Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım regl gelince bende bu ay ateş takibi yapayım diyorum ne zaman başlamak lazım şimdiden mi yoksa regl den sonra mi
Bende tam bilmiyorum ki kuzum ama adetin ilk gününden başlıyorlar tahminim. Benim yüksek gidiyordu 10 gündür mesela dün 36.3 çıktı bugün sabah 36.2 çıktı dedim tamam düşüyor ateş adet gelecek ve bugün geldi adet ateşimi görmüş oldum en azından

Bende de tik oldu, her dakika gidip silesim var ama bir o kadar da korkuyorum kırmızıları görücem diye sağlıkla gelsin kuzular
Valla hiç sorma bendr aynı durumdayım bebek duruyor dimi falan oluyorum ilk olunca tam kafada senaryolar senaryolar
Çok isterim size o haberi vermeyi. Hepinizin aynı anda içine mi doğdu noldu bilmiyorum. Hep beraber aynı şeyi söylüyorsunuz
Bizde duymak cok ısterıZz valla ben bastan beri dıyorım seni ocaga yollamayız

Kızlar her gün ilişkiyi nasıl yapıyosunuz yaaa maşallah djdjdjdj
Yaa ben de pko var eşimde isteksizlik ayda 2 3 beraber olmazdık . Ama bu ay Dr a gidince ilaç vs başlayınca boşa gitmesin bari dedik. Adetin bittiği günden itibaren başladım. Artık mecburiyettendi zaten olsunda bitsin şükür sonuç verdi.

Ayyy tebrik ederim hamiş misin, ve bende de pcos var. Ne önerirsin bana

Canim.dr ilaç verdi letu folik asit ve d vit . Matofin. Bunları kullandım. Daha önce tüp bebek yaptirdum tutmadı ara verdim dondurulmus embriyom vardı transfer için gün aldım. Ama Mayıs ayında kilo verip hamile kaldım kendiliğinden. Agistos ta kalbi durduğu için kürtaj oldum. bunu Dr öğrenince önce ilaçla deneyelim olmazsa transfer yaparız dedi. 12 yaşında oğlum var 10 yıldır deniyoruz ama kilo verdikten sonra adetlerim düzeldi Şükür ki oldu. Kilo var mı sen de.
Ayyy tebrik ederim hamiş misin, ve bende de pcos var. Ne önerirsin bana

Kilom iyi. Bende tiroid de var. İlaç kullanıyorum değerlerim şuan iyi o konuyu sabitledim. Ben de doğum kontrol hapıyla korunuyodum sonra ilaçsız bir döneme gireyim diye prezv. korunmsya geçtik. 6-7 ay gayet iyiydi adetlerim geçen ay yine cozuttu ilaçla adet gördüm. Bi de şuan arı sütlü polenli bi karışıma başladım. Hem yumurta kalitesine iyi geliyormuş hem de adet döngüsünü düzenliuyomuş

Kızlar konu biraz değişik olacak ama biliyorsunuz bu hamilelik öncesi bile doktora sık gitme durumları falan filan bütçe meselesi. Özel sigortası olan var mı . Bende yaptırmak istiyorum ama zerre bilgim yok. Bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…