Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

İnşallah hayırlısı olsun en yakın zamanda çok dua ediyorum Allah bu duyguyu layık olan herkese tattırsın

Ay dua et kız belki yarın bi mucize olur ve pozitif olur
İnşallah canım dua ediyorum tabiki. Ya hemen yelkenleri indiriyorsun. Tikabasa nin yarın bat günü ama bak bugün yeni öğrendi hamile olduğunu günlerdir negatifti. Tevekkül edeceğiz herşey Allah'tan canım

Çok geçmiş olsun benim oğlumda 3 gündür 40 derece ateşli ve uyku uyumuyorum o kadar yoğun bir dönemki daha sırada küçük var inşallah bulaşmaz ama tahminimce kuluçka döneminde kendimi unuttum vallahi
Çok sağ ol canım benim çok geçmiş olsun size de geçen hafta ben olduğumda yatakta ağlamıştım ama kendi acıma değil oğluma bulaşır da o bu acıları nasıl çekecek diye. Ve bu hafta da korktuğum başıma geldi maalesef 4. Gün hala ateş birden 39-40 olabiliyor Allahım korusun canım inşallah bulaşmadan en az etkiyle geçer gider sizin evden de

Etiketle benide yoksa dilimden kurtulamazsin
Kuzum pozitif gelirse herkese etiket atarım zaten ama negatif gelirse zaten biraz depresyona girer gelirim hiz bişey olmemış gibi
Ay umut oldu

Kuzum korkma çocuklar küçük gözüksede büyüklerden çok daha dirençli oluyorlar rabbim şifa verir inşallah en kısa zamanda

Kuzum pozitif gelirse herkese etiket atarım zaten ama negatif gelirse zaten biraz depresyona girer gelirim hiz bişey olmemış gibi

Ay umut oldu
Kizz literatüre geçecek ne diyosun ovülasyon testi ile bir ayda 10 gün pik gördü bugün hamile kesinleşti hcg hep negatifti. maşallah benim arkadaşıma Tikabasa Rabbim ol der ve olur
Hiştt kankam ses ver... Tikabasa

Ay 9 gün pik olan bu arkadaşımızmıydı maşallah o zaman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…