- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.441
Canım benim adet günü bitene kadar karnım çok çok ağrımıştı ben hiç lekelenme yaşamadım ama şarıl şarıl adet olanlar bile vardı hiç korkma tutuncak inşallahİnşallah bir sıkıntı yoktur bebiş ne diyelim ne gelirse Rabbimden geliyor vardır bı bildigi regl olcakmisim gibi sancı var ama öde bir şey gelmiyor o lekeden sonra sadece lavaboda idrardan sonra geliyor inşallah bebişim bizimledir
21 Aralık'ta yaptırdım uygulamaya göre bugün bat benim elle tuttuğum tavkime göre yarınNe zaman yaptırmıştın kan testini canım
Amin inşallah kuzum valla içimi rahatlattıniz hepinize tek tek teşekkür ederimCanım benim adet günü bitene kadar karnım çok çok ağrımıştı ben hiç lekelenme yaşamadım ama şarıl şarıl adet olanlar bile vardı hiç korkma tutuncak inşallah
Askım benım adete dört gün önce basladı korkusu da geldı kahvede geldı adet sonrası kesıldı ama sonra ara ara hep devam ettı ılk bes ay
Aynen canım yapışkanda oluyor rengide değişik oluyor herkeste farklıymış güzel haberlerini bekliyoruzBenimkinde hiç sivilik yok canım sulu değil yapiskanimsi inşallah yerleşmedir sağol aciklaman için
İnşallah canım benim uzanıyorum çok ayağa kalkmaya çalışıyorum inşallah sıkıntı çıkmazAynen canım yapışkanda oluyor rengide değişik oluyor herkeste farklıymış güzel haberlerini bekliyoruz
Senin adetin ne zamandı canım adetten öncemi ögrendin gebeliginiİnşallah canım benim uzanıyorum çok ayağa kalkmaya çalışıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz
Ben ılk lekeyi gordum zaten dedım regl geldı ve sancımda coktu karnım kımıl kımıldıPPekİ adet olcak gibi sancin oluyor muydu lekelenme olurken
Evet adete 6 gün varken öğrendim canım şimdi de iki gün varSenin adetin ne zamandı canım adetten öncemi ögrendin gebeligini
Ay valla baya rahatladı içim sağolun kizlar onun devamı gelmedi zaten rahatladım biraz açıkçası bir kaç damla lavaboda geldi o kadarBen ılk lekeyi gordum zaten dedım regl geldı ve sancımda coktu karnım kımıl kımıldı
Evet adete 6 gün varken öğrendim canım şimdi de iki gün var
Tamam o zaman canım yerleşmedir büyük ihtimal kıpkırmızı gelemdigi süreceEvet adete 6 gün varken öğrendim canım şimdi de iki gün var
Yok kipkirmizi gelmedi inşallah gelmez de bebişTamam o zaman canım yerleşmedir büyük ihtimal kıpkırmızı gelemdigi sürece
İnşallah aşkım inşallah sımsıkı tutunsun bebegin inşallahTamam o zaman canım yerleşmedir büyük ihtimal kıpkırmızı gelemdigi sürece
Allahın izniyle çıkmaz inşallah canımİnşallah canım benim uzanıyorum çok ayağa kalkmaya çalışıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz
Sadece estradiol düşük gibi canım digerleri normal gözüküyorKizlar hormon tahlili yaptirdim tekrardan ekim ayindaki ile simdiki yaptirdigum cok farkli bu nedir anlamadim bilen varmi
Gebelik belirtisi tek taraflı olur canım adet agrısı tüm kasıgı sarar tek taraflı ve ara ara batmalar belirti olabilir tabi herkese göre degişir canımBenimde sağ kasığım ağrıyor ya 2 gündür . Tek taraflı olması gebelik belirtisi sayılır mı acaba
İki ayda boyle cikinca doktorada gidemiyorum hafta sonu kafam allak bullak yaSadece estradiol düşük gibi canım digerleri normal gözüküyor
Bacak çekilmesi gibi birşey sendedemi var canım bende de varda bugün yürürken zorlandım kasık batması bacak agrısı kalçama vurdugu da oluyor ara araAllahın izniyle çıkmaz inşallah canımİyi yapıyorsun bol bol dinlen ve bol yeşillik tüket özelikle tutunma aşamasında cok faydası oluyormuş benimde sol tarafım ve belim çok agırıyor uzanınca daha iyi bacağım çekiliyor sanki kasıklarımla