- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.121
Hala regl olmadım kızlar yarın test yapicam inşallah
Hem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım ikiside tek çizgiHala regl olmadım kızlar yarın test yapicam inşallah
Hamiş.. inşallah vardır kızzz dua ediyorum sanaYarınki ateşim ve testim herşeyi belli eder kuzum hamile değilsemde inşallah adetim hemen gelir
Çift çizgi anladım bir an heyecan yaptımHem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım ikiside tek çizgi
Maşallah canım sağlıkla tutunsun nazlı minnoşBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin @pozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an @Cgh @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 @Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon @ekimm24 @Esveed savascii @sevayd @bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Tebrik ederim kuzumKızlar beta 30 çıktı
bat:yarın
Rabbim isteyen herkese versin
Çok geçmiş olsun benim oğlumda 3 gündür 40 derece ateşli ve uyku uyumuyorum o kadar yoğun bir dönemki daha sırada küçük var inşallah bulaşmaz ama tahminimce kuluçka döneminde kendimi unuttum vallahiBen iyiyim canım ama oğlum çok kötüydü iki üç gündür 40 dereceyi gördük ateşte. Kucaklayıp kucaklayıp duşa soktum şuruplar veriyorum o kadar inatcı ateş ki zor indi. Dün gece ateşlendi en son gece acile gittik rapor aldım evdeyiz birkaç gün. Bugün çocuk doktoruna gideceğiz inşallah dinlenir toparlanır iştah yoktu zaten şimdi hiçbir şey yemiyor şurupları tok vermem gerekirken mecbur aç veriyorumsabah uyandık Şuana kadar ateşi çıkmadı şükür takipteyim ama ara ara öksürük başladı
Ben varımKızlar bir sey sorucam hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mi
Benim de ateşim 10. Günde düştü ama hamileyim yarın yukselelirse şansın devam ediyordur10. Gün canım ama hamile değilim ateşim düştü karnım ağrıyor başka testte çıkmıyor bu gölge
Gel sarılalım benimde negatiftiHem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım ikiside tek çizgi
Ay dua et kız belki yarın bi mucize olur ve pozitif olurHamiş.. inşallah vardır kızzz dua ediyorum sana
Yaa gercekten mi nasıl anladınız pekiBen varım
Ay inşallah kuzum yaBenim de ateşim 10. Günde düştü ama hamileyim yarın yukselelirse şansın devam ediyordur
Canım kendini negatif testlerle üzme herzaman yanılma payları vardır çıksada çıkmada reglin gelmedikçe adetlerinde düzenliyse gecikmeyi bekle ve kan ver bir hafta geciktikten sonraHem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım ikiside tek çizgi
Ben ne heyecanlar yaptımÇift çizgi anladım bir an heyecan yaptım
İnsan üzülüyor gerçekten artık zorlanıyorumGel sarılalım benimde negatifti
Yakın canım daha olmamış pikKızlar yumurtlama olmuş mu olmak üzere mi
Tamam canım çok teşekkürlerYakın canım daha olmamış pik
Evlendikten sonra 1 kere geciktim onda da hamileydim 2 haftalık öğrendim düşük oldu maalesefCanım kendini negatif testlerle üzme herzaman yanılma payları vardır çıksada çıkmada reglin gelmedikçe adetlerinde düzenliyse gecikmeyi bekle ve kan ver bir hafta geciktikten sonra
Bugün bende çok yıkıldım açıkçası iş yerindeydim hatta birazda ağladım içimi boşalttım yarın yine negatif görüp biraz daha ağlarım sonra adetimi beklerimki tekrardan yumurtlama denemeler olsun napalım kuzum sabredip beklicez rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallahİnsan üzülüyor gerçekten artık zorlanıyorum