- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.081
Valla ben de şaşkınımNeeeeeee abooo en güvendiğimiz ahahhahahajhaja gülmeli miyim ağlamalıyım bilemedim
Bende bunu aldım 40 lira diğerleri pahalı canım ya ışıkla bakarız artık napalımBenimki bu. Eczaneden aldırmıştım eşime. İşimi görüyor ama ışıklı olanları varmış onlara da bakabilirsin. Sabah erken saatte ölçüm yaptığımız için hava karanlık oluyor telefon feneri ile ölçmek zorunda kalıyoruz dimi kankaPapatyamaviss
Maşallah canım bayağı koyulasmis. Bat kac gün geçtiBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin @pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an Childdevelopment @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon ekimm24 @Esveed savascii @sevayd bebekheyecani @Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin @pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an Childdevelopment @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon ekimm24 @Esveed savascii @sevayd bebekheyecani @Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Bnım Bi belirtim yokKızlar bir sey sorucam hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mi
5 veya 6 canım, sağlıkla hayırlısıyla Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinMaşallah canım bayağı koyulasmis. Bat kac gün geçti
AminTebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah
O zaman geriye laboquik ve feerly kaldıKızlar AFTER 10 ve SENTE LADY de almayın
Ben bugün FEERLY aldım, valla kaset testte bir asalet vardıilk yapıp öğrendiğimde FORTUNE du
Bende innovita öneriyorum cnmKızlar AFTER 10 ve SENTE LADY de almayın
Ben bugün FEERLY aldım, valla kaset testte bir asalet vardıilk yapıp öğrendiğimde FORTUNE du
Hayırlı olsun canım belki kullanmana gerek kalmaz bebiş senledirBende bunu aldım 40 lira diğerleri pahalı canım ya ışıkla bakarız artık napalımbugün bat günüm kırmızılar hala gelmedi
Bu sabah yapacaktım aslında sabah 6 da bir ter bir sıkışma zor attım kendimi banyoya sonrada uyuya kalmışım koştur koştur işe kısmet olmadı gelmezse yarın sabah yaparım artık dedim, hiç belirtim yok gerçi ne adet belirtisi ne gebelik anlamadım bu ayHayırlı olsun canım belki kullanmana gerek kalmaz bebiş senledirtest yaptın mı
Hayırlı olsun canım benimYa ben dün atandım
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.
Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık
Allahım bana da nasip et şöyle bir test görmeyi AminBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin @pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an Childdevelopment @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon ekimm24 @Esveed savascii @sevayd bebekheyecani @Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Silik cizgide pembelik var mıydı yoksa gölgemsi miydiBende innovita öneriyorum cnm
Persembe kan sonucu 4,18 idi
Cuma sabahı silik çizgi çıktı
Yaa cok şükürrr cok cok mutlu oldum hayırlısıyla sağlıkla gelişsin. tutunsun sana inşallah hayırlı bı sekılded kucagımıza alırızBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin @pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an Childdevelopment @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon ekimm24 @Esveed savascii @sevayd bebekheyecani @Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Valla artimedde almayın bildiğiniz gölge çıkarıyor sürekli bakın bugünkü yaptığım testi bırakıyorum resimde belki gözükmez ama canlıda görünüyor yaniKızlar AFTER 10 ve SENTE LADY de almayın
Koyulasmıs annesi çok şükür bebişin seninle inşallahBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin @pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an Childdevelopment @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon ekimm24 @Esveed savascii @sevayd bebekheyecani @Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar