Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bunda kuruma çizgi oldu çünkü 20 dakika bekledim bişey yoktu uyudum aynı anda başka test daha yapmıştım o tertemiz çıktı demekki digeri kuruma çizgisi çıkarmış. Sabah testi tekrarlıcam ve uyumayıp beklicem bakalım 😂😂
Walla o kuruma çizgisi olmayadabilir
Bende öyle sanmıştım ama sabahında başka marka ile yaptim pembiş çizgiye döndü. Hem bu testi oglen saatlerinde mi yaptin

Tamam canım beklicez yapacak bişey yok. savascii savascii ya geç döllenme olduysa?? Zaten nokta kadarcik şey 7. Günde rahime tutunuyormuş ne kadar hormon salgilatacak ki daha?? illa ki erkenden testte görünecek diye bişey de yok umutsuzluk yok, koşullanmak yok, son güne kadar ara ara test 😉
Bak canım bu benim dün yaptıgım test atmadım buraya tam belli dgil diye ama durdukça daha belirgin oldu

Eklentiler

• 8623B417-7786-4785-93FF-D22D86123609.jpeg
    8623B417-7786-4785-93FF-D22D86123609.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 63
  • A4FB763A-CEB6-47E0-89C9-A7D0323F0CC3.jpeg
    A4FB763A-CEB6-47E0-89C9-A7D0323F0CC3.jpeg
    211,7 KB · Görüntüleme: 65
VarUOTE="melegim can, post: 73571851, member: 1091373"]
Bak canım bu benim dün yaptıgım test atmadım buraya tam belli dgil diye ama durdukça daha belirgin oldu
Var gibi görünüyor kuzum inşallah dua ediyorum vardır 🙏
[/QUOTE]
Sagol canım işte net görürmüyüm diye pazartesiyi bekliyorum öyle atacam size inşallah

İnşallah canım ruhen inanılmaz yorgunum çok zor bir bekleyişmis... Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin içindede bana🙏
Kuzum manevi açıdan çok yıpratıcı haklisin. maddi açıdan da yıpratıcı oluyordur elbet. Sormasi ayıp olmazsa yaklaşık ne kadara aşılama yapılıyor.

Kuzum manevi açıdan çok yıpratıcı haklisin. maddi açıdan da yıpratıcı oluyordur elbet. Sormasi ayıp olmazsa yaklaşık ne kadara aşılama yapılıyor.
Gerçekten yıpratıcı.. beklemek çok zor. Maddisini geçtim artık. Benim normal yolla bir çocuğum olduğu için sigorta hiç bir şeyi karşılamadı. 8 e denk geldi muayeneler hariç. İlaç ve aşılama sadce. Ama ilaca son günlerde ciddi zamlar geldi 10 11 olmuştur belki 😩

Sagol canım işte net görürmüyüm diye pazartesiyi bekliyorum öyle atacam size inşallah
Sabırsızlıkla bekliyorum yine laboquik ile yap bu da laboquik sanırım.
[/QUOTE]
Evet canım laboguik. Niye böyle yazılar çıkıyor sende de görünüyor mu

Gerçekten yıpratıcı.. beklemek çok zor. Maddisini geçtim artık. Benim normal yolla bir çocuğum olduğu için sigorta hiç bir şeyi karşılamadı. 8 e denk geldi muayeneler hariç. İlaç ve aşılama sadce. Ama ilaca son günlerde ciddi zamlar geldi 10 11 olmuştur belki 😩
Şu sigorta zaten neyi karşılıyor ki sinir oluyorum. 😠 Yeterki tutsun ve sağlıklı olsun da canım önemli olan o. Bu kadar masraf ve emek karşısında Allah'ım yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle

Şu sigorta zaten neyi karşılıyor ki sinir oluyorum. 😠 Yeterki tutsun ve sağlıklı olsun da canım önemli olan o. Bu kadar masraf ve emek karşısında Allah'ım yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
4 sene önce ilk tüp bebek denememe 15 bin ve ya daha fazlası vermiştim maalesef. İnşallah tutacak canimmm. İçini ferah tut. Güzel şeyler düşün. Cidden

İnşallah canımm... Herşey bir dünya para olmuş yine son zamlardan önce almıştım çok şükür. Bir vitamine 650 TL vermistim. İğne desen 2500 du sanırım. Şuan hiç düşünemiyorum. Umarım olur 🙏 rabbim herkesin yardımcısı olsun ...

Yaaaa seni yerim testini de severim hadi gözün aydın olsun canım benim hayırlı olsun sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍 bize de dua etmeyi unutma lütfen 🤲🏻❤️
Amin canım çok sağol rabbim sizlerin de biran evvel müjde vermesini nasip etsin aratmadan bekletmeden inşallah

X