Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Tabiki asla zaten doktor yazmadan kullanmam, ilaç kullanmayı da çok zorda olmadığım sürece düşünmem, kızım geçen sene ilaç alerjisi yüzünden 3 gün hastanede yattı. Oğlum için de 3 gün bekledim ateşi düşsün diye bu sabahki randevuyu iptal ettim. Normalde düşmese gidecektik. Sadece doktorlar her ateşi grip olarak yorumlayıp antibiyotik yazıyorlar ama bu virüs kaynaklı ve ilacı farklı olan bir hastalık o nedenle aklımda bulunsun yazdım.😘
Ya canım benim Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🤲🏻 ya işte biz de kaç kere randevu alıp alıp iptal ettik uzun süre düşüyor ateş birden geri çıkıyor diye dün gittik artık tekrar. İnşallah dize gerek kalmaz canım aynen bu virüs kaynaklı antibiyotik yazılmadı o yüzden

Verdim gitti eczacıda ver dedi karşıda zaten sağlık ocağı vardı doktor ve ebe de iki testte de yanlışlık olamaz dedi gerekli bütün testleri yapacağız dedi 3 tüp kan verdim çıktım bakalım canım hayırlısı ben daha inanmadım ama betayı görmek zorundayım
İnşallah hatırlı haberler alırsın canım benim haberini bekliyorum ❤️

Kızlar ben bu ay yumurtlama ve catlamayı kacırdım aslında günlerini biliyorum ama birliktelik olmadı yumurtlama dan bir gün önce olmuştu tutarmı sizce

Eklentiler

• IMG-20221227-WA0000.jpeg
    IMG-20221227-WA0000.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar günaydınnn :KK200::KK200: hamiş arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağınıza alın benim çok umudum olmadığı i,çin Ocak topiğini de takip ediyordum. galiba kırmızı yememe son iki gün akşam yine test yaptım kalbim kadar beyaz :110:

X