Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

kızlar bu dün akşam yaptığım test şimdi fotoğraf sikerken çekmiştim tek çizgi diye bakmamıştım sonra şimdi başlıyorum sanki çizgi var gibi ya ya da bana mı öyle geliyor kafam çok karıştı. Hep işten çıkınca dayanamayıp yapıyorum. Yarın sabah yapacağım ben yanlış mı görüyorum anlamadım sanki t2 de çizgi var 82341C21-5AD1-4339-8FBC-96EB150E4B0F.jpeg

kızlar bu dün akşam yaptığım test şimdi fotoğraf sikerken çekmiştim tek çizgi diye bakmamıştım sonra şimdi başlıyorum sanki çizgi var gibi ya ya da bana mı öyle geliyor kafam çok karıştı. Hep işten çıkınca dayanamayıp yapıyorum. Yarın sabah yapacağım ben yanlış mı görüyorum anlamadım sanki t2 de çizgi var Eki Görüntüle 3182950
Evet bi gölge var gibi

Yapma yavrum insan çok strese giriyor. Az kaldı zaten dayan azcık
Ya cidden insan strese giriyor geçen gebeliğimde adetimin geciktiğini bile farketmedim eşimle bir oyuna gitmiştik döndüğümüzde geceydi aaa benim bugün adet olmam lazımdı deyip test yapıp öğrenmiştim. Şimdi sperm daha nerde olduğunu anlamasam hamile miyim diyorum. Çok gergin

Yapma yavrum insan çok strese giriyor. Az kaldı zaten dayan azcık

Ya cidden insan strese giriyor geçen gebeliğimde adetimin geciktiğini bile farketmedim eşimle bir oyuna gitmiştik döndüğümüzde geceydi aaa benim bugün adet olmam lazımdı deyip test yapıp öğrenmiştim. Şimdi sperm daha nerde olduğunu anlamasam hamile miyim diyorum. Çok gergin
Adetin ikinci günü yaptım ama stres devam yani o bitmiyor herhalde kızlar anlamadım, analık zormuş

Beta kese kalp atışı ikili tarama ayrıntılı Usg doğum anaların stresi hiç bitmiyor. Babalar rahat 😌
Eşimden gizlemeye çalıştım ama yakalandım neyse sevindi falan dedim hemen sevinme, diyo ki olsun ben çalışma kısmını da çok sevmiştim 🙈

P
Eşimden gizlemeye çalıştım ama yakalandım neyse sevindi falan dedim hemen sevinme, diyo ki olsun ben çalışma kısmını da çok sevmiştim 🙈
Hahhahaha eşler çalışma kısmında aktif olmayı seviyor. Ame benimki 10. 20. gün arası sıkılıyor artık bitmedi mi şu yumurtlama günleri diyor :KK54:

X