- 23 Aralık 2022
- 50
- 39
- 28
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.421
sat.1 aralık bat.28 aralık benide ekleyin bakalım heyecanla bekliyorum artık lütfen olsun isteyen herkese Allah nasip eder inşalllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşmedir canım inşallah korkma saglıcakla tutunsun bebişinEvet takipteyim kuzum lavaboya gittim bir şey yok afedersin iç çamaşırımda kahverengi yapışkan gibiydi inşallah dediğiniz gibi yerleşmedir dualarınızi eksik etmeyin
Papatyamavisssat.1 aralık bat.28 aralık benide ekleyin bakalım heyecanla bekliyorum artık lütfen olsun isteyen herkese Allah nasip eder inşalllah
Amin inşaallah canım çok sağolYerleşmedir canım inşallah korkma saglıcakla tutunsun bebişin
İnşallah pozitiftir canım hayırlısı olsunBen yarın test yapacağım WC devam ediyor arada kasık ağrılarım da var bakalım hayırlısı inşallah.
Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah canım korkma. Takip edelimKizlar az önce sümüksü yapışkan kıvamda kan gelmiş ya korkmalı mıyım hiç başına gelen oldu mu
İnşallah canımAllah ın izniyle bişey olmaz inşallah canım korkma. Takip edelim
Kızlar bat bugün olması lazımdı olmadiii1.2 beta hcg moraller bozuk
Sizi Papatyamaviss hanıma bağlıyorum biraz bekleteceğim.... grubun sekreteri ilan ediyorum kendimisat.1 aralık bat.28 aralık benide ekleyin bakalım heyecanla bekliyorum artık lütfen olsun isteyen herkese Allah nasip eder inşalllah
Ne zaman yaptırmıştın kan testini canımKızlar bat bugün olması lazımdı olmadiii
Ahahahahja gerçektenSizi Papatyamaviss hanıma bağlıyorum biraz bekleteceğim.... grubun sekreteri ilan ediyorum kendimi
E tamam canım hayırlı olsun dıyelım artıkAdetim bugün 12 gün gecikti 6. Gün test yaptım pozitif çıktı bakalım doktora gidince emin olucaz
Askım benım adete dört gün önce basladı korkusu da geldı kahvede geldı adet sonrası kesıldı ama sonra ara ara hep devam ettı ılk bes ayBenimkinde hiç sivilik yok canım sulu değil yapiskanimsi inşallah yerleşmedir sağol aciklaman için
Ya kuzum benim o çizgi kayboldu sonradan hiç bişey anlamadım artık ne düşünceğimide bilmiyorumYaa ben size demedim mi ikinizi alıp öyle gidecem melegim can
İnşallah canım yine de ultrason da görmeden emin olamıyorumE tamam canım hayırlı olsun dıyelım artık
Canım muhtemel yumurtlamadan 6 gün sonra yaptırmışsın varsa da çıkma ihtimali %1sanırım doktorlar bile en erken 8. 10. Gün diyorlar. Yani demem o ki kırmızılar gelmediği sürece umut hep var, sağlıkla hayırlı vakitlerde gelsin kuzunMerhaba hanımlar adetime 8 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor 4 gün sonra yine yaptır dedi yükselirmi bilginiz varmı
Amin teşekkür ederim 4 gün sonra yine kan testi yaptırcam inşallah yükselirCanım muhtemel yumurtlamadan 6 gün sonra yaptırmışsın varsa da çıkma ihtimali %1sanırım doktorlar bile en erken 8. 10. Gün diyorlar. Yani demem o ki kırmızılar gelmediği sürece umut hep var, sağlıkla hayırlı vakitlerde gelsin kuzun
İnşallah bir sıkıntı yoktur bebiş ne diyelim ne gelirse Rabbimden geliyor vardır bı bildigi regl olcakmisim gibi sancı var ama öde bir şey gelmiyor o lekeden sonra sadece lavaboda idrardan sonra geliyor inşallah bebişim bizimledirAskım benım adete dört gün önce basladı korkusu da geldı kahvede geldı adet sonrası kesıldı ama sonra ara ara hep devam ettı ılk bes ay