- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.461
Degişiklik oluyor canım her ay farklı çıkabiliyor adetken öi yapıldı bu testlerİki ayda boyle cikinca doktorada gidemiyorum hafta sonu kafam allak bullak ya
Evet ikinci gunuDegişiklik oluyor canım her ay farklı çıkabiliyor adetken öi yapıldı bu testler
Estradiol olan yüksek östrojen hormonu oluyor onun eksikligi için doktor takviye verir canım gerek görürseEvet ikinci gunu
İnşallah canım çok sağolAllahın izniyle çıkmaz inşallah canımİyi yapıyorsun bol bol dinlen ve bol yeşillik tüket özelikle tutunma aşamasında cok faydası oluyormuş benimde sol tarafım ve belim çok agırıyor uzanınca daha iyi bacağım çekiliyor sanki kasıklarımla
Canım noldu ne yaptın şimdi anca girebildim gerisi geldi miSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa Cey1an @ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 melegim can @savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canlar
Aynen canım benim de tam öyle hele dün gece uykudan uyandım bacak ağrısıyla kasık ağrısınaBacak çekilmesi gibi birşey sendedemi var canım bende de varda bugün yürürken zorlandım kasık batması bacak agrısı kalçama vurdugu da oluyor ara ara
Allahın izniyle inşallah canım içini ferah tutİnşallah canım çok sağolsende dikkat et kendine valla bir de el musavvir esmasini çekiyorum inşallah bir sıkıntı olmaz
Sen hamilemiydin canım yaa kusura bakma karıştırıyorum hepAynen canım benim de tam öyle hele dün gece uykudan uyandım bacak ağrısıyla kasık ağrısına
Canım benim ilk pozitif sonra negatif sonra pozitif sonra negatif çıktı kafam karışınca doktoru aradım testleri attım dediki testler çok idrar verincede algılanıyor 10 gün gecikince gel dedi bugün gecikmenin dördüncü günüSen hamilemiydin canım yaa kusura bakma karıştırıyorum hep
Anladım canım saglıkla ilerlesin inşalalh evde test yapma mı dedi bu arada adetin geciktimi pekiCanım benim ilk pozitif sonra negatif sonra pozitif sonra negatif çıktı kafam karışınca doktoru aradım testleri attım dediki testler çok idrar verincede algılanıyor 10 gün gecikince gel dedi bugün gecikmenin dördüncü günü
Evet canım 4 gün geciktim test yapma dedi evde bide yumurtlama gününü söyledim 10 gün sonra gel dediAnladım canım saglıkla ilerlesin inşalalh evde test yapma mı dedi bu arada adetin geciktimi peki
Neden yapma dediki en azından takip etmiş olurdun canım bi sakıncasımı varmışEvet canım 4 gün geciktim test yapma dedi evde bide yumurtlama gününü söyledim 10 gün sonra gel dedi
Gayet güzel artmış canım ya bu doktorlarda neden böyle hep insanım canını sıkarlar anlamadım 2 gün sonra yine haptırsan 1000 i geçer ne istiyorlar acaba sevin sen canım saglıkla ilerlesin inşallahKızlar iyi geceler ben geldim betam 190 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün 450ye çıkmış. Ama doktor keseyi görmeden bisey diyemeyiz dis gebelik ihtimali de olabilir yani dedi .dedim ki hsg den dolayı mı böyle diyorsunuz yok her gebelikte bu şekilde ilerler süreç dedi . Daha sevinemedim bile insanlar baya test çubuğunda 2.yi görünce sevinip eşe dosta söyler ben 450 de oturdum düşünüyorum. Sizlerden bu konuda deneyimi olan var mi
Canım doğru söylemiş doktor kese 1000-1500 küsürlerde görünüyor ve kese görünene kadar da dış gebelik ihtimali hep var. Sonra bebeğin görülmesi sonda kalp atışını görme şeklimde devam ediyor bu süreç inşallah afiyetle sağlıkla ilerlesinKızlar iyi geceler ben geldim betam 190 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün 450ye çıkmış. Ama doktor keseyi görmeden bisey diyemeyiz dis gebelik ihtimali de olabilir yani dedi .dedim ki hsg den dolayı mı böyle diyorsunuz yok her gebelikte bu şekilde ilerler süreç dedi . Daha sevinemedim bile insanlar baya test çubuğunda 2.yi görünce sevinip eşe dosta söyler ben 450 de oturdum düşünüyorum. Sizlerden bu konuda deneyimi olan var mi
Çok şükür gerek kalmadı kuzumSağol canım. Aynen öyle walla. progestan fitil falan vermedi Allah'tan ben kullanırdım ve boşu boşuna vücuda ilaç yüklerdim
Sabah test yapınca beni etiketliyorsun bakkkkkkOlur tabii kız adet öncesi adet günü ve sonrası her zaman olabilir, bunun belli bir vakti zamanı yokki
Hadi inşallah hayırlısıyla çarşambayı bekliyorum sonra bebek kalp atışı derken doğuma birkaç ay kala soylixem artikCanım doğru söylemiş doktor kese 1000-1500 küsürlerde görünüyor ve kese görünene kadar da dış gebelik ihtimali hep var. Sonra bebeğin görülmesi sonda kalp atışını görme şeklimde devam ediyor bu süreç inşallah afiyetle sağlıkla ilerlesin
Ayy teşekkür ederim keseyi görürsek eğer nasip olursa bu defa bebek görünmüyor ya da kalp atışı yok vs vs doğuma kadar sevinemicem galibaGayet güzel artmış canım ya bu doktorlarda neden böyle hep insanım canını sıkarlar anlamadım 2 gün sonra yine haptırsan 1000 i geçer ne istiyorlar acaba sevin sen canım saglıkla ilerlesin inşallah