- 7 Kasım 2015
- 1.247
- 2.726
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.281
Geliyor mu gelmekte olan Soldan soldanKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsümbu nasıl bişey
Valla bilmiyorum ki herşey tek taraflı. Senin olmuş muydu ağrın falanGeliyor mu gelmekte olan Soldan soldan
Kizlar ya 3 4 gündür gün içinde ve gece baş ağrısı cok yaşıyorum gebelik belirtisi olabilir mi
Benim de sağ da vardı kasık ağrısı hala var mesela. Zaten ondan sora test yapmaya karar verdimValla bilmiyorum ki herşey tek taraflı. Senin olmuş muydu ağrın falan
Yok bu inat yapmayacak valla ben olsam 30 tane yapardım şimdiyeBenim de sağ da vardı kasık ağrısı hala var mesela. Zaten ondan sora test yapmaya karar verdim
Ayyyyy ne güzelBenim de sağ da vardı kasık ağrısı hala var mesela. Zaten ondan sora test yapmaya karar verdim
Bana mı yazdın aşkım bunuKan versen çıkar Allah'ın izniyle b
Yaaaaa valla inattan değil çıkmazsa diye korkuyorumYok bu inat yapmayacak valla ben olsam 30 tane yapardım şimdiye
Yaaaaa valla inattan değil çıkmazsa diye korkuyorum
Evde bi tane erken gebelik var ama adını unuttum turuncu kutusu var. Eczaneden almıştımPredictor denesene yavrum o bayağı iyiymis pembe kutusu vardı 6 gün önceye kadar çıkartıyormus. Geçen ay şüphelendigim için kullanmıştım hemen 1 dkda sonucu görebiliyorsun turuncu olanı kullanmıştım bende
Ama moral bozmak yok olmasa da devam edicez umut her zaman vardır. Çok şükür adet oluyoruzYaaaaa valla inattan değil çıkmazsa diye korkuyorum
Kesinlikle bebişim çok şükür orası öyleAma moral bozmak yok olmasa da devam edicez umut her zaman vardır. Çok şükür adet oluyoruz
Hayırlı olsun canım Ağustos annelerınden
Eve gidince yapsanaKesinlikle bebişim çok şükür orası öyle
Kızzzx ınnovıta var onu yap deli etme biziYa dün yaptım ya çizgi dediler ne bileyim test sahte olabilir dedik
Turuncu olan hızlı sonuç içindi bı de pembesi var 6 gün önceye kadar çıkartıyormus yorumlarını da iyi gördüm predictor markası. Prodoctor olan onun çakması sanırımEvde bi tane erken gebelik var ama adını unuttum turuncu kutusu var. Eczaneden almıştım
Akşam çıkar mı ki. Sabah daha iyi değil miEve gidince yapsana
Kız sizi yiycem he benden heycanlısınız yemin ederimKızzzx ınnovıta var onu yap deli etme bizi
Tamam. KuzumHayırlı olsun canım Ağustos annelerındenpozitifbiri ne yazdır adını artık burda ne işin var anneler topıgınr gıt artık