- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.421
İnsanlar her zaman her konuda konuşur ne yazıkki hepimizi strese sokuyorlar. Ben 30 yaşındayım neymiş erkenmiş bekle bebek yapmak kolay mı bebek yapmak cahillik çevremde böyle insanlar var yok erken yok yapma yani en son gerçekten çıldırıp ağır konuşacağım insanlara o olacak ama kendime bir söz verdim sizin dışınızda kimseyle konuşmuyorum artık çünkü hiç kimseyi memnun edemeyiz bebek istemiyorum derim neden yapmıyorsun derler bebek istiyorum derim dur bekle acele etme ya da yapma derler bunun ortası yok amaçları sadece strese sokmak çünkü bu hayatta mutsuzlar ve kimsenin mutlu olmasını istemiyorlar .Sadece bir gün değerlendirebildik ama yumurtlama dönemim değildi bence de neyse sağlık olsun yapacak bişey yok olmayınca olmuyor işte. Bide bu kadar stresimizin üzerine hiç üzerine vazife olmayan insanlardan bebek nağmeleri duymak beni çok geriyor. Sanki biz istemiyoruz insanlar neden böyle ya ben kimseye sormam bu tarz konular konuşmam çünkü özel bir durum belki olmuyor sorunca karşındaki insanı durduk yere üzersin yani aldığım cevap ne olursa olsun benlik bir durum değil eşler arasında nasıl bir durum var bilinmez neden gerekli gereksiz konuşulur ki deli oluyorum !!