- 30 Ekim 2022
- 48
- 87
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.681
Allah razı olsun canımK Kivirciginannesii inşallah tutacak canım Rabb'im mutlaka mükafatini verir. @ElizabethHarmon hayırlı olsun canım seninde hamileliğin. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlısı olur inşallah hakkinzda bu aşılamayi devlette veya araştırma hastanelerinde yapıyorlarmiGerçekten yıpratıcı.. beklemek çok zor. Maddisini geçtim artık. Benim normal yolla bir çocuğum olduğu için sigorta hiç bir şeyi karşılamadı. 8 e denk geldi muayeneler hariç. İlaç ve aşılama sadce. Ama ilaca son günlerde ciddi zamlar geldi 10 11 olmuştur belki
Teşekkürler canım inşallah. Evet yapılıyor. Ama normal yolla çocuk sahibi olduysan daha önce orada da ücretli yapılıyor devlet karşılamıyor.Hayırlısı olur inşallah hakkinzda bu aşılamayi devlette veya araştırma hastanelerinde yapıyorlarmi
Yok olmadı hiç ilk olacak nasip olursaTeşekkürler canım inşallah. Evet yapılıyor. Ama normal yolla çocuk sahibi olduysan daha önce orada da ücretli yapılıyor devlet karşılamıyor.
İnşallah hayırlısı olsunYok olmadı hiç ilk olacak nasip olursa
Canım benim insallahhK Kivirciginannesii canım güzel düşünelim güzel olsun inşallahsağlıkla, huzurla, hayırla gelsin kuzun
foto atsana bakalım ve testin markası neCanım benim insallahhsende sağlıkla kavus minigine forumda gezinirken kuruma çizgisi vs okudum dün test yapmıştım birşey yoktu. Az önce gittim baktım ikinci çizgi çıkmış kuruma çizgisi nedir acaba umutlanayim mii nasıl oluyor
Ay heycanlandimm durfoto atsana bakalım
Heyecanlanmak ani hareket yok, biler gebe ve gebe olma ihtimali yüksek insanlarız sakin sakinAy heycanlandimm dur
Goruyormusunnnfoto atsana bakalım ve testin markası ne
Yok canım, dosya ekleden galeriden eklemen gerek, olsa sende görürsünGoruyormusunnn
Düzenledim simdiYok canım, dosya ekleden galeriden eklemen gerek, olsa sende görürsün
Bu bat ne tam olarak ben yeniyim pek bilmiyorumGeldim bile aşkım yaz hemen beni bat 5 Aralıkyumurtlamaya göre değişiklik olursa güncellerim
Bu aydan da çok umutluyum hatta bu ay daha umutluyum haydi bakalım şans yoncalarini da koyayım topiğimize
Dün Esra Erol izlerken ağladımHeyecanlanmak ani hareket yok, biler gebe ve gebe olma ihtimali yüksek insanlarız sakin sakinEvrene mesajjjjj
Birde çipli mi ne aşılama yapılıyor sanırım tabi özel polikniklerde bemnde tahliller vs normal hersey önümüzdeki ay gidicez bakalm belki diyebilir aşılama hakkımzda hayırlısıİnşallah hayırlısı olsunTüm tahlillerim orada yapıldı ama başta söylediler devlet karşılamayacak diye. Tahlillere ücret ödemedim ama sebepsiz infertilite ve her halükarda ücretli olacağı için evime yakın bir yer olsun madem dedim araştırmaya gitmedim. Aşılamaya yönlendirdi beni zaten araştırma. Regli döneminde gel aşılamaya başlıyoruz demişti. Süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama rapor fln çıkarıyorlar ücretsiz yararlanıyorsunuzz
Sat: son adet tarihiBu bat ne tam olarak ben yeniyim pek bilmiyorum