Aaaa sende miiii
Ay şu an inanılmaz sevindim bende
Canım ben ilk gebeliğimde Erciyes kartal, hüma, Memorial, acıbadem bütün hastaneleri gezdim çünkü riskli bir gebelikti en son acıbadem de sorun çözüldü baya iyiyye gidiyordum ama birden suyum gelince beni fakülteye sevkettiler orada yaptığım doğumu vs.Şu an kontrollerime hala fakültede devam ediyorum.Orada
Aaa inanmıyorum şu an gerçekten çok sevindim bendeee yaaa
Canım ben ilk gebeliğimde bütün özellere gittim çünkü riskli bir gebelikti en son acıbadem de Ayşe hoca vardı ona gittim onun tedavisi iyiye gitti tam toparlanıyorum diyordum ki 19. Haftanın sonlarına doğru suyum geldi ve beni fakülteye sevkettiler.Hala fakültede devam ediyorum kontrollere.İlk fakülteye gittiğimde beni Tuncay hoca var Tuncay özgün riskli gebelik uzmanı o muayene etti ve gebeliğin sonlandırılması gerektiğini söyledi.Hayati tehlikem olabilirmiş o yüzden sonlandırıldı.Şimdi fakültede Tuncay hocanın öğrencilerine muayene oluyorum onun takibi altında.Bir de Mustafa Başbuğ var.Fakülte de sırayı ileri tarihe verirlerse hiç zaman kaybetmeden önce bi özel kliniklerine git dedim ben en azından detaylı incelemeler fikir verirler sonrada fakülteden alırsın randevulu gidersin.Bir de Zeki Yılmaz var Kayseride