Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hmm anladım cnm peki hemen mi çıkıyor bu çizgi
Adetine kaç gün var kaset test yap birde
Hemen çıkıyor ama gözümle zor seçiyorum acaba testim kendi çizgisi mi diyorum 🤷🏼‍♀️33e göre 6 günüm var 29a göre 2 kürtajdan sonra regl düzenim böyle oldu

Eklentiler

• Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 68
Hemen çıkıyor ama gözümle zor seçiyorum acaba testim kendi çizgisi mi diyorum 🤷🏼‍♀️33e göre 6 günüm var 29a göre 2 kürtajdan sonra regl düzenim böyle oldu

Yani ben bundan 1 kere kullanmıştım çok hafif çizgim vardı değer 12 çıkmıştı ama kimyasal olmuştu yanılma payı ne kadar bilmiyorum o yüzden cnm
Bekle bakalım adetine 3 gün kala kaset test yaparsın

Yani ben bundan 1 kere kullanmıştım çok hafif çizgim vardı değer 12 çıkmıştı ama kimyasal olmuştu yanılma payı ne kadar bilmiyorum o yüzden cnm
Bekle bakalım adetine 3 gün kala kaset test yaparsın
Öyle yapıcam sarı akıntımda var azar azar 🤷🏼‍♀️ inşallah varsa bile kimyasal olmaz

Merhaba reglme 9 gün kala verdiğim kanda 2.30 çıktı hcg değerim ama 6 gün kala bugün verdiğim kanda 0.2 çıktı. Normalde hep 0 çıkar. Doktor alt muayenede gebelik oluşuyor gibi sanki dedi ama sonuç için gittiğimde umursamaz farklı bi doktor vardı testin negatif dedi. 13 gün kasık ağrısı bulantı yoğun akıntı şikayetim oldu şuan azaldı. Son regl günüm 5 aralık. Psikolojim alt üst oldu ne hissedeciğimi bilmiyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20221225_113017.jpg
    Screenshot_20221225_113017.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 59
Herkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle😍♥️♥️
Yeni hamişlere bir sorum olacak, genital bölgenizi sürekli ıslak hissediyor musunuz 🙈 sanki böyle sürekli akıntı olmuş veya adet olmuşsunuz gibi sürekli kontrol halindeyim, ama sonuç peçete silince gelen az bir ıslaklık bazen sarı sümüksü akıntı, çamaşırımda hiç bir şey yok. Sizde de bu var mı? @pozitifbiri demişti genital bölgem terliyor diye acaba bu öyle bir şey mi?
ekimm24 ekimm24 @Deepblues @Mervenur277 Sirius2023 Sirius2023 @bitliKedi @ElizabethHarmon
Merhabalarr bendede oluyor süreklı ıslaklık hıssı hatta Ağustos annelerınden okuyorum bazen ıste leke gördum falan fılan bır an acaba lekemı geldı kanmı geldi diye bi endıse duyuyorum wc gıdıyorum sadece akkntı kızların dddıgı gıbı sumuksu oluyo bazen bazen cok yogun ıslaklık oluyor . Takıntı oldu her wc gıttıgmde korkkaarak ındırıyorum ıc camasırı sankı bısı gorcek mısım gibi 🙊 doktora henuz gıtmedıgmden ne durumdayız bılmıyorum🙊

X