah aşk olsun ya tamam akşam yapıyorum herkes toplansın. Çıkmazsa tek tek hepiniz teselli etceksiniz beni
Yaaaaa canımsın inşallah bebeğimSonuç güzel çıkacağı için gerek kalmıcak bence tebrik mesajları yağdırırız ama SÖZ
Hahahahah aşk olsun ya tamam akşam yapıyorum herkes toplansın. Çıkmazsa tek tek hepiniz teselli etceksiniz beni
Güzel haberlerle gelinYaaaaa canımsın inşallah bebeğim
Valla bebeğim sol kasıkta ağrı oluyo. Bazen de atar gibi pıt pıt akıntım çok var bazen su gibi bazen hafif katı. Sol gögsüm ağrıyo bi de. Bu kadar aslında yani belirti sayılır mı bilmiyorumNoldu belirtiler mi arttı burçdaşım :)