Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Allahım şu gün aldığım en güzel haber diyebilirim çok sevindim canım benim çok şükür vallaha insanı kalpten götürecekler boşuna strese sokuyorlar ya.

Yaa ben size demedim mi ikinizi alıp öyle gidecem melegim can

Allahım şu gün aldığım en güzel haber diyebilirim çok sevindim canım benim çok şükür vallaha insanı kalpten götürecekler boşuna strese sokuyorlar ya.
Sağol canım. Aynen öyle walla. progestan fitil falan vermedi Allah'tan ben kullanırdım ve boşu boşuna vücuda ilaç yüklerdim

İşte benimde öyledi ama sümüksü kısım içinde turunculuk çok azdı, sizin bata daha var belki yerleşmedir canım
İnşallah öyledir kuzum bir kere gelmiş kahverengi oda yeni gördüm kıvamı kan gibi değil ama sumuksuydu korkmaya başladım valla inşallah bebişim bana tutunuyordur

İnşAllah yerleşmedir canım zaten tam yerleşme zamanın. Devamı gelecek mi takip et bakalım bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum sana sıkı sıkı tutunuyordur
Evet takipteyim kuzum lavaboya gittim bir şey yok afedersin iç çamaşırımda kahverengi yapışkan gibiydi inşallah dediğiniz gibi yerleşmedir dualarınızi eksik etmeyin

Kizlar az önce sümüksü yapışkan kıvamda kan gelmiş ya korkmalı mıyım hiç başına gelen oldu mu
Canım benim regliye iki gün kala sıvı bi akıntıyle hafif bir leke gelmişti kızımdada öyle olmuştu hatta lekeyi görünce gittiğimde sadece kese gözükmüştü ondan yerleşme kanaması diyorlar inşallah seninkide öyledir

Benimkinde hiç sivilik yok canım sulu değil yapiskanimsi inşallah yerleşmedir sağol aciklaman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…