- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.841
Böylesi hayırlıdır belki de bu ay moraller tavan şekilde devam bu ay olur inşallah kuzum asla stres yapmak yokYa o kadar belirtiye gölge çizgilere ragmen geldi canım
Bende bu ay ateş takibi yapicam adet bitincemi başlıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbazen gerçekten sıklıyor insan ama ya sabır diyorum. Neyse bu ay ilk defa adet gününden itibaren ateş takibi yapacagım o yönden heycamlıyım ateş gerçekten biliyor bu işi sabah direk düştü ve adet geldi canım
Adetliyken başlıyorsun galiba bende yeniyim ateşde canımBende bu ay ateş takibi yapicam adet bitincemi başlıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar ben o kadar belirtiye ragmen kırmızlıları gördüm sabahda ateşim 36.2 ye düşmüştü 2 saat sonra adet oldum malesef ocak ayına transfer oldum
Aynen bende öyle yaptım harfiyen hepsi birebir aynı. Hergun ilişki, duvara ayak dayama, yastık koyma, sabahları duş, ovülasyon testi ile takip. Sonuç pozitifBen tüp bebek Dr una gidiyordum. Dr bana dedi eskiden gün aşırı ilişki öneriyordm 2 günde bir .şimdi her gün. Bana yumurta ilacı verdi ama.catlatma iğnesi vermedi artık onun da etkinliği yook dedi .cidden verdiği ilaci.kullandim. tüm günleri değerlendirdim. İlişkiden sonra ayağa kalkmadim ayıp olacak belimin altına kalcamin altına yastık koyup bacaklarımı duvara dayadım. Sabaha kadar duş almadım yani dikkat ettim. Dediklerini uyguladım. Sen de dikkat et.
Demir takviyesi alıyor musun canimTecrübeli anneler doğum sonrası saç dökülmeleri ne zaman bitiyor? 6 ay oldu doğum yapalı 3 aydır avuç avuç dökülüyor.
Hayır canım sadece folik asit kullanıyorumDemir takviyesi alıyor musun canim
Canim demir de almalısın saç dökülmesi doğum sonrası demir depolarının azalması ile ilgiliHayır canım sadece folik asit kullanıyorum
Tamam canım çok sağolCanim demir de almalısın saç dökülmesi doğum sonrası demir depolarının azalması ile ilgili
Hayır hemen baslayabılırsınBende bu ay ateş takibi yapicam adet bitincemi başlıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Günde bir kere gelip kesiliyor canım bugün de battı olmadım yarın da kan sonucu çıkıyor bakalım hayırlısı sen nasıl oldun sende var mı bir sıkıntı ondan sonra geldi mi bir şey kan vermeyi düşünüyor musunMervenur277 cano durumlar nasıl, akıntı devam mı durdu mu?
1 2 güne adet olucam baslayaym o zmanHayır hemen baslayabılırsın
Adet atesıne nasıl düştüğünü vs görmüş olursun canım benim1 2 güne adet olucam baslayaym o zman
E nabız Dan görünmüyor mu kan sonucuGünde bir kere gelip kesiliyor canım bugün de battı olmadım yarın da kan sonucu çıkıyor bakalım hayırlısı sen nasıl oldun sende var mı bir sıkıntı ondan sonra geldi mi bir şey kan vermeyi düşünüyor musun
Baktım canım görünmüyor hala halk sağlığından bakicakttim oda hata veriyor açılmıyorE nabız Dan görünmüyor mu kan sonucu
Sağlık ocaklarının bu sinintisi var hemen sisteme düşmüyor aynen. İnşallah yarın çok güzel bir sonic alırsın canım.Baktım canım görünmüyor hala halk sağlığından bakicakttim oda hata veriyor açılmıyor
İnşallah canım benim çok sağolSağlık ocaklarının bu sinintisi var hemen sisteme düşmüyor aynen. İnşallah yarın çok güzel bir sonic alırsın canım.
Canım regl gelince bende bu ay ateş takibi yapayım diyorum ne zaman başlamak lazım şimdiden mi yoksa regl den sonra mibazen gerçekten sıklıyor insan ama ya sabır diyorum. Neyse bu ay ilk defa adet gününden itibaren ateş takibi yapacagım o yönden heycamlıyım ateş gerçekten biliyor bu işi sabah direk düştü ve adet geldi canım