- 20 Aralık 2022
- 1.228
- 1.098
- 28
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.241
sat 05-09 aralıksat ve bat tarihlerini yaz canım Papatyamaviss etiketle canım hoşgeldin
yumurtlama 15 aralık , ilişki 13 aralık
bat 29 aralık
Papatyamaviss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat 05-09 aralıksat ve bat tarihlerini yaz canım Papatyamaviss etiketle canım hoşgeldin
teşekkür ederim balımsat ve bat tarihlerini yaz canım Papatyamaviss etiketle canım hoşgeldin
29-30 gibi bekliyorum inşallah Allah söylemiştir AminAy hadi inşallah allah söyletmiş olsun ne zaman BAT?
Bat günlerimiz aynı nedense öyle hissettim vardır inşallah29-30 gibi bekliyorum inşallah Allah söylemiştir Amin
Evet bi gölge var gibikızlar bu dün akşam yaptığım test şimdi fotoğraf sikerken çekmiştim tek çizgi diye bakmamıştım sonra şimdi başlıyorum sanki çizgi var gibi ya ya da bana mı öyle geliyor kafam çok karıştı. Hep işten çıkınca dayanamayıp yapıyorum. Yarın sabah yapacağım ben yanlış mı görüyorum anlamadım sanki t2 de çizgi var Eki Görüntüle 3182950
Negatif çıktı diye sinir olup atmıştım 5-7 dakika sonra atmadan da tek flashlı foto çektim. şimdi bakayım derken gördüm gibi. Of bir daha BAT'tan önce asla yapmıyacağım.Evet bi gölge var gibi
Yapma yavrum insan çok strese giriyor. Az kaldı zaten dayan azcıkNegatif çıktı diye sinir olup atmıştım 5-7 dakika sonra atmadan da tek flashlı foto çektim. şimdi bakayım derken gördüm gibi. Of bir daha BAT'tan önce asla yapmıyacağım.
Ya cidden insan strese giriyor geçen gebeliğimde adetimin geciktiğini bile farketmedim eşimle bir oyuna gitmiştik döndüğümüzde geceydi aaa benim bugün adet olmam lazımdı deyip test yapıp öğrenmiştim. Şimdi sperm daha nerde olduğunu anlamasam hamile miyim diyorum. Çok gerginYapma yavrum insan çok strese giriyor. Az kaldı zaten dayan azcık
Eee kuzum çizgi var ya görünüyorBu da ilk idrarla kaset test
Ben artık hayalle gerçeği ayırt edemiyorum kesin yoktur gibi geldiEee kuzum çizgi var ya görünüyor
Kuzum valla gözüken bir çizgi var dünkü testlerin direk negatifmi çıkmıştıBen artık hayalle gerçeği ayırt edemiyorum kesin yoktur gibi geldi
Yapma yavrum insan çok strese giriyor. Az kaldı zaten dayan azcık
Adetin ikinci günü yaptım ama stres devam yani o bitmiyor herhalde kızlar anlamadım, analık zormuşYa cidden insan strese giriyor geçen gebeliğimde adetimin geciktiğini bile farketmedim eşimle bir oyuna gitmiştik döndüğümüzde geceydi aaa benim bugün adet olmam lazımdı deyip test yapıp öğrenmiştim. Şimdi sperm daha nerde olduğunu anlamasam hamile miyim diyorum. Çok gergin
Senin baya belirgin canım hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir ne zaman kan testi vereceksin ?Adetin ikinci günü yaptım ama stres devam yani o bitmiyor herhalde kızlar anlamadım, analık zormuş
Kuzum valla gözüken bir çizgi var dünkü testlerin direk negatifmi çıkmıştı
Verdim canım daha sonuç çıkmadı tabi bakalım hayırlısı beta yı görürsem rahatlarım belkiSenin baya belirgin canım hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir ne zaman kan testi vereceksin ?
Beta kese kalp atışı ikili tarama ayrıntılı Usg doğum anaların stresi hiç bitmiyor. Babalar rahatVerdim canım daha sonuç çıkmadı tabi bakalım hayırlısı beta yı görürsem rahatlarım belki
Eşimden gizlemeye çalıştım ama yakalandım neyse sevindi falan dedim hemen sevinme, diyo ki olsun ben çalışma kısmını da çok sevmiştimBeta kese kalp atışı ikili tarama ayrıntılı Usg doğum anaların stresi hiç bitmiyor. Babalar rahat
Hahhahaha eşler çalışma kısmında aktif olmayı seviyor. Ame benimki 10. 20. gün arası sıkılıyor artık bitmedi mi şu yumurtlama günleri diyorEşimden gizlemeye çalıştım ama yakalandım neyse sevindi falan dedim hemen sevinme, diyo ki olsun ben çalışma kısmını da çok sevmiştim
Adet günü de dusebılır ıkı üç gün önceden de o fibellı olmuyor sadecekuzum ama atıyorum 36.4 düşerse ben derımkı kesın adetAteş takip ediyorum ya o yüzden sordum geçen ay ki adet ateşimi biliyorum. Merakla bekliyorum oraya kadar düşecek mi diye