- 7 Kasım 2015
- 1.247
- 2.726
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.801
Hareket edince bile sizliyordu önceki gebeligimde ama bunda daha bişi yokAcaba göğüslerim acıyacak mı diye sürekli avuçluyorum haha göğüs ağrısı yaşayanlar dokunmadan mı acıyordu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareket edince bile sizliyordu önceki gebeligimde ama bunda daha bişi yokAcaba göğüslerim acıyacak mı diye sürekli avuçluyorum haha göğüs ağrısı yaşayanlar dokunmadan mı acıyordu acaba
28 i ama.adetlerim düzensizdir pko var bende..sancı da çok şiddetli değil. Ama korkuyorumSancı normal bence kanaman yok sonuçta regl kaç gün kaldı başlamasına
Benim her adetim de illa ki bı tane çıkardi.ordan anlardım . Şuan pozitif ve birden çok sivilce var ilaca bağladım benKızlar yüzünde sivilcelenme olan var mı ya. İki yanağımın da alt kısımlarında boynuma doğru sivilcelenme oldu benim yumurtlamadan sonra. Var mı yaşayan aranızda.
Kızlar merhaba, ben de bu ay innovita kullandım çok net gösteriyor gerçekten. Bir gebenin günlüğünü çok net göstermemişti geçen ay, ya da yumurtlama olmadı emin olamadım. Sizce de bugün çatlama olmuş değil mi? Bugün ve yarını ra değerlendirmem mi gerekir Eki Görüntüle 3182175
Degerlendirdin insalalh çünkü yumurtlama olmuş doktorum bana dedi ki gün aşırı değil her gün beraber olun.esinle.Kızlar merhaba, ben de bu ay innovita kullandım çok net gösteriyor gerçekten. Bir gebenin günlüğünü çok net göstermemişti geçen ay, ya da yumurtlama olmadı emin olamadım. Sizce de bugün çatlama olmuş değil mi? Bugün ve yarını ra değerlendirmem mi gerekir Eki Görüntüle 3182175
Her gün değerlendirmek kaliteyi düşürüyormuş diye okumuştum ama haklısınız bakalım inşallah olur bu ayDegerlendirdin insalalh çünkü yumurtlama olmuş doktorum bana dedi ki gün aşırı değil her gün beraber olun.esinle.
Ben tüp bebek Dr una gidiyordum. Dr bana dedi eskiden gün aşırı ilişki öneriyordm 2 günde bir .şimdi her gün. Bana yumurta ilacı verdi ama.catlatma iğnesi vermedi artık onun da etkinliği yook dedi .cidden verdiği ilaci.kullandim. tüm günleri değerlendirdim. İlişkiden sonra ayağa kalkmadim ayıp olacak belimin altına kalcamin altına yastık koyup bacaklarımı duvara dayadım. Sabaha kadar duş almadım yani dikkat ettim. Dediklerini uyguladım. Sen de dikkat et.Her gün değerlendirmek kaliteyi düşürüyormuş diye okumuştum ama haklısınız bakalım inşallah olur bu ay
Evet silik çizgi zorda olsa görünüyor ama erken gebelik testim 2 gün öncede böyleydi ben kürtaj oldum 3 ay önce regl tarihim 29la 33 arası oluyor 29a göre 2 günüm var 33e göre 6 günüm kaldı. Sizin kaç gününüz varMerhabaaa gebelik testnizde silik çizgi mii var tam göremedim? Bat gününüz ne zamandı??
Benim bugün bat günüm. Bat'a 3 gün kala bende gebelik testi yaptım negatiftiEvet silik çizgi zorda olsa görünüyor ama erken gebelik testim 2 gün öncede böyleydi ben kürtaj oldum 3 ay önce regl tarihim 29la 33 arası oluyor 29a göre 2 günüm var 33e göre 6 günüm kaldı. Sizin kaç gününüz var
Bende gebelik olduğunu sanmıyorum ya büyük ihtimal o çizgi bu testin çıkışı. gerçi 6 günüm var bir umut bekliyorum günümü güzel değerlendirdik eşime takviye versin vs ama nasip sarı akıntım var çok çok az ovülasyon testimde 3 gündür öyle çıkıyor bilmşyorum hayırlısı olsun inşallah sizde gebelik vardırBenim bugün bat günüm. Bat'a 3 gün kala bende gebelik testi yaptım negatifti
Canim tasuu inşallah hamile.Kızlar ne zamandır uğrayamadım @TASUU Safransari ve melisa ve diğer arkadaşlardan hamile olan var mı? Umarım vardır
İnşallah canım her ay o umutla yaşıyoruz zatenYaa üzüldüm adınıza inşallah ocak ayında hamile kalırsınız aminnn
Aynen öyle bir umuttur yaşamakİnşallah canım her ay o umutla yaşıyoruz zaten
Makara her ay başa sarıyorAynen öyle bir umuttur yaşamak
Hakkında hayırlısı olsun inşallah yavrumKızlar ben o kadar belirtiye ragmen kırmızlıları gördüm sabahda ateşim 36.2 ye düşmüştü 2 saat sonra adet oldum malesef ocak ayına transfer oldum
Benimde öyle 1 buçuk senedir mental olarak çöküşteyim, ölmedik ama hayattada değilizMakara her ay başa sarıyor
İnşallah bebem bari sen güzel haberleri ver aşkoHakkında hayırlısı olsun inşallah yavrum