Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

😓😓bazen gerçekten sıklıyor insan ama ya sabır diyorum. Neyse bu ay ilk defa adet gününden itibaren ateş takibi yapacagım o yönden heycamlıyım ateş gerçekten biliyor bu işi sabah direk düştü ve adet geldi canım
Bende bu ay ateş takibi yapicam adet bitincemi başlıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ben tüp bebek Dr una gidiyordum. Dr bana dedi eskiden gün aşırı ilişki öneriyordm 2 günde bir .şimdi her gün. Bana yumurta ilacı verdi ama.catlatma iğnesi vermedi artık onun da etkinliği yook dedi .cidden verdiği ilaci.kullandim. tüm günleri değerlendirdim. İlişkiden sonra ayağa kalkmadim ayıp olacak belimin altına kalcamin altına yastık koyup bacaklarımı duvara dayadım. Sabaha kadar duş almadım yani dikkat ettim. Dediklerini uyguladım. Sen de dikkat et.
Aynen bende öyle yaptım harfiyen hepsi birebir aynı. Hergun ilişki, duvara ayak dayama, yastık koyma, sabahları duş, ovülasyon testi ile takip. Sonuç pozitif 😉

Mervenur277 Mervenur277 cano durumlar nasıl, akıntı devam mı durdu mu?
Günde bir kere gelip kesiliyor canım bugün de battı olmadım yarın da kan sonucu çıkıyor bakalım hayırlısı sen nasıl oldun sende var mı bir sıkıntı ondan sonra geldi mi bir şey kan vermeyi düşünüyor musun

Günde bir kere gelip kesiliyor canım bugün de battı olmadım yarın da kan sonucu çıkıyor bakalım hayırlısı sen nasıl oldun sende var mı bir sıkıntı ondan sonra geldi mi bir şey kan vermeyi düşünüyor musun
E nabız Dan görünmüyor mu kan sonucu

😓😓bazen gerçekten sıklıyor insan ama ya sabır diyorum. Neyse bu ay ilk defa adet gününden itibaren ateş takibi yapacagım o yönden heycamlıyım ateş gerçekten biliyor bu işi sabah direk düştü ve adet geldi canım
Canım regl gelince bende bu ay ateş takibi yapayım diyorum ne zaman başlamak lazım şimdiden mi yoksa regl den sonra mi

X