Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım benim adet günü bitene kadar karnım çok çok ağrımıştı ben hiç lekelenme yaşamadım ama şarıl şarıl adet olanlar bile vardı hiç korkma tutuncak inşallah

Kizlar hormon tahlili yaptirdim tekrardan ekim ayindaki ile simdiki yaptirdigum cok farkli bu nedir anlamadim bilen varmi

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-23-23-06-34-000_com.android.chrome.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2022-12-23-23-08-30-345_com.android.chrome.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2022-12-23-23-08-04-613_com.android.chrome.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 44
İnşallah canım benim uzanıyorum çok ayağa kalkmaya çalışıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz
Allahın izniyle çıkmaz inşallah canım İyi yapıyorsun bol bol dinlen ve bol yeşillik tüket özelikle tutunma aşamasında cok faydası oluyormuş benimde sol tarafım ve belim çok agırıyor uzanınca daha iyi bacağım çekiliyor sanki kasıklarımla

Benimde sağ kasığım ağrıyor ya 2 gündür . Tek taraflı olması gebelik belirtisi sayılır mı acaba
Gebelik belirtisi tek taraflı olur canım adet agrısı tüm kasıgı sarar tek taraflı ve ara ara batmalar belirti olabilir tabi herkese göre degişir canım

Bacak çekilmesi gibi birşey sendedemi var canım bende de varda bugün yürürken zorlandım kasık batması bacak agrısı kalçama vurdugu da oluyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…