- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.641
Kız ne kadar heycanlısın öyle aşko yaaa boş kesede nerden anlayam içinde bebek olacak sagda mı solda mı plesaentanın neresşnde ona göre tahminde bulunup egleniyoruz canım 12. Haftalardakinde daha rahat anlarız canoo28 Aralık'ta keseyi görmeye gidecem onun ultrason görüntüsü olur mu
Bak buna göre bakılıyor 6 ve 8 haftalık arası28 Aralık'ta keseyi görmeye gidecem onun ultrason görüntüsü olur mu
O bebiksizin de yakında gobuslerinizi dolduracak olan Allah'ın izniyle
Kız ne kadar heycanlısın öyle aşko yaaa boş kesede nerden anlayam içinde bebek olacak sagda mı solda mı plesaentanın neresşnde ona göre tahminde bulunup egleniyoruz canım 12. Haftalardakinde daha rahat anlarız canoo
10. Haftada yapılan testi bile varmış %80 doğruluk veriyormuşBak buna göre bakılıyor 6 ve 8 haftalık arası
Tabiki ferketmez canım ama eglenceli olmuyor mu hepimiz bebişlerimizi yorumlasak tutacak mı tutmucak mı bence çok eglenceli hemen hamile kalmam lazım inşallahKizz bak benim bir arkadasim var 5.cocuga hamile çalışan kadın üstelik maşallahı var 42 yaşında. 12. Haftada vajinal ultrason ile öğrendi cinsiyeti.
Benim için farketmez maksat muhabbet eğlence olsun canım
Eğlenceli tabiki. Seni bekliyorum zaten. İnşallah hayırlısı ile bir pozitifi goreydik testlerinde canımTabiki ferketmez canım ama eglenceli olmuyor mu hepimiz bebişlerimizi yorumlasak tutacak mı tutmucak mı bence çok eglenceli hemen hamile kalmam lazım inşallah
Bunlara bakmadımda canım ama pesentanın sagında mı sokundamı bu gerçekten dogru hep dogru çıkıyor10. Haftada yapılan testi bile varmış %80 doğruluk veriyormuş
Pazartesi büyük gün canım inşallah atacam size pozitif testimiEğlenceli tabiki. Seni bekliyorum zaten. İnşallah hayırlısı ile bir pozitifi goreydik testlerinde canım
Niye bugün değil PtsPazartesi büyük gün canım inşallah atacam size pozitif testimi
Testim yok yarında eşim evde nöbetçi eccane arıoyamam eşim anlar ondan pazartesi alcam 15 ile 18 arası yumurtlama oldu pazartesi 9. Yada 10. Gün oluyor canım varsa çıkarNiye bugün değil Pts
Kız ben her gün test yapıyorum ne pazartesisisavascii sende mi Pts yapican test
Yaaaa seni yerim testini de severim hadi gözün aydın olsun canım benim hayırlı olsun sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar iyi akşamlar herkese çift çizgiyi görmek nasip oldu. Şimdi duam pıhtılaşmadan dolayı sürecin sıkıntısız geçmesi. Hepinizin gönlüne göre versin rabbim bana da sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin herkesle birlikte
Ben niye görmedim testleriKız ben her gün test yapıyorum ne pazartesisibugün yaptım bişey yoktu yarın bida yaparım muhtemelen yine bişey çıkmaz pazartesi son kez testimi yaparım çünkü yumurtlama ve çatlamayı biliyorum varsa pazartesi kesin olarak çıkması lazım
Bunda kuruma çizgi oldu çünkü 20 dakika bekledim bişey yoktu uyudum aynı anda başka test daha yapmıştım o tertemiz çıktı demekki digeri kuruma çizgisi çıkarmış. Sabah testi tekrarlıcam ve uyumayıp beklicem bakalımBen niye görmedim testleri
Tamam canım beklicez yapacak bişey yok.Testim yok yarında eşim evde nöbetçi eccane arıoyamam eşim anlar ondan pazartesi alcam 15 ile 18 arası yumurtlama oldu pazartesi 9. Yada 10. Gün oluyor canım varsa çıkar
İnşallah tutmuştur canimKızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Yorumlara gün içinde bakmaya çalışıyorum grupta yeni oldugum için fransiz kalıyorum hep :) Çok aşırı stresliyim vücudum egzama döküyor stresten8 gün oldu aşılama yapalı.. cuma günü kan vercem ama yüreğim kaldiramiyor resmen
Kuzum yarın 9. Gün oluyor pazartesi de çıkmazsa umudumu keserim valla paşa paşa adetimi beklerimTamam canım beklicez yapacak bişey yok.savascii ya geç döllenme olduysa?? Zaten nokta kadarcik şey 7. Günde rahime tutunuyormuş ne kadar hormon salgilatacak ki daha?? illa ki erkenden testte görünecek diye bişey de yok umutsuzluk yok, koşullanmak yok, son güne kadar ara ara test