- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.301
Bunun sağ versiyonu bende varKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsümbu nasıl bişey
Olur olur mıratech güzel oglumda labaquıck bıtınce o markadan yapmıştım güzel ve kalıtelıKız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederimmiratech var erken gebelik o olur mu
Evet bebeğimBana mı yazdın aşkım bunu
Akşam mı yapayım eve gidince. Sabahı mı bekliyimOlur olur mıratech güzel oglumda labaquıck bıtınce o markadan yapmıştım güzel ve kalıtelı
Önce bir testte görelim kız dur hemen kan verirdi bana yaEvet bebeğim
Olur olur yap da çift çizgi görek azcık çok sıkıcılaştı grupKız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederimmiratech var erken gebelik o olur mu
Kız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederimmiratech var erken gebelik o olur mu
HahahahahOlur olur yap da çift çizgi görek azcık çok sıkıcılaştı grup
Senin bat benden önce seni baz alarak ilerlerim test yap pleaseeeeAha benden bi tane daha
Bende sizi çok merak ettim devamlı sizi takip ediyorumÖnce bir testte görelim kız dur hemen kan verirdi bana ya
Evet valla doğru söylüyorsun. Off gaza getirdiniz beni. Tamam akşam yapcam erken gebelik2 saat idrarını tut sıvı alma çıkar. Ben ilk öyle gördüm hatırlasana akşamdı
Akşam yapcam bebişim çok heyecanlıSenin bat benden önce seni baz alarak ilerlerim test yap pleaseeee
HahahahahBende sizi çok merak ettim devamlı sizi takip ediyorumçatlattın bizi günlerdir
Sonuç güzel çıkacağı için gerek kalmıcak benceHahahahahaşk olsun ya tamam akşam yapıyorum herkes toplansın. Çıkmazsa tek tek hepiniz teselli etceksiniz beni
Yaaaaa canımsınSonuç güzel çıkacağı için gerek kalmıcak bencetebrik mesajları yağdırırız ama SÖZ
Hahahahahaşk olsun ya tamam akşam yapıyorum herkes toplansın. Çıkmazsa tek tek hepiniz teselli etceksiniz beni
Güzel haberlerle gelinYaaaaa canımsıninşallah bebeğim
Valla bebeğim sol kasıkta ağrı oluyo. Bazen de atar gibi pıt pıt akıntım çok var bazen su gibi bazen hafif katı. Sol gögsüm ağrıyo bi de. Bu kadar aslındaNoldu belirtiler mi arttı burçdaşım :)