- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.481
Sen hangi ilçedesinAneeee çok iyi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi ilçedesinAneeee çok iyi ya
Sen bi dediğim doktorlara git bence onlar işin uzmanı artık özellere güvenim kalmadı benim,uzmanların dili sivri oluyor ama en azından güven veriyorlarTamam canım çok sağol. Dediğin gibi bende doktor doktor geziyorum. Sonuçta tedbirli olmak gerekiyor ama bir yanımda Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak beklemekle ben engel olmuş olmuyorum henüz Allah nasip etmemiş oluyor. Bekle denmesi benim moralimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor
Kızlar ben de Kayserili değilim ama olsunKızlar ben de Kayseriliyim :) ama Adana da oturuyorum eşim buralı. 12 yıla yaklaştı. Ailem orda :) Talas Bahçelievler de evimiz :)
Belirti var mıydı canımAllahım tüm grubumuza ve isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin Hepimize dua ediyorum çok Kısa süre içinde insallah güzel haberler devam edecek grubumuzdan inanıyorum
Ossun hepimiz kardeşizKızlar ben de Kayserili değilim ama olsun
Kızlar aranızda yumurtlama dönemini bitirmiş olup herhangi bir belirti yaşayan var mı ? Lütfen herkes ara ara yazsın şu belirtim var diye ben kendimi dinlemek istemiyorum sizde de benzer belirtilerin olup olmaması hepimizi rahatlatacaktır
yumurtlama gününden itibaren gögüs agrım dolgunlugum oldu kasık ağrılarım olduBelirti var mıydı canım
Yaaaa inşallah hayırla sonuçlanırne ararsan var bende. işin garibi bikaç aydır böyle. Farklı olarak gögüs ağrısı da eklendi. Sabah test yapıcam. bat yarın gibi duruyor çıkmazsa adet de gelmezse perşembe yapıcam
benim yumurtlama dönemi bitti yüzümde biraz pütürlük var küçük sivilce cıktı ama adetime yakın hep bi kac tane sivilcem cıkar başkada belirtim yok adete 8 gün var daha cuma günü evde test yapmayı düşünüyorum bakalım kac aydır çift cizgi göremedim bu ay olsun artıkKızlar aranızda yumurtlama dönemini bitirmiş olup herhangi bir belirti yaşayan var mı ? Lütfen herkes ara ara yazsın şu belirtim var diye ben kendimi dinlemek istemiyorum sizde de benzer belirtilerin olup olmaması hepimizi rahatlatacaktır
Canım çok geçmiş olsun Allahım sağlık versin sabırlı olmak biliyorum çok zordur ama elden başka bir şey gelmiyor bazen. Sen yeter ki iyi ol geçecek bugünler. İstersen başka bir doktora daha git doçent falan iyice araştır yüreğine ferahlık versin Allahımİki doktora gittim ikisi de bekle daha erken diyor biri kistin tümör hemen almalıyız diğeri kistin çikolata kisti sakın dokundurma yumurtalığına daha boyutu küçük diyor. Kendimi zar zor toplamıştım, bu bebek denemeleri bile bana yaşam isteği vermişti.ne yapıcam bilmiyorum boşlukta asılıyım sanki
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olur kendim gibi sevindimKızlar kan verdim sonuç beta 57.62 çıktı ben şok inanamıyorum ben bu ay olmaz diyordum polikistik olduğu icin şok içindeyim suan ilk size yazıyorum
Bebeğim bir tane en dandiğinden de olsa çubuk ateşölçeri alıyorsun. Her sabah uyandıgında ayağın yere değmeden aynı saatte dilaltından ölçüp uygulamaya kaydediyorsun. Yumurtlama öncesi ateşin daha düşük yum sonrası daha yüksek çıkar. Program sana otomatik yumurtlama gününü söylüyor. Ama sen belirtilerini de günü gününe girmelisin. her belirtini. program olarak da femometer(Türkçe), Fertility(ingilizce) programlar var. İkisi de güzel.
Adet döngünden sonra atıyorum ateşlerin 36.2,36.3 falan çıkıyorya, yumurtlamadan bir gün önce ateş bir miktar yükselir ve yumurtladıgın gün ateş düşer. Ateş düşmeden önce sıkça ilişki tavsiye ederim ben ne kdr çok o kadar etkili :) Sonra adetin yaklaşınca eğer sıcaklık düşmeden yüksek devam ederse yüksek ihtimal gebesin. Adet öncesi iki gün ateş pat pat düşer ve her ay aynı sıcaklıkta adet olursun bu blimsel bir yöntem ve doktorlar da kullanıyor.
Bununla ilgili topic de var klupte. Ateş Ölçme Yöntemi dersen başlıktakileri oku baya açıklayıcı
Az önce doktorumla görüştüm kan sonucum çıkmış kist tümör değilmiş çok şükür Moralim düzeldi vallahiSen bi dediğim doktorlara git bence onlar işin uzmanı artık özellere güvenim kalmadı benim,uzmanların dili sivri oluyor ama en azından güven veriyorlar
Canım sence yumurtlama olmuş mu ? Eki Görüntüle 3164552 Eki Görüntüle 3164552
Çok şükürAz önce doktorumla görüştüm kan sonucum çıkmış kist tümör değilmiş çok şükür Moralim düzeldi vallahi
Çok şükür kan sonucum iyi çıktı canım Ameliyat olmayacağımCanım çok geçmiş olsun Allahım sağlık versin sabırlı olmak biliyorum çok zordur ama elden başka bir şey gelmiyor bazen. Sen yeter ki iyi ol geçecek bugünler. İstersen başka bir doktora daha git doçent falan iyice araştır yüreğine ferahlık versin Allahım
14 gün sonra canımBir sorum daha olacak kızlar çatlamadan kaç gün sonra BAT oluyor?