- 24 Ağustos 2022
- 4.148
- 12.849
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.981
Ama şöyle bir şey var ben de artimed alıyodum bende de bu şekildeydi kaset test şekli bir kere bile sahte çizgi bile çıkarmadı. Bence eczaneden alınan doğru. Çünkü ben de hep eczaneden almıştımvalla kuzum bızde gecen ay funda sayesınde farkettık orjınal artımed ıle bunun arasındakı farkı o kızcem de ıkı aydır onları yapıp yapıp kımyasal oldu dıye uzuluyordu megersem test yuzundemıs.Orjınal artımed t1 t2 lı olan kaset
Ben aldım paketinde albi yazıyor orjinalinin artimed lerden sahte çıkabiliyorvalla kuzum bızde gecen ay funda sayesınde farkettık orjınal artımed ıle bunun arasındakı farkı o kızcem de ıkı aydır onları yapıp yapıp kımyasal oldu dıye uzuluyordu megersem test yuzundemıs.Orjınal artımed t1 t2 lı olan kaset
Vay arkadaş ya neye inanacağımızı şaşırdık yaAma şöyle bir şey var ben de artimed alıyodum bende de bu şekildeydi kaset test şekli bir kere bile sahte çizgi bile çıkarmadı. Bence eczaneden alınan doğru. Çünkü ben de hep eczaneden almıştımbebekheyecani
O zaman eczaneye söyliyim
Ama şöyle bir şey var ben de artimed alıyodum bende de bu şekildeydi kaset test şekli bir kere bile sahte çizgi bile çıkarmadı. Bence eczaneden alınan doğru. Çünkü ben de hep eczaneden almıştımbebekheyecani
A
Ben aldım paketinde albi yazıyor orjinalinin artimed lerden sahte çıkabiliyor
kuzum dogru da olabılır ben sadece boyle bı ıhtımalde var aklında olsun ınsan bıanda yukselıyor hamılelık duygusuna cunku üzülmeni istemem , sen yıne yap bunlardan ınnovıtalarla bırlıkte bakalım ne cıkacakVay arkadaş ya neye inanacağımızı şaşırdık ya
En iyisi prodoctor değil mi? Ondan almak lazımkuzum dogru da olabılır ben sadece boyle bı ıhtımalde var aklında olsun ınsan bıanda yukselıyor hamılelık duygusuna cunku üzülmeni istemem , sen yıne yap bunlardan ınnovıtalarla bırlıkte bakalım ne cıkacak
kuzum dogru da olabılır ben sadece boyle bı ıhtımalde var aklında olsun ınsan bıanda yukselıyor hamılelık duygusuna cunku üzülmeni istemem , sen yıne yap bunlardan ınnovıtalarla bırlıkte bakalım ne cıkacak
predıctor ıyı olanı, prodoctor aksıne sahte cok cıkartıyor kuzum kı ben erken gebelıklerde pek guvenmıyorum :) ama bu ay bı predıctor alabılırımEn iyisi prodoctor değil mi? Ondan almak lazım
evet tablon cok guzel gıdıyor masallah :)Haklısın bebeğim. Ben zaten çok umutlanmak istemiyorum. Ben kendim çizgiyi bile görmedimbekleyip göreceğiz ateşe güveniyorum
Yüce Yaradan ve beta kan testi dışında garantimiz yok arkadaşlar anlaşıldıpredıctor ıyı olanı, prodoctor aksıne sahte cok cıkartıyor kuzum kı ben erken gebelıklerde pek guvenmıyorum :) ama bu ay bı predıctor alabılırım
bak allah ıcın ateste yanılrmıyorYüce Yaradan ve beta kan testi dışında garantimiz yok arkadaşlar anlaşıldı
Vallahi yanılmıyor bende direkt tuttubak allah ıcın ateste yanılrmıyor
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar beta 30 çıktı
bat:yarın
Rabbim isteyen herkese versin
Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar beta 30 çıktı
Hayırlı olsun canım :) benimde beta 44.20 çıktı.Kızlar beta 30 çıktı
Kızlar beta 30 çıktı
Çok Tesekkur ederimHayırlısı olsun
Saol cnmHayırlı olsun canım :) benimde beta 44.20 çıktı.