Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benim her adetim de illa ki bı tane çıkardi.ordan anlardım . Şuan pozitif ve birden çok sivilce var ilaca bağladım ben
bebekheyecani ay tamda bahsettigin yerlerde benimde sivilcelerim çıktı hepsi uçlu olmasa bile kırmızı benek benek çok sinirim bozuldu ilaçlara ignelere baglamistim. Her ikinizde pozitifmisiniz sivilceli olarak ?? Ona göre umutlamacagim

Bilmiyorum ki test yapmadım henüz bat 29-30 bekliyorum

Benim pozitif..inşallah sizlerinde

Ben umut vadediyorum canım, adetim 5 gün geçti. Testler silik ama takmıyoruz, içimizi ferah tutuyoruz, bebişi sağlıkla huzurla bekliyoruz sen nasılsın başladın mı çalışmalara
Canım çok sevindim inşallah bebiş geliyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberler hep olsun bende başladım dün itibariyle bakalım

Nasip canım benimde regl ağrıları başladı gibi iki güne bende ocakta olurum
bazen gerçekten sıklıyor insan ama ya sabır diyorum. Neyse bu ay ilk defa adet gününden itibaren ateş takibi yapacagım o yönden heycamlıyım ateş gerçekten biliyor bu işi sabah direk düştü ve adet geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…